• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella içtim regl gecikti

Lamaziaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1.692
2.226
133
Selamlar herkese ;
Tam en yüksek gebelik gününde nişanlımla ilişki yaşadık. Prezarvatif kullanmadık ancak içe boşalma da olmadı. Aradan yarım saat geçti ella içtim. Normalde 6 gün önce regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Gecikmenin 4. Gününde erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı.
Bu şekilde hamile olabileceğimi düşünmüyorum ama bu gecikme normal mi bilemedim ? Daha da gecikirse ne yapmam gerek bilmiyorum.
Dün ve bugün çok fazla beyaz akıntım var hep regl oldum gibi hissediyorum ama sadece akıntı oluyor. 2 ay sonra da düğünüm var. Sizler ne dersiniz?

Merhaba,

2021 yılında Ella’yı ilişkiden sonraki ikinci günde aldım yanlışlıkla. Etkinliğinin azalacağını biliyordum ve sonuç kimyasal gebelik oldu. Yani reglim gecikti, idrarda gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı, beta hcg 250 gibi bir şey çıktı fakat ultrasonda kese görülmedi. Kimyasal gebelik olduğuna yani bebeğin tutunamayıp düştüğüne karar verildi. Benzeri bir durum yaşamış olabilir misiniz diye düşündüm ama siz hemen almışsınız ilacı. Bu yüzden Ella’nın hormon içeren bir ilaç olmasından dolayı sırf dengenizi bozduğu için gecikme yaşadığınızı düşünüyorum. Yine de gecikmenin 10.gününde önce bir idrar testi yapmanızda sonra sonuca göre her şekilde doktora gitmenizde fayda var. Sırf gecikme ise söktürücü verirler ve hormon değerlerine bakarlar. Genel anlamda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum endişelenmeyin. Ella güçlü bir ilaç

Merhaba,

2021 yılında Ella’yı ilişkiden sonraki ikinci günde aldım yanlışlıkla. Etkinliğinin azalacağını biliyordum ve sonuç kimyasal gebelik oldu. Yani reglim gecikti, idrarda gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı, beta hcg 250 gibi bir şey çıktı fakat ultrasonda kese görülmedi. Kimyasal gebelik olduğuna yani bebeğin tutunamayıp düştüğüne karar verildi. Benzeri bir durum yaşamış olabilir misiniz diye düşündüm ama siz hemen almışsınız ilacı. Bu yüzden Ella’nın hormon içeren bir ilaç olmasından dolayı sırf dengenizi bozduğu için gecikme yaşadığınızı düşünüyorum. Yine de önce bir idrar testi yapmanızda sonra sonuca göre her şekilde doktora gitmenizde fayda var. Sırf gecikme ise söktürücü verirler ve hormon değerlerine bakarlar. Genel anlamda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum endişelenmeyin. Ella güçlü bir ilaç
Teşekkür ederim yorumunuz için. Boşalma olmadığı için bende düşük görüyorum bu ihtimali. Ki ilacı da hemen içtim ne olur ne olmaz diye. Bu ay da iltihabım vardı kulağımda 2 paket antibiyotik bitirdim. Belki onunda etkisi vardır

Teşekkür ederim yorumunuz için. Boşalma olmadığı için bende düşük görüyorum bu ihtimali. Ki ilacı da hemen içtim ne olur ne olmaz diye. Bu ay da iltihabım vardı kulağımda 2 paket antibiyotik bitirdim. Belki onunda etkisi vardır
Muhtemelen öyledir evet sağlıklı günler 💐

Bugün gecikmenin 7. Günü olmadım. Her akşam civanperçemi kekik vs içiyorum. Tık demiyo

Hamilelik istemiyorsanız korunun ella regl döngünüzü etkiler. Sık almak zararlıdır biliyorsunuz o sebeple gecikme olması da erken olması da hem normal hem değil. Testi ilişkinin 15-16. Günlerinde tekrarlarsınız sonucu tekrar görürsünüz.

Hamilelik istemiyorsanız korunun ella regl döngünüzü etkiler. Sık almak zararlıdır biliyorsunuz o sebeple gecikme olması da erken olması da hem normal hem değil. Testi ilişkinin 15-16. Günlerinde tekrarlarsınız sonucu tekrar görürsünüz.
İlişkinin üzerinden 20 gün geçmişti. Regl gecikmesnin 4. Günümde test yaptım negatif çıktı. Yârın tekrar yapacağım

İlişkinin üzerinden 20 gün geçmişti. Regl gecikmesnin 4. Günümde test yaptım negatif çıktı. Yârın tekrar yapacağım
20 günde çıkardı bence ama riske atmak istemezseniz kan verin. Ella etkisinden yaşıyor olabilirsiniz bu durumu.

20 günde çıkardı bence ama riske atmak istemezseniz kan verin. Ella etkisinden yaşıyor olabilirsiniz bu durumu.
Bende Ella etkisinden olduğunu düşünüyorum. Çünkü ilişkiden hemen yarım saat sonra içtim.
Biraz daha gecikirse kan testi yaptıracağım çok teşekkürler

Regl gecikmesinin 8. Günü bugün. Sabah test yaptım negatif. Artık gebelikten şüphelenmiyorum olsa silik bi çizgi dahi çıkardı. Sadece regl gecikmesi bu kadar olması çok can sıkıcı

Back
X