Kasıtlı olduğunu düşünmeyin. Şöyle olabilir şimdi siz dış çekim yaptiracaksınız o da bu fırsattan faydalanmak istiyordur.Dugun gunum beyaz giymesinden sonra anlattigi aklima geldi tesaduf değil kasitli diye dusundum
takılmayın.Daha bilincli olur insan o bana oyle geliyor belki de takilmamam lazım sizde haklisiniz
Dogru kim ne yaparsa yapsin haklisin boşuna kendime sikinti yaptımGiymese iyi olurdu bunu onun düşünmesi gerek
Sıkıntı edilecek bi konuda değil sonuç olarak
Bende bunu dusundum kinamda kirmizi giyicem oda kirmizi ve daha birçok kisi bunun lafini yapmiyorum ornegin nedimelerim gibi olurlar dedim gectim
Okudugun icin tesekkur ederim ben bu sebepten takildim sanirimtakılmayın.
en güzel zamanlarınızı kendinizi yıpratarak geçirmeyin.
eğer fazla burnunu sokan biriyse -eski konunuzdan öyle anladım- mesafe koyarsınız kırmadan incitmeden kimseyi.
ilerde ufak tefek kavgalar bile yoruyor insanı
boşverin mis gibi evleniyorsunuz sevdiğiniz adamla... amaaaam gerisi tırt
Evet herkes gelinin kim oldugunu, dugunun kime ait oldugunu biliyor ama hiç renk kalmamiş gibi tam o gün beyaz tercih etmeyi manasiz buluyorum ve iyi niyetli degil gibi geliyor bana.
[/QUOTi
Iste bende bunu diyorum yoksa takintili değilim elbet
Yazanlardan beni elestirenler var saygi duyarim
Ama en ozel günüm biraz alindim
Ayyy kinada kırmızı giyilmemesi gerektiğini hic dusunmemistimDavetliysen eğer kınada kırmızı,düğünde beyaz giymeyeceksin.İnce düşünmektir bu.
Ben de kuzenimin kınasına kırmızı bir elbise düşünmüştüm ama sonra dank etti kırmızı kına kızına özel olmalı dedim.Ayyy kinada kırmızı giyilmemesi gerektiğini hic dusunmemistim
Gecen yıl cok sevdigim kuzenimin kinasina kırmızı elbiseyle gittim. Alınmamıştır insallah bilerek yapmamstm
Normal bnce böyle seylete takilip gununuzu mahfetmeyinGorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi
Değil tabi bu tür konuları görünce hep düğüne gelinlik gibi bir şey ve taçla gelen görümce geliyor aklımaGorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi
Bu sitede bütün problemler dışardan bakınca basit aslında. Ama yasarken zor.bence evlenmeyin.
millet aya çıkıyor bizim problemlerimize bakın.
Dusunememis olamaz mi.. hic sorun etmezdimmGorumcemin beyaz kisa abiye giymesi normal mi