Dugunumde gorumcemin beyaz giymesi

Benim gittiğim bir düğünde de kız annesi giymişti. Birde çok gençti,anne olduğuna inanamamıştım.

Beyaz giyince ne oluyor? Sizden rol mü çalıyorlar, sizden daha mı güzel olacaklar diye korkuyorsunuz? Ablamın düğününde beyaz giyindim, kimse gelin olduğumu sanmadı.

Kendi düğünümde de hayalim kadın erkek herkesin beyaz giyinmesiydi. Hayal olarak kaldı tabi ki. Ama olsa güzel olurdu bence.

Yıl olmuş 2019 düğünümde beyaz giyecekmiş muhabbeti mi hala ya bırakın kim ne giymek isterse giysin zaten kısa elbiseymiş yine tüm gözler sizde olacak gelin sizsiniz. Ben bizim geline beyaz elbise beğendim çok güzel aldım diye şaka yaptım da hemen kardeşime yazmış ablan düğünde beyaz giyecekmiş diye hey Yarabbim yaa

gel de sonra samimiyetine inan değil mi ?

gel de sonra samimiyetine inan değil mi ?

Aynen öyle bir de bana demiyor abla yaa beyaz mı giyeceksin ben istemem düğünümde demiyor ya da belli edecek birşey demiyor kardeşime yazıyor kardeşimde bana diyor ki ablaaa sen beyaz mı diyeceksin düğünde yani nasıl yazdıysa artık aman hemen telaş yapma karın hemen doldurmuş şaka yaptım eğer kendisi bana yazsaydı sana yazmak yerine şaka olduğunu söylerdim dedim. Zaten artık gelin hanımla da görüşmüyoruz tabi bu olaydan dolayı değil başka başka şeylerden de işte bunlar hep sinyalmiş

Gorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi
Saygisiz bi insansa normal... Hayatta bazi kurallar vardir yazili degillerdir ama insanlar bunlardan haberdardir, dugunde gorumcenin gelinden rol calmasina gerej yok o gun ozel bi gun saygi gostermek esas olan... adabi muaseret es gecilecek bi konu degil

İyi de düğünde beyaz giymenin nesi saygısızlık yahu neyi adapsızlık. Rol çalmak ne demek ne alaka? Davetli insanlar gelinlikle normal elbiseyi ayırt edemeyecek mi? herkes görümceye mi bakacak nedir? Alt tarafı kısa bir elbise aşın artık bunları yani.

Davetli insanlarin ayirt edip etmemesi onemli degil basta da yazdim ozel gunlerde giyim kusam onemlidir nasilki terlikle is gorusmesine gidilmiyosa dugunde de beyaz renk gelinin rengidir dunya uzerinde zibilyon tane renk ve ton varken, beyaz secmenin alemi ne? Biseylerin asilmasi icin once insanlarin saygi duymayi ogrenmesi gerekir asalim diye herkes her istedigini yapma hakkini kendinde gormicek bu bi adaptir uyup uymamak kisinin karakterine bakar

Yani bence siz görümcenize baştan gıcıksınız bu takılacak bir konu değil çünkü gelinlikle elbise rahatlıkla ayırt edilebiliyor merak etmeyin.

Ha çok rahatsızsanız siz gelinliğiniz rengini değiştirin sadece beyaz gelinlik yok ya da ne bileyim insanlar böyle kuşak falan takıyor farklı renk.ya da söyleyin.Ama benin erkek kardeşimin eşi bana böyle bir şey deseydi içten biraz gülerdim yani komik geliyor hem de aşırı.

Saçma tabiki. Ama boşverin, daha şimdiden bir görümce hengamesi başlarsa illa ki boşanma nedeniniz olur o kişi.

Görümce gelinden güzelse

yazık günah cidden .

Aman giyse ne olacak giymese ne olacak, sonuçta gelinlik 1 km öteden belli oluyor.
Ha belli olmasa da görümcenin ayıbı, kıskançlığı olur senin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…