Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

aynen çocuk çok kaba ve yüzsüz.
kızımız da adı uzerınde piremses.
uyum sıfır

Bi kolye Yüzünden mi oldu olanlar
Hazır değilsen evlenme tabi etrafa da düğünü erteledik dersiniz ilk basta

haklısın aslında ah salak kafam
1,5 ay önce bu cesareti niye göstermedin diyor utanmaz
Simdi 1.5 ay once cesaret etseydim diyorsun ya evlendikten sonra keske nisanliyken diyeceksin..
Bu keskeler hic bitmez..
Ama siz ayrilmazsiniz evlenirsiniz ve daha burda bir suru konu acarsiniz..

Neden böyle bi yorum yazdın? Bence adamda sorun var gibi
Cunku eski konularini biliyorummm 8 aydir paylastiklarindan dolayi diyorm az cektirmedi hepmizin sacini basini yoldugu gunleri unutmadim ben durust ve icimden gelerek soyledim prenses ozunde iyi ama cok miz.miz

Ben hiç altın alınmadı sandım yapmayın ya Allah aşkınıza alttan alın o zaman biraz Gelinliğin üstüne de imitasyon takın zaten o çıkarılıp takı esnasında alınanlar takılacak bende hiç altın alınmadı sandım .

İlişkinin suyunu çıkardınız
Sende ailende bir tuhafsınız
Bu ne edepsizliktir diyecek bir büyüğünüz yok mu, aylardır kavga halindesiniz, birbirinize ne saygınız ne sevginiz var, ne bir aile duruşu var. İnsan alır ya da alamaz, takı denilen maddi bir şeydir, ben bir alyansla evlendim, hiç önemi yok alınmamasının ama hareketler, diyaloglar çok çirkin, benim ailemde yerler öyle damadı ne evlenmesi. İnsanın biraz ağırlığı olur, sadece siz değil aileniz de ağır hatalı

ben bi önceki konuna yaptığım yorumun aynısını yapacağım zira dejavu yaşıyorum benzer problemler benzer tepkiler benzer atarlar ve sonuç da aynı tabii
barışacaksınız buraya da yazdım ve kaçıyorum

Yaaa ne kadar çirkin . Açıkçası tartışmanın bir set üzerinden başlaması da çok çirkin adamın karakterini ortaya koyması da çok çirkin.
Böyle konularda her daim öncelikle belirtmek istediğim konu şu ,altın şu kadar,set , bilezik vs vs maddi mevzular olmasın aranızda. Adamın şuan durumu yoktur evlenince borçları bitirirsiniz bi evlilik yıl dönümünde doğum gününde ya da doğum yapınca falan alır. Set olayını fazla büyütmüşsünüz tabi ama bu adamın haklı olduğunu göstermez gerekli karakteristik özelliklere sahip olsaydı benim durumum şuan set almaya el vermiyo ama ben da ilerde bunu alırım diyebilirdi. Böyle bi duruma bu kadar büyük tepki veren adamla böyle evlilik gibi yolları düz olmayan meşakkatli yolculuklara çıkılmaz. Düğüne bir saat bile kalmış olsa bir ömürden daha kıymetli değil. Madem gelmiyor babanız babasını arasın oğlunuz kızımla boşanmak için evleniyormus bu durumda bu iş devam edemez aralarında bitirmisler sizin uygun olduğunuz bir gün aldiklarinjzj teslim ederiz desin . Ben telefonda konuşmak istemezdim oglunuzla kızım görüşüp eve davet ettik ama kabul edilmediği için böyle telefonda oluyor desin

Canım kusura bakma ama almayıversen ne olurdu acaba, yada buraya yazsaydın belkı elınde olan arkadaslar yollardı maddı durum meseleyse...
Ivır zıvır ufak seylerı ıstemeden kendı capında halletmek lazımdı...
Setlerı vs almasalar neyse de herseyı de almıslar okudum sımdı...

düğün takısı alınmış yalnız.
bu gelinlik içinmiş:))
manasını anlamadım ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…