- 4 Şubat 2019
- 3.901
- 8.668
- 158
- Konu Sahibi usuyenprenses
- #1.241
Helal olsun sana prenses. Hakkaten bu baskılar karşısında yaptığın baya cesaret işi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl olsa vazgeçemez diyerek gerçek yüzünü göstermiş. Eğer kinlendiyse de herkese anlatır.Aslında benim tek korkum kimseye söylemedim size söylücem biz bir şeyler yaşadık bununla son zaman karımsın artık dedi bir şeyler dedi şimdi bunları dile getirirse çok korkuyorum
Ya İzmirde arkadaşım var tatile gidecektim yanıma gel dedi kafanı dağıtalım babam izin vermedi kavga etti benimle düşünebiliyor musunuzusuyenprenses senin adına çok sevindim
Banlandığın günden beri merak ediyorum
Sen çok güçlü bi kızsın
İşte bu prenses
Gez çık dışarı
Ayrı eve çıkacak mısın ayrıca
Valla şunu iyice anladım bendeki bu baba olduğu sürece başıma daha çoook iş gelir eziklik geliraferin kız sana usuyenprenses
heh şöyle ol işte
valla barıştın diye düşünmüştüm bende!
ne yaptın döndün mü işe aile baskın bitti mi?
Canım benim mutlu olmana çok sevindim. Yerini yitiren yeniden yerleşemez o ben de yerini yitirdiusuyenprenses bu kararından vazgeçme.. ben de düğüne bir hafta kala nişan atıp, 3 ay sonra geri barışıp evlendim. 3 yıl evli kalıp boşandım.. o 3 yıl boyunca ne yaşadığımı bir ben bir allah bilir. çok berbat bir evlilikti.. şimdi hayatımda öyle benim kıymetimi bilen bir insan var ki.. iyi ki hayatımdan onu çıkarmışım diyorum.. iyi ki onu tanımışım.. değer kıymet görmek çok güzel birşey.. herşey daha güzel olacak.. sakın geri dönme.. saygı kaybedilince malesef geri kazanılmıyor, acı bir tecrübe ile öğrendim..
Evet çalışıyorumSiz çalışıyor musunuz
Kararlı duruşundan dolayı tebrik ediyorum seni. Daha mutlu olacağın günlerde gelecek inşAllahİstediğinize inanın ama maalesef bu benim hayatım babama söyledim illa bu evden gitmemi istiyorsan söyle ben onu istemiyorum görüşmücem dedim aradı ailesini her şey kesin olarak bitti
işi ne yaptın peki? bırakma lütfenValla şunu iyice anladım bendeki bu baba olduğu sürece başıma daha çoook iş gelir eziklik gelir
İş gezisi desenYa İzmirde arkadaşım var tatile gidecektim yanıma gel dedi kafanı dağıtalım babam izin vermedi kavga etti benimle düşünebiliyor musunuz
Aynen habersiz bırakmaPrenses bizi habersiz bırakma
Yaa koskoca kadınsınız allahaşkına izin vermemek ne ayrıca evlenmediğinize sevindik usuyenprensesYa İzmirde arkadaşım var tatile gidecektim yanıma gel dedi kafanı dağıtalım babam izin vermedi kavga etti benimle düşünebiliyor musunuz