• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Anlamadığınız ben altınları vericem zaten ama eşyalarımı almış olabilirler kontrol ettikten sonra vericem kimsenin malı ben de kalmaz gün veriyorum şu gün vericem diye adamlar ısrarla arıyorlar altınları ver bilmem ne diye
Son dudy. Ne canım aılenın tepkısı vs nasıl en son iletişim kurdubmu cocukla mal dısında dugun hakkında hıcmı konusmuyor

A aaa her geçen gün daha çok şaşırıyorum
Bence de ayrıl bu neymiş böyle ya adama bak 300 tl ne ki üniversiteli gençler para biriktirip sevgililerine pırlanta tek taş alıyor adam evleneceği kadına imitasyon alacakmış ben şunu gördüm ne kadar mütevazi olursan o kadar üstüne geliyor herkes bak sen gönül hoşluğu olsun diye gümüş bile olur demişsin ama o boşanmak için evleniyorum demiş
Kesinlikle kıymetini bilmez senin bu bir de ayağına çağırıyor aileni
O üniversiteli çocuklara da yazıklar olsun annesi babası ne zorlukla gönderiyor o harçlıkları, kızlara yüzük mü yapıyorlar!
Okulu bitirip çalışsınlar adam gibi yapsınlar ayy sinir oldum

Bak prenses, benim güzel kardeşim, inan bunu seni üzmek için söylemiyorum, hatalarıdan ders al ve bir daha tekrarlama diye söylüyorum.
Bu adam var ya dünyayı yaksa, ozon tabakasını delse, üçüncü dünya savaşınıda çıkarsa gık demeye hakkın yok. Çünkü onu sen delirttin. O adam bugün bu haldeyse sebebi sensin.
İlk konularına bakıyorum sevgilim/nişanlım dediğin adam adeta bir Hulusi Kentmen imajında iken, son konularına kadar arada geçen zamanda tiplerinle tavırlarınla hezeyanlarınla adamı Erol Taş'a çevirmişsin.
Bak tekrar söylüyorum bunları seni üzmek için söylemiyorum. Bu yaptıklarını gör tart biç ve ders al. Ders al ki ilerde yine tekrar etmeyesin. Gencecik kızsın, ilerde yine biri girer hayatına, aynı hataları yine yapıp tekrar aynı duruma düşme.
Artı ek olarak kanun falan böyle diye sakın ola adamın malına el koymaya kalkma. Nesi varsa ver gitsin. Kanun öyle olabilir ama hak olan doğru olan kim ne yapmışsa iade etmektir. Sende ne yaptıysan geri al bitsin gitsin. Kusura bakma böyle yazdım ama senin söylemlerinden maalesef herşeye el koymana ramak kaldığını, sadece ufak bir gaza getirilme beklediğini seziyorum. Hatalı düşünüyorsam peşinen özür dilerim.
Allah yardımcın olsun.

Bu cocuk senin yaptiklarindan sonra boyle oldu piremses. Kusuruna bakmiyacaksin

Her ne olursa olsun bir insan böyle yapıyorsa içinde de varmış demek ki. Ayrılsaydı o da madem. Yoksa şiddet de olsa “senin yaptıklarından sonra böyle oldu, kusura bakma” mı diyeceğiz. Herkes kendi yaptığı davranıştan sorumlu. Prensesin hataları olmuştur, o farklı bir konu.

Bak prenses, benim güzel kardeşim, inan bunu seni üzmek için söylemiyorum, hatalarıdan ders al ve bir daha tekrarlama diye söylüyorum.
Bu adam var ya dünyayı yaksa, ozon tabakasını delse, üçüncü dünya savaşınıda çıkarsa gık demeye hakkın yok. Çünkü onu sen delirttin. O adam bugün bu haldeyse sebebi sensin.
İlk konularına bakıyorum sevgilim/nişanlım dediğin adam adeta bir Hulusi Kentmen imajında iken, son konularına kadar arada geçen zamanda tiplerinle tavırlarınla hezeyanlarınla adamı Erol Taş'a çevirmişsin.
Bak tekrar söylüyorum bunları seni üzmek için söylemiyorum. Bu yaptıklarını gör tart biç ve ders al. Ders al ki ilerde yine tekrar etmeyesin. Gencecik kızsın, ilerde yine biri girer hayatına, aynı hataları yine yapıp tekrar aynı duruma düşme.
Artı ek olarak kanun falan böyle diye sakın ola adamın malına el koymaya kalkma. Nesi varsa ver gitsin. Kanun öyle olabilir ama hak olan doğru olan kim ne yapmışsa iade etmektir. Sende ne yaptıysan geri al bitsin gitsin. Kusura bakma böyle yazdım ama senin söylemlerinden maalesef herşeye el koymana ramak kaldığını, sadece ufak bir gaza getirilme beklediğini seziyorum. Hatalı düşünüyorsam peşinen özür dilerim.
Allah yardımcın olsun.
Yok vallahi geri vericem ama brn de onun için çok şey yaptım ama o bana sahip çıkmadı beni ortada bıraktı

Her ne olursa olsun bir insan böyle yapıyorsa içinde de varmış demek ki. Ayrılsaydı o da madem. Yoksa şiddet de olsa “senin yaptıklarından sonra böyle oldu, kusura bakma” mı diyeceğiz. Herkes kendi yaptığı davranıştan sorumlu. Prensesin hataları olmuştur, o farklı bir konu.
Zaten kolumu çok sıkıyordu acıyor güçlüsün sen diyordum bırakmıyordı zor bırakıyordu ben naptım bunları hak etmedim

bana paragöz diyen, seninle bosanmak icin evleniyorum ve bosandiktan sonra birsey alamicaksin diyen adamin bana aldigi herseyi yüzüne firlatirim. bunu suan senden de bekliyorum prenses.

hayir yani adam seni cidden paragöz mü görüyor yoksa isi kendinden mi biliyoe belli degil ama ne varsa ne yoksa biran önce yolla biran önce aranizda alacak verecek konusu birakma madem ayrildin.

acini sonraya sakla.

Yok vallahi geri vericem ama brn de onun için çok şey yaptım ama o bana sahip çıkmadı beni ortada bıraktı

İyi ki bıraktı. Kolunuzu sıkarak fiziksel şiddet uygulayan, maaş kartını bana vereceksin deyip ekonomik şiddet uygulayacağını söyleyen, ailenize ve size hakaret edip psikolojik şiddet uygulayan adam sizi bırakmasa, size yapışsa daha mı iyi olacaktı? Mağdur psikolojisinden çıkın artık. Güçlü olacağım psikolojisine girin.

Bu ilişkinizde yaptığınız hataları bundan sonraki ilişkilerinizde yapmazsınız ve size yapılan hataların bir daha yapılmasına izin vermezsiniz. Böylece bu yaşadıklarınız gelecekteki mutluluğunuz için hayırlı olmuş olur.

Yok anca maddi konular için yazıyorlar vallahi rezil etti beni herkese onurum gururum kalmadı
Ver gıtsın aldıkları herswyı boseylerını gıymıssen bıle ver sonra gıydıgın seye m..a, b.. Ü Falan yaparlar. Ayrıca onlarda rezıl olmus oldu. Bı dugun yapamadılar aylarca zaten onlarda etrafa rezıl olmalarının hıncını sana cırkefleserek cıkarıyolar ıste

Kıza doğru düzgün altın takmadılar ki ya ben bilerek. Bide telaş yapmışlar. Vericem be senin altınına mı kaldım deseydin. Valla böylesine ders olsun işte. Yok o masraf olmasın bu olmasın diye diye çıldırtıyorlar güzelim insanları. Elimizden geleni yaparız ama elimizdeki bu kadar makul bişeyler yapalım diyen yok. Önce sanki Karun gibi havalar sonra bi bakmışsın züğürt aga. Herkes prensesi suçlamış ama ben kadının beklentisini erkeğin yükseltip sonra o beklentiye göre hareket etmediğini düşünüyorum.

Back