Dugunumde gorumcemin beyaz giymesi

Dugun gunum beyaz giymesinden sonra anlattigi aklima geldi tesaduf değil kasitli diye dusundum
Kasıtlı olduğunu düşünmeyin. Şöyle olabilir şimdi siz dış çekim yaptiracaksınız o da bu fırsattan faydalanmak istiyordur.
Böyle şeyleri düşünüp modunuzu düşürmeyin.
Düğününüz de bol bol eğlenin kim ne giymiş, kim ne yapmış umursamayın bence..
En güzel gününüzü güzel geçirin.
Kendinizi kurup durmayın yoksa sıkıntılarınız hiç bitmez.

Daha bilincli olur insan o bana oyle geliyor belki de takilmamam lazım sizde haklisiniz
takılmayın.
en güzel zamanlarınızı kendinizi yıpratarak geçirmeyin.
eğer fazla burnunu sokan biriyse -eski konunuzdan öyle anladım- mesafe koyarsınız kırmadan incitmeden kimseyi.
ilerde ufak tefek kavgalar bile yoruyor insanı
boşverin mis gibi evleniyorsunuz sevdiğiniz adamla... amaaaam gerisi tırt

Bende bunu dusundum kinamda kirmizi giyicem oda kirmizi ve daha birçok kisi bunun lafini yapmiyorum ornegin nedimelerim gibi olurlar dedim gectim

Eh, rol çalmaya çalışmak işte, kendisini sizin gününüzle tatmin edecek. Allah bilir bir de yarısı tepesine dolanmış, maşalı koca postişlerle çıkar gelir; tipik Turkish görümce horror story

Canını sıkma sen, süslen püslen, abart kabart, şıkır şıkır da oyna; piste çok fırlayacak gibi olursa, müzisyenlere bi işaret çak (Önceden konuş bunları) pisti boşalttır, gelin hanım ve kankeytoları diye anons ettir sadece siz oynayın gerdan kıra kıra. "Kız ne daldın öyle, para çevirsene" diye önüne önüne oyna :))

Okudugun icin tesekkur ederim ben bu sebepten takildim sanirim
Yoksa ne giymis ne yemis takilan biri degilim

Ayyy kinada kırmızı giyilmemesi gerektiğini hic dusunmemistim
Gecen yıl cok sevdigim kuzenimin kinasina kırmızı elbiseyle gittim. Alınmamıştır insallah bilerek yapmamstm
Ben de kuzenimin kınasına kırmızı bir elbise düşünmüştüm ama sonra dank etti kırmızı kına kızına özel olmalı dedim.

Elti olsa art niyet belki vardir diyecegimde bir gorumce erkek kardesinin dugununu bozmak istemez o yuzden kotu niyeti yoktur bence. Dış çekim olayi da icinde kalmistir sizle alakasi yoktur ne bileyim kendimden dusunuyorum erkek kardesim icin en iyisini isterim kiskanacak en son kisi bile olmam dugunleri cok guzel gecsin isterim.

Görümce olarak ekru taşlı tuşlu bir elbise ile gitsem düğüne nolur yani görümceliğin şanı bence gıcıklık yapmak ondan herşey serbest

bence evlenmeyin.
millet aya çıkıyor bizim problemlerimize bakın.
Bu sitede bütün problemler dışardan bakınca basit aslında. Ama yasarken zor.
Mars'a giden güruhta olmak istiyorsanız bence bu siteyi takip etmeniz mantıkli değil.
Bu sitede nasıl dertler bekliyorsunuz ki?
Marsta nasıl patates yetistiririm?
Dünyaya teget geçen gok taşının son durumu gibi seyler mi

Giysin. Her türlü gelin sizsiniz. Kendini komik duruma düşürür. Ben bir düğüne gidip damadın kız kardeşinin beyaz giydiğini görsem güler geçerim. Yazık kıskanmış derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…