- 8 Mayıs 2014
- 3.541
- 5.265
Gorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi
Aynısı başıma gelmiştiGorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi
Geçen çocukluk arkadaşının düğününe gittim. Ortalarda kasıla kasıla dolaşan biri dikkatimi çekti, öğrendim ki görümceymiş. Kınada bembeyaz, düğünde kırmızı elbise giydi. İki elbise de dikkat çekici, Allah için kadın da çok güzel ve alımlıydı. Mesela kadını ve elbiselerini net hatırlıyorum, ama arkadaşımın(ki yakınız) kına elbisesini ve gelinliğini hayal meyal.Davetliysen eğer kınada kırmızı,düğünde beyaz giymeyeceksin.İnce düşünmektir bu.
benim eltim giymişti baştan aşağıyaGorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi
Valla benim eltimin ablası eltimin düğününde uzun işlemeli beyaz bir abiye giymişti. Herkes onu gelin sandıydıGorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi
En mutlu günümüzde böyle minik saçmalıklar canınızı skmamali siz evlenmenize bakın onun giydiği elbise sizin yanınızda görünmez bile bence bu kadar küçük şeylere şimdiden takilirsaniz ilerde gecinemessiniz bazen sağır bazen kör bazen dilsiz olmak gerek düğünün keyfini çıkar gorumceler öyle kendi kendilerine havaya girmeye bayilirGorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi