- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi usuyenprenses
- #1.281
Yanı aslında yanılmadın, adam senı sevmıyorduHayır aramıyor mesaj atıyor eşyalarını al artık evden ev sahibi öyle söylüyor falan diye altınları ver bunlar yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanı aslında yanılmadın, adam senı sevmıyorduHayır aramıyor mesaj atıyor eşyalarını al artık evden ev sahibi öyle söylüyor falan diye altınları ver bunlar yani
Ablasına arattırdı görüşelim görüşelim diye ben istemedim ablasının arkasına sığınan adam mı olurYanı aslında yanılmadın, adam senı sevmıyordu
sennle konuşmaya cesareti yok demek kiAblasına arattırdı görüşelim görüşelim diye ben istemedim ablasının arkasına sığınan adam mı olur
İyi yapmışsın görüşmeyerekAblasına arattırdı görüşelim görüşelim diye ben istemedim ablasının arkasına sığınan adam mı olur
Ya yemişim burda fenomen olmayı adam hala altınları ver eşyalarını al para vermiştim onları ver diye rahatsız edip duruyor beniAnna ne piremsesmiş ya yaza yaza bitiremediniz Millet baninin açılmasını dört gözle beklemiş. .
Savunanlar mi dersin onun için kavga edenler mi ?
Premses bak burda fenomen oldun kıymetini bil milletin yorumlarını geç cevaplandirma.
Karaktersiz demiştim yanılmamışım hiç kafana takma canım ne yaptıysanız herşeyini eksiksiz alYa yemişim burda fenomen olmayı adam hala altınları ver eşyalarını al para vermiştim onları ver diye rahatsız edip duruyor beni
Ne yapacaksın pekiYa yemişim burda fenomen olmayı adam hala altınları ver eşyalarını al para vermiştim onları ver diye rahatsız edip duruyor beni
Hayır aramıyor mesaj atıyor eşyalarını al artık evden ev sahibi öyle söylüyor falan diye altınları ver bunlar yani
Yasal olarak onlar attığı için nişanı altınları bile vermemem lazım adam hala başka şeylerin peşine düşmüşYasal olarak doğru olan neyise onu yapın. Madem düğün iptal oldu boşuna bu insanlarla iletişimi uzatmaya gerek yok.ondan sonra kurban kesersiniz kurtuldunuz diye
Yasal olarak onlar attığı için nişanı altınları bile vermemem lazım adam hala başka şeylerin peşine düşmüş
Evet verin herşeyini yasal olarak hakkım demişsiniz ama öyle bir hakkınız yok..Nikah mi kıydınız? yooo...Ya yemişim burda fenomen olmayı adam hala altınları ver eşyalarını al para vermiştim onları ver diye rahatsız edip duruyor beni
Evet verin herşeyini yasal olarak hakkım demişsiniz ama öyle bir hakkınız yok..Nikah mi kıydınız? yooo...
Gururlu olun her şeyini ver kendine ait olanları al, kurtul bu kadar basit bir şey için uğraşma.
siteye girmeye çalışında dakikasına kadar gösteriyor ban açılacak tarihi. nasıl bir tarih olmazBir tarih yok diyor.
katılıyorum dişleri de vermesi lazım.Madem bu kadar kötü bir ayrılık oldu, bu kadar yüz göz oldunuz, bırakın parasını pulunu neyi var neyi yok iade edin. Ha, daha fazla çirkinlik olsun, iyice yuz göz olunsun istiyorsanız, altın, eşya, şu, bu hesabı yapın. Ben olsam, iğnesini bile tenezzül etmezdim ayrıldığım adamın. Hele ki böyle bir ayrılık olduysa hiç.
Zaten vericem ki yeni kanun çıktı nişan da düğün gibi sayılıyor erkek tarafı atarsa altınları istemeye hakkı yok ama ben vericem umrumda değil para pul ama bunların bunun peşine düşmesi çok yanlış ben 1 hafta kala düğün bozuldu bunu düşünüyorum adamlar ne düşünüyor yaEvet verin herşeyini yasal olarak hakkım demişsiniz ama öyle bir hakkınız yok..Nikah mi kıydınız? yooo...
Gururlu olun her şeyini ver kendine ait olanları al, kurtul bu kadar basit bir şey için uğraşma.
Anlamadığınız ben altınları vericem zaten ama eşyalarımı almış olabilirler kontrol ettikten sonra vericem kimsenin malı ben de kalmaz gün veriyorum şu gün vericem diye adamlar ısrarla arıyorlar altınları ver bilmem ne diyeSizin konularınıza başım kaldırmadığı için hiç yazmazdım ama bunu görünce dayanamadım. O kişi istemeden sizin altınları vermeniz lazım. Kanunen diyorsunuz ama onun bir takım şartları var.uzun zaman oldu bakmayalı ama sanırım yalnızca tazminat hakkı vardı diye hatırlıyorum. Burda ise iki taraf da çirkin davranışlarda bulunuyor, siz de çok hatalısnız, ve her zaman hukuka uygun olan ahlaki olmuyor. Tenezzül etmeyin bence. Geçmiş olsun