- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.029
Gorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi
O üye "Begenmedim" butonunu kendi kendine gicik oldugu uyeler icin kullaniyor. Yorumda ne yazdigi onemli degil okumuyordur bile muhtemelen, yoruma degil kişiye emoji veriyor.Misal durduk yere benim yorumlarima tek tek begenmedim basip, benimle ayni fikirde olan bir alt yorumu
begenmiş oluyor filan.Bunu da dün farkettim rastgele ve baya ilginc geldi. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamiş meselesi
Yahu arkadaşlar istediğini giyer size ne? Tamam gelin görümce iyi anlaşamaz genelde ama burada herkes de bir görümce fobisi var
Kadın beğenmiştir istediğini giyer. Bir de gelip sana mı soracak şu rengi giyebilir miyim diye?
Bir de, öz güveni olan birisi zaten başkaların ne renk ne tür elbiseler giydiğini pek takmaz...
dugunume az kaldı muhtemelen cogu kısı oyle dusunecekValla gaza getirmek için söylemiyorum ama ben olsam yolardım.
Ama dışarıdan görmüş olsam da ne kıskanç görümceymiş gitmiş başka renk yokmuş gibi beyaz giymiş diye onu küçümserdim. Öyle olmuştur muhtemelen sizin düğününüzde de.
size gore bos bana gore dert sacma geldıyse yazmayınBeyaz yasaklı renk mi düğünlerde ? Ne saçma.Gelinlik giyecek gibi tepkiler var gerçekten.Beyaz elbise ve gelinlik ayırt edilir yani,ne olacak ? Ne boş şeyleri dert ediyorsunuz ya hayret ediyorum.
Valla istediğiniz kadar beğenmemezlik yapın. Ne zaman düğünde beyaz giyme konusu görsem yazacağım.
Başkasının düğününde beyaz, kınasında kırmızı giyilmez. Bu saygı gösterme amacıyla yapılır.
İyilik olsun diye yazıyorum. Arkanızdan dedikodunuzu yapmasınlar, gülmesinler.
Ben yorumunuzu gereksiz buldum. Insanlar burda dertlesmek icin bulunuyorlar. Aya cikamamamizdan sikayetciyseniz buyurun uzay gemimizi siz yapin.bence evlenmeyin.
millet aya çıkıyor bizim problemlerimize bakın.