Dugunumde gorumcemin beyaz giymesi

Düğünün gelini sensin , baş rol sende . Senin önüne kimse geçemez . Kafanızı takmayın insanlar ne giyerse giysin.

Arada kaktırmış iste :)
Bursa da Yenisihir in köylerinde yeni gelinler kınaya gelinliğiyle geliyor
Ben gördüm ve sok oldm.
Adetmis.
Kına gecen en özel gunun,ortada 8-10 gelin:)
Hatta eskiden düğün yemeklerine de gelinlikle gidiyrlarmıs
Herhalde cok abarttk dedilerse kaldırmışlar o adeti
İsterse çıplak gelsin,gelin sensin.
Seni gölgeleyemez merak etme:)

Toplumdaki saygı anlayışını anlayabilmek mümkün değil.
Bazı saygısızlıklara buyur geç tarzında göz yumarken, olmayacak şeyleri saygısızlık olarak nitelendiriyoruz.
Bacak bacak üstüne atma, hanım hanımcık otur, düğünde beyaz giyme, büyüğünse sesini çıkarma ağzına da etse vs
Saygıya bak...

kendi düğünümde giyilse umrumda olmazdı hatta bekarsa kısmete gelmiş derdim gülerdim 2 saatlik şey için stres yapmaya değmez.

ben de çok yakın bir arkadaşımın -arkadaşım erkek- düğününde giydim beyaz elbise ohh bronz bronz bir de
hiç konusu açılmadı yani bilmiyorum benim çevremde mi sıkıntı var

Valla benim de böyle bir şeyden hiç haberim yoktu
Birinin düğününe es kaza beyaz giysem demek ki neler diyecekler arkamdan

siz daha önce de bununla ilgili konu açmış mıydınız,
bakmaya üşendim de
vallahi ben de sinir oluyorum ablanıza

Bence dugun gunu beyaz geline ozeldir. Sahsen ben binbir renk icinde beyaz rengini bulup giyeni epey tuhaf buluyorum. Nolacak giysin diyenlere cevabim da bi'sey olmayacaksa neden illa beyaz?
Bi'de gorumce vs de sacini gelin basi gibi yaptiriyo. Asiri komik gözükuyo.
Konu sahibi ben senin yerinde olsam derdim. Inatla giyecek degil ya.

Konu sahibi en azindan kısaymis ya uzun olsaydi? Kisa oldugu icin en azindan gelin kim diye konusmalar olmaz. Ama evet yine de beyaz giymesi cok sinir bozucu bie isteye yapiyo bence.

/22
Ben suan demıycem o arsız ben ne dıyım dugunden sonra sok gecırecek ıntagramda kırmızı gıyenlere nedımelerım dıycem

dugunde beyaz gıyen ıcınde tekrar gelın olmak ısteyen gorumcem yazıcam kıyamet kopsun nısanlıma yapacagımı dedım

Benimki hem uzun abiye giymis hemde sacini benimle ayni model yaptirmisti. Şükret bence.. takilma bence ben hic takilmadim ama yeri geldiginde lafi yapistirdim bitti gitti
bende yapıstırıcam dugunden sonra daha zoruna gıdecek
kınada benımle beraber kırmızı gıyenlere nedımelerım dıye paylasıcam
dugun ıcın de tekrar gelın olmaya heveslenen gorumcem etıketı altında paylasıcam

Bunu yapan birini görsem görümceyi değil bu paylaşımı yapanı ayıplarım ben açıkçası. İnsan nasıl kendine yakıştırır ki bunu? Hayret ettim...

dert ettım yazdım ıcımı dokmek ıstedım sıze gore basıt bana gore dert
cevaplar ıcın herkese ayrı ayrı tesekkur ederım

dert ettım yazdım ıcımı dokmek ıstedım sıze gore basıt bana gore dert
cevaplar ıcın herkese ayrı ayrı tesekkur ederım
Evet ben sizin tarafınızdayim zaten bir bayan demiste milllet marsi konuşuyor diye ona yazdim onu. Bence siz bu konuda haklısınız diye de söylemiştim kafaniz karıştı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…