Dugunumde gorumcemin beyaz giymesi

Gorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi
Aynısı başıma gelmişti beyaz kısa saçaklı bı elbise giymişti kendiside bembeyaz bı cilde sahip peynir misali beyaz tamamen soluk gösteriyor ki onu hiç beyaz bişeyle görmedim o güne kadar demek düğünde giymeyi Uygun görmüş düğüne gelince gördüm biz şok gelinlik her türlü dikkat çekiyor mesele o değilde millet arkasndan konuşmuş ona üzüldüm.

Davetliysen eğer kınada kırmızı,düğünde beyaz giymeyeceksin.İnce düşünmektir bu.
Geçen çocukluk arkadaşının düğününe gittim. Ortalarda kasıla kasıla dolaşan biri dikkatimi çekti, öğrendim ki görümceymiş. Kınada bembeyaz, düğünde kırmızı elbise giydi. İki elbise de dikkat çekici, Allah için kadın da çok güzel ve alımlıydı. Mesela kadını ve elbiselerini net hatırlıyorum, ama arkadaşımın(ki yakınız) kına elbisesini ve gelinliğini hayal meyal.

Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama garipsemiştim ben(ki kim ne yaparsa yapsın modunda biriyimdir) Bir de geçen bir yerde okudum “kural değil ama her işin bir adabı vardır. Düğünde beyaz giyinmemek görgü meselesidir.” Yazıyordu, ama kaynak sormayın hatırlamıyorum.

bence görümceniz şimdiden 'ben fenayım bana bulaşma' mesajını vermiş

bence takılma sen düğünün keyfini çıkar..millet ona laf edicek aaa beyaz giymiş ,kıskanççççç , melunnn , görümceye bakseeeenn vs.vs.

Görümceniz beyaz giydi diye takıları yanlışlıkla ona takmazlar merak etmeyin. Gelinin kim olduğu belli gözler yine sizin üzerinizde olacaktır...

Kisa vebeyaz abiye elbisenin gelinlikle hic alakasi olmaz giysin ,bence sorun degil. Dis cekimi de yaptirsin sonucta sizin yaninizda yaptirmaz herhalde

Beyaz giyse ne olur giymese ne?boşverin herkes gelin kim farkında sonuçta.gelinlikle alakası olmayan bir elbise.ben olsam hiç takılmam.

Valla benim eltimin ablası eltimin düğününde uzun işlemeli beyaz bir abiye giymişti. Herkes onu gelin sandıydı Beyazı sadece gelin giyecek diye bir kural tabii ki yok ama en azından dikkat edilebilir. Sizinki kısa giymiş hiç değilse

Millet görgü meselesi yazmista ,yani evleneceği adamın canının bir parçasının arkasından konu açmak konuşmak bilmem ne çok görgü meselesi ama düğünde beyaz giymek degil .
Bu sevgililerinizin ailesine nasıl böyle bakabiliyorsunuz şok oluyorum. Siz onlara bu kadar uzakken onlardan ne bekliyorsunuz, daha çok görümceli konularınızı görürüz burada .
Konuya gelirsek ben hic takmazdım yani sadece gelim beyaz giyecek filan ama siz takıyorsanız keşke burada saydirmak yerine kendisine açıkça söyleseydiniz .
Aileniz olacak o insanlar sizin .

En mutlu günümüzde böyle minik saçmalıklar canınızı skmamali siz evlenmenize bakın onun giydiği elbise sizin yanınızda görünmez bile bence bu kadar küçük şeylere şimdiden takilirsaniz ilerde gecinemessiniz bazen sağır bazen kör bazen dilsiz olmak gerek düğünün keyfini çıkar gorumceler öyle kendi kendilerine havaya girmeye bayilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…