Dugunumde gorumcemin beyaz giymesi

Gorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi

Yahu arkadaşlar istediğini giyer size ne? Tamam gelin görümce iyi anlaşamaz genelde ama burada herkes de bir görümce fobisi var :KK70:
Kadın beğenmiştir istediğini giyer. Bir de gelip sana mı soracak şu rengi giyebilir miyim diye?
Bir de, öz güveni olan birisi zaten başkaların ne renk ne tür elbiseler giydiğini pek takmaz...

O üye "Begenmedim" butonunu kendi kendine gicik oldugu uyeler icin kullaniyor. Yorumda ne yazdigi onemli degil okumuyordur bile muhtemelen, yoruma degil kişiye emoji veriyor. 🤣🤣🤣 Misal durduk yere benim yorumlarima tek tek begenmedim basip, benimle ayni fikirde olan bir alt yorumu
begenmiş oluyor filan. 😂😂😂 Bunu da dün farkettim rastgele ve baya ilginc geldi. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamiş meselesi 😱😱😱

Benim de “başkasının düğününde beyaz giymemek yaygın olarak bilinen bir görgü kuralıdır” yazdığım mesajımı beğenmemiş. Bir sürü insan da yazmış zaten görgü kuralı olduğunu. Yani benim mesaja gelene kadar yaygın bilinen bir görgü kuralı olduğunu anlamıştır. Ben de bu durumda görgü kuralını mı beğenmemiş oluyor diye düşünüp anlamaya çalışırken sizin mesajınızı okudum :))

Yahu arkadaşlar istediğini giyer size ne? Tamam gelin görümce iyi anlaşamaz genelde ama burada herkes de bir görümce fobisi var :KK70:
Kadın beğenmiştir istediğini giyer. Bir de gelip sana mı soracak şu rengi giyebilir miyim diye?
Bir de, öz güveni olan birisi zaten başkaların ne renk ne tür elbiseler giydiğini pek takmaz...

Görgü kuralı çünkü. Görümcesinin ne kadar görgüsüz olduğundan bahsediyor. Siz de giymeyin, size de görgüsüz derler. Veya giyin tabii sizin tercihiniz.

Düğünde düz beyaz, kınada düz kırmızı giyilmez giyilmemeli. İsteyen istediğini giyer tamam anladık ama bu düpedüz uyuzluktur. O kişiye gıcık olma için gayet de yeterli bir sebeptir. Başka renk mi kalmadı? Ben olsam tepkimi koyarım. Özgüven ile alakası yok bence. Herkes sınırını en başta bilecek:)) Görümce değil kardeşim olsa tepkim aynı olur.

Valla istediğiniz kadar beğenmemezlik yapın. Ne zaman düğünde beyaz giyme konusu görsem yazacağım.

Başkasının düğününde beyaz, kınasında kırmızı giyilmez. Bu saygı gösterme amacıyla yapılır.

İyilik olsun diye yazıyorum. Arkanızdan dedikodunuzu yapmasınlar, gülmesinler.

Beyaz yasaklı renk mi düğünlerde ? Ne saçma.Gelinlik giyecek gibi tepkiler var gerçekten.Beyaz elbise ve gelinlik ayırt edilir yani,ne olacak ? Ne boş şeyleri dert ediyorsunuz ya hayret ediyorum.

Offf 10 yıl önce benim görümcemde aynı haltı yemişti 🙊Aman Yarabbim bi tarlatanı eksikti. Ben hiç takmadım ama herkes arkasından konuşup kıs kıs gülmüş. Dünyada renkmi kalmadı canım. Bence tamamen ezik haset ve komik bir durum. Ben eğlendim bu işle epey yalnız🤭

Valla gaza getirmek için söylemiyorum ama ben olsam yolardım.

Ama dışarıdan görmüş olsam da ne kıskanç görümceymiş gitmiş başka renk yokmuş gibi beyaz giymiş diye onu küçümserdim. Öyle olmuştur muhtemelen sizin düğününüzde de.

Valla gaza getirmek için söylemiyorum ama ben olsam yolardım.

Ama dışarıdan görmüş olsam da ne kıskanç görümceymiş gitmiş başka renk yokmuş gibi beyaz giymiş diye onu küçümserdim. Öyle olmuştur muhtemelen sizin düğününüzde de.
dugunume az kaldı muhtemelen cogu kısı oyle dusunecek

Valla istediğiniz kadar beğenmemezlik yapın. Ne zaman düğünde beyaz giyme konusu görsem yazacağım.

Başkasının düğününde beyaz, kınasında kırmızı giyilmez. Bu saygı gösterme amacıyla yapılır.

İyilik olsun diye yazıyorum. Arkanızdan dedikodunuzu yapmasınlar, gülmesinler.

cogu kısı sacmalıyorsun yazmıs bana derttı yazdım tesekkur ederım aynı fıkırde olmak guzel
gelın benım ve tek beyaz ben olmak ıstıyorum gorumcemın nezaketsızlıgı

benim kınamda görümcem tarlatanlı abiye giymisti. Takılmayın o kadar.

bence evlenmeyin.
millet aya çıkıyor bizim problemlerimize bakın.
Ben yorumunuzu gereksiz buldum. Insanlar burda dertlesmek icin bulunuyorlar. Aya cikamamamizdan sikayetciyseniz buyurun uzay gemimizi siz yapin.
Konu sahibi, bence biraz ayip gibi ama soyle dusun yaz gunu dugunu ya, fresh olsun diye secmistir belki.

X