• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne bir ay kala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar herkese

Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Aldatmış olmasan bile zinadır bu yapacağın evlilikte önüne çıkar herzaman yapmamalısın en azından kendine olan saygından belki şehvet li bir insansın ama zaten bu durum bir ay sonra bir anlam kazanacak durdurun kendinizi.

İyi de evlenmeden önce son kez biriyle birlikte olmanın size yeteceğinin garantisi var mı bu durumda? Sondan bir sonraki sonuncuyu da isterseniz ne olacak?
Birine bağlanmaktan, evlilikten, tek eşlilikten korkuyorsunuz gibi düşündüm. Ama bunun çözümü gidip başkasıyla tek seferlik bir şey yaşamak değil, evlenmemek, evlilik için daha hazır olduğunuz bir zamanı beklemek olabilir bence. Ha, o zaman hiç gelmeyebilir de, belki de evlilik insanı değilsinizdir.

Ama evlenmeden önce son kez biriyle birlikte olma düşüncesi saçma. Neye hizmet ediyor belli değil. İçinizdeki o arzuyu, endişeleri yok edeceğinin garantisi yok çünkü. Hatta bence yok etmeyeceği garanti.

İyi akşamlar herkese

Linç yememe umuduyla bir soru sormak istiyorum. 1 ay sonra düğünüm var. Nişanlımı çok seviyorum, onsuz bir hayatı asla düşünemiyorum, cinsel hayatımız da yolunda. Ancak benim evlenmeden son bir kez biriyle birlikte olmak gibi bir arzum var. Nişanlımı aldatmış olmayı asla istemiyorum, bunu yapmam, ama bu isteğim gün geçtikçe artıyor. Sizce neden böyle hissediyorum. Benzer bir durum yaşayan oldu mu? Düğün öncesi korku mu bu? Çok utanıyorum.
Canım madem böyle isteklerin var niye evleniyosun niye nışanlının namusunu kirletiyosun :işsiz: nışanlına da bul bitane

İyi akşamlar herkese

Bu düşünceye sizi sevk eden nedir. Yanı başka biri aklınızda var da onu mu hayal edip düğün öncesi istiyorsunuz.

Şimdi iki çözümü var.Ya nişanlınızla konuşup bir seferliğine open relationship tadında bir şeyler yaşayacaksınız ( ama onu kıskanma ihtimaliniz de var ) ya da bu arzunuzu bastıracaksınız,düğün haftası zaten şu sıkıntı bu sıkıntı derken bir şey kalmaz.
Ayrıca yargılanacak bir şey yok.Kadın erkek her insan zaman zaman ''acaba bağlanmakla hata mı ediyorum'' diye düşünebilir,bu insani bir şey.Bakmayın siz insanlara,kimlerin aklından ne fanteziler geçiyor,kim bilecek.
Başkalarıyla ilişki yaşamamız benim kabul edeceğim bir şey değil. Kesinlikle kıskanırım, kendim yapsam da kendimi asla affedemem. Niye böyle bir hevese kapıldığımı anlayamıyorum sorun bu.

Başkalarıyla ilişki yaşamamız benim kabul edeceğim bir şey değil. Kesinlikle kıskanırım, kendim yapsam da kendimi asla affedemem. Niye böyle bir hevese kapıldığımı anlayamıyorum sorun bu.

Kafanız karışık o zaman.Ömür boyu tek eşli olmak için söz vermenin ağırlığını hissetmişsiniz,seviyorsanız zamanla bu duygular hiç gelir,evlilik korkusuna kapılıp mutluluğunuzu bozmayın.

Kafanız karışık o zaman.Ömür boyu tek eşli olmak için söz vermenin ağırlığını hissetmişsiniz,seviyorsanız zamanla bu duygular hiç gelir,evlilik korkusuna kapılıp mutluluğunuzu bozmayın.
O mutluluğu bozmaktan çok korkuyorum. Haklısınız sanırım korktuğum şey evlilik kurumunun ağırlığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back