Benim 5+2 günlük bugün kese göründü 6mm Normal mi?

Sizinki bu hesaba uyuyor mu ? Bende buna göre hesaplıyorum
Aslında uymuyor 😀ultrasonda 2 gun önde gidiyorlar .

Zaten benım bu hesabı kafamda basmıyor yani ben aralık 2 de transfer oldum
14 Kasım son adet tarihim .
Aralık 2 ye kadar hamile değildim ki neden kasım 14 den hesaplayıp bebeğe 16 gun fazladan ekleniyor anlamadım daha 🤣🤣🤣sorgulamayı da bıraktım işin gerçeği ultrason 2 günde fazladan gösteriyor 🤣🤣🤣

Aslında uymuyor 😀ultrasonda 2 gun önde gidiyorlar .

Zaten benım bu hesabı kafamda basmıyor yani ben aralık 2 de transfer oldum
14 Kasım son adet tarihim .
Aralık 2 ye kadar hamile değildim ki neden kasım 14 den hesaplayıp bebeğe 16 gun fazladan ekleniyor anlamadım daha 🤣🤣🤣sorgulamayı da bıraktım işin gerçeği ultrason 2 günde fazladan gösteriyor 🤣🤣🤣
Benimde saçma oluyor ben 20 gün fazla eklemem gerekiyor ama brn 25 şubat transfer ile hamile kalmış oluyorum

7.5 dedi canım benimki 5 . Gün embriyosuydu ama sevinme dedi kalp atısını duymadan bebegi görmeden dedi biz hiç keseyi gördüğümüze sevinemedik ne biliyim biraz sertti doktorumuz hiç böyle yapmazdı hep güler yüzlüydü sevinemedim bile
Neden sizinde moralinizi bozuyor ki , herşey yolunda de demi?

7.5 dedi canım benimki 5 . Gün embriyosuydu ama sevinme dedi kalp atısını duymadan bebegi görmeden dedi biz hiç keseyi gördüğümüze sevinemedik ne biliyim biraz sertti doktorumuz hiç böyle yapmazdı hep güler yüzlüydü sevinemedim
7.5 dedi canım benimki 5 . Gün embriyosuydu ama sevinme dedi kalp atısını duymadan bebegi görmeden dedi biz hiç keseyi gördüğümüze sevinemedik ne biliyim biraz sertti doktorumuz hiç böyle yapmazdı hep güler yüzlüydü sevinemedim bile
ne demek sevinmeyin bence çok sevinin ne mutlu keseyi görmüşsünüz. O zaman doğum yapana kadar biz sevinmeyelim her an her şey olabilir. Sinirlendim valla zaten tüp bebek anneleri olarak zor bir psikolojiye sahibiz. Rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza aldırsın ben de perşembe gidiyorum kese görmeye dua edin bana da

O ozgeolsun valla kardeşim o kadar haklısın ki bazen keske dogal yolla kalabilseydim en azından insanları agzından cıkacak 2 güzel söze muhtac olmazdım diyorum ama buda bizim imtihanımız mecburuz yasamaya inşallah saglıkla alırızda kucagımıza aglamalarımız bosa gitmez umarım sende en iyi şekilde görürsün dualarım seninle 🤲

O ozgeolsun valla kardeşim o kadar haklısın ki bazen keske dogal yolla kalabilseydim en azından insanları agzından cıkacak 2 güzel söze muhtac olmazdım diyorum ama buda bizim imtihanımız mecburuz yasamaya inşallah saglıkla alırızda kucagımıza aglamalarımız bosa gitmez umarım sende en iyi şekilde görürsün dualarım seninle 🤲
Amin inşaşalh Allah razı olsun

Back
X