Bak prenses, benim güzel kardeşim, inan bunu seni üzmek için söylemiyorum, hatalarıdan ders al ve bir daha tekrarlama diye söylüyorum.
Bu adam var ya dünyayı yaksa, ozon tabakasını delse, üçüncü dünya savaşınıda çıkarsa gık demeye hakkın yok. Çünkü onu sen delirttin. O adam bugün bu haldeyse sebebi sensin.
İlk konularına bakıyorum sevgilim/nişanlım dediğin adam adeta bir Hulusi Kentmen imajında iken, son konularına kadar arada geçen zamanda tiplerinle tavırlarınla hezeyanlarınla adamı Erol Taş'a çevirmişsin.
Bak tekrar söylüyorum bunları seni üzmek için söylemiyorum. Bu yaptıklarını gör tart biç ve ders al. Ders al ki ilerde yine tekrar etmeyesin. Gencecik kızsın, ilerde yine biri girer hayatına, aynı hataları yine yapıp tekrar aynı duruma düşme.
Artı ek olarak kanun falan böyle diye sakın ola adamın malına el koymaya kalkma. Nesi varsa ver gitsin. Kanun öyle olabilir ama hak olan doğru olan kim ne yapmışsa iade etmektir. Sende ne yaptıysan geri al bitsin gitsin. Kusura bakma böyle yazdım ama senin söylemlerinden maalesef herşeye el koymana ramak kaldığını, sadece ufak bir gaza getirilme beklediğini seziyorum. Hatalı düşünüyorsam peşinen özür dilerim.
Allah yardımcın olsun.