• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Evet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?
Ne yol olur ne yordam.. İki taraf da gorunen o ki hala cocuk. Kusura bakma bacim.

ya sahte takı takıyorlar kuaforden cıkıp salona gıdene kadar kı bence bayagı gereksızmıs, ya da kadın bunları cebınden verecek
Erkek tarafı da sagmalık ınek degıl sonucta

:KK57: kuaförden salona gitmenin takısı mı
evden bişe takıversin hatta takmayıversin.
ilk defa duydum bunu..

ben onu hala biraz adam sanmıştım adam değilmiş
şimdi de bana sinsi yazmış sabahta sinsirella diyor
Ay ne olur ayrılın.
Bu ne yahu çocuk gibi,sinsi,sinsirella vs. 6.5 yas kızım bile etmez bu lafları.
Bakın iki cocuk annesi 9 senelik evli bir kadın olarak size diyorum ki,saygı yoksa bir halt olmaz. Böyle konuşmalar çok saygısızca,daha evlenmeden boşanmadan bahsetmek,ayrilın,yolunu yordamını da boşverin.

Nişanlının yerinde olsam senden sonra kadınlardan soğur gay olurdum.
Yada pipimi keser atardımki bi daha başıma senin gibi birini sarmasın.
Evliyayı cehennemlik edersin sen be. Bide hala soruyor bu adam neden böyle oldu diye.
Çekilecek dert değilsin.
Tabi buradaki sana hak veren insanlar, nişanlına cimri diyen insanlar o ağzındaki dişlerinin bile adamın parasıyla yaptırıldığını bilmiyor değil mi...

Ben de sandım ki hiç set almadı size imitasyon alalım diyor, ilk mesajında keşke böyle anlatsaydın.
Yani bence de imitasyon almak mantıklı 450 500 lira bir çeyrek parası, kenara atılacak bir takı için çok para.

ben onu hala biraz adam sanmıştım adam değilmiş
şimdi de bana sinsi yazmış sabahta sinsirella diyor
evlenene kadar yazdın buraya
acılara doymuyorsun
sorması ayıptır kendince ailence yanlış gördüğün bişey mi yaşadın da bu adamla
kendini zorundaymış gibi hissedip tabiri caizse mecbur evleniyorsun

Benim anlamadığım bu kuaför ev düğün salonu üçgeninde hiçbir şey takılmasa olmuyor mu? Niye takıyorsun bi iki fotoğraf paylaşmak için mi orada burada? Takmayanı ayıplamıyorlar, tecrübeyle sabit :işsiz:

Back