- 4 Eylül 2018
- 18.759
- 72.093
- 598
- Konu Sahibi usuyenprenses
- #1.261
Düğün oldu mu acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatta inanmaz hayatta göndermez kız kardeşimin düğünü var 3 ay sonra geçsin yoluma bakıcamPatronundan izinlisin zaten usuyenprenses
Bırakmadım canım bırakmıcamişi ne yaptın peki? bırakma lütfen
Aynen adam hala benim yetişkin olduğumu anlamadı galiba kız kardeşim evlenecek 3 ay sonra ondan sonra inşallah babamdan da uzaklaşıcamYaa koskoca kadınsınız allahaşkına izin vermemek ne ayrıca evlenmediğinize sevindik usuyenprenses
Hayırlısı olsun.Aynen adam hala benim yetişkin olduğumu anlamadı galiba kız kardeşim evlenecek 3 ay sonra ondan sonra inşallah babamdan da uzaklaşıcam
İşte bu.Bırakmadım canım bırakmıcam
Başka bi şehre taşınHayatta inanmaz hayatta göndermez kız kardeşimin düğünü var 3 ay sonra geçsin yoluma bakıcam
Şu an yıllık izinde.Ben sizin işinizi çok sevdim. Hem çalışıp hem de buradaki bütün mesajlara yetisebiliyorsunuz.
Diğer konularında da bu dikkatimi çekmişti de. Hatta maşallah konularını güzel takip ediyor hemen cevap yazıyor demistim.Şu an yıllık izinde.
Ayrı eve çıkın gerçi işe gitmiyorum yazmıstınız ama yok yaşanmaz yani böyleAynen adam hala benim yetişkin olduğumu anlamadı galiba kız kardeşim evlenecek 3 ay sonra ondan sonra inşallah babamdan da uzaklaşıcam
AferinBırakmadım canım bırakmıcam
Yıllık izindeyim işe gitmiyorumBen sizin işinizi çok sevdim. Hem çalışıp hem de buradaki bütün mesajlara yetisebiliyorsunuz.
Naptin nasılsınYıllık izindeyim işe gitmiyorum
Valla canım evdeyim istediğim şeyleri yapamıyorum ama gene de toparlandım bir de tatile falan gitsem daha çabuk toparlardım ama olsun her şey güzel olacakNaptin nasılsın
AynenValla canım evdeyim istediğim şeyleri yapamıyorum ama gene de toparlandım bir de tatile falan gitsem daha çabuk toparlardım ama olsun her şey güzel olacak
Hayır aramıyor mesaj atıyor eşyalarını al artık evden ev sahibi öyle söylüyor falan diye altınları ver bunlar yanihiç konuştunuz mu arıyor mu seni barışmak icin vs