- 7 Aralık 2018
- 6.752
- 17.648
- 27
Bunu giyen evli
Evleneli 3 yil olmus dis cekim yapamamis bu sene yapicakmis yahu banane bu yili benim evlenme mi beklemis
Nisanlim abisi kahve dokeyim dedi kafana takma dedi ama sinir oldum
Daha onceki konuma baksan bana deli dersin belki sinir ettiler beni
Beyaz abiye disinda da gicik oldum bu son nokta oldubence konu sahibi görümcesine gıcık. dış mekana sardı şimdi de.
yahu size ne?
isteyen istediğini yapsın.
Sacmaladigimi yazanlar olmus ama degil beyaz kalmis tek renk sankiDök geç ya, ne diyecek "Ay çok pardon, görmedim ayyy canım" dersin bitti gitti. Giymeseymiş. Öyle gelinden rol çalar gibi, ne gerek var. 29047234 farklı renk ve tonu arasında beyazı mı bulmuş?
Benim dugun gunu kisa beyaz giyiyorEger dis cekim yaptiracaksa durum daha da vahim. Bu durumda abiyesi gelinlikten hallice olacaktir..Yani bence bu geline yapilan bir saygisizlik
Dugun gunu eline visne suyunu al yanlislikla ustune dokBeyaz & Fusya karisimi elbisesiyle objektiflere poz versin gorumcen.
Belki duymadiniz ama gorumcem evli farkinda benceben de çok yakın bir arkadaşımın -arkadaşım erkek- düğününde giydim beyaz elbise ohh bronz bronz bir de
hiç konusu açılmadı yani bilmiyorum benim çevremde mi sıkıntı var
Sacmaladigimi yazanlar olmus ama degil beyaz kalmis tek renk sanki
Yani olabilir ne var bunda gerçekten. .Dış çekim sizi neden rahatsız etti?Benim dugun gunu kisa beyaz giyiyor
Sonra bu sene tekrar gelinligini giyip dis cekim yaptiracak 3 yil sonrasında ne tesadüf
Dugun gunum beyaz giymesinden sonra anlattigi aklima geldi tesaduf değil kasitli diye dusundumYani olabilir ne var bunda gerçekten. .Dış çekim sizi neden rahatsız etti?
evli olunca ne oluyor ki ben de evliyim anlamadım. dış mekandan size ne ayrıca?Belki duymadiniz ama gorumcem evli farkinda bence
Bende bunu dusundum kinamda kirmizi giyicem oda kirmizi ve daha birçok kisi bunun lafini yapmiyorum ornegin nedimelerim gibi olurlar dedim gectimSaçmalamıyorsun, insan dikkat etmeli, nasıl ki cenazeye elinde halay mendilin, payet işlemeli büstiyerle gitmiyorsun, düğüne ve nikaha da, gelinle yarışır gibi bembeyaz giyip gitme.
Ama bunu çok büyük bir mesele haline getirmek de gereksiz ondan diyor onlar. Kalkıp da kadını yolacak değilsin neticede. :)
Ben de gıcık olurdum, tamamen empati yapıyorum; böyle şeylere dikkat ederim, kimsenin düğününe beyaz elbise vb. ile gitmem, benim günümde de kimsenin yanımda beyazlar içinde dolaşmasını da istemem. Bunu x komşunun kızı yapar, umursamam; eltim görümcem yapar, altında art niyet ararım evet. Düğün sahibi de yapmasın bir zahmet bunu, full düğün boyu dibimde dolanacak yakın çevre yapmasın yani.
Daha bilincli olur insan o bana oyle geliyor belki de takilmamam lazım sizde haklisinizevli olunca ne oluyor ki ben de evliyim anlamadım. dış mekandan size ne ayrıca?
Giymese iyi olurdu bunu onun düşünmesi gerekGorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi
Benim dugun gunu kisa beyaz giyiyor
Sonra bu sene tekrar gelinligini giyip dis cekim yaptiracak 3 yil sonrasında ne tesadüf