• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Aslında benim tek korkum kimseye söylemedim size söylücem biz bir şeyler yaşadık bununla son zaman karımsın artık dedi bir şeyler dedi şimdi bunları dile getirirse çok korkuyorum
Nasıl olsa vazgeçemez diyerek gerçek yüzünü göstermiş. Eğer kinlendiyse de herkese anlatır. :(
Umarım anlatmaz.

usuyenprenses usuyenprenses senin adına çok sevindim
Banlandığın günden beri merak ediyorum
Sen çok güçlü bi kızsın
İşte bu prenses
Gez çık dışarı
Ayrı eve çıkacak mısın ayrıca
Ya İzmirde arkadaşım var tatile gidecektim yanıma gel dedi kafanı dağıtalım babam izin vermedi kavga etti benimle düşünebiliyor musunuz

aferin kız sana usuyenprenses usuyenprenses
heh şöyle ol işte
valla barıştın diye düşünmüştüm bende!

ne yaptın döndün mü işe aile baskın bitti mi?
Valla şunu iyice anladım bendeki bu baba olduğu sürece başıma daha çoook iş gelir eziklik gelir

usuyenprenses usuyenprenses bu kararından vazgeçme.. ben de düğüne bir hafta kala nişan atıp, 3 ay sonra geri barışıp evlendim. 3 yıl evli kalıp boşandım.. o 3 yıl boyunca ne yaşadığımı bir ben bir allah bilir. çok berbat bir evlilikti.. şimdi hayatımda öyle benim kıymetimi bilen bir insan var ki.. iyi ki hayatımdan onu çıkarmışım diyorum.. iyi ki onu tanımışım.. değer kıymet görmek çok güzel birşey.. herşey daha güzel olacak.. sakın geri dönme.. saygı kaybedilince malesef geri kazanılmıyor, acı bir tecrübe ile öğrendim..
Canım benim mutlu olmana çok sevindim. Yerini yitiren yeniden yerleşemez o ben de yerini yitirdi

İstediğinize inanın ama maalesef bu benim hayatım babama söyledim illa bu evden gitmemi istiyorsan söyle ben onu istemiyorum görüşmücem dedim aradı ailesini her şey kesin olarak bitti
Kararlı duruşundan dolayı tebrik ediyorum seni. Daha mutlu olacağın günlerde gelecek inşAllah ☺️

Hadi bakalım yeni bir hayata merhaba de artık prensesim.
Biliyorum her şey çok zordu ve hala da öyle.
Ama sen artık kendini garantiye almalısın.
Bütün bu yaşananları cebine koy ve aynı hataları yapmamak için kendini zorla, gerekırse destek al.
Kimse sütten cıkma ak kaşık değil zaten bakma burda hepımız yazıp duruyoruz da.

Benim babam da katıdır böyle şeylerde. Nişan atıldı abuk subuk şeylerden dolayı 2 aydır beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor 2 gün ağvaya tatile gideyim babacım dedim, yok diyor olmaz da olmaz. Bende böyle kabul ettim artık. Kendimce mutlu olacak şeyler buluyorum sende öyle yap. Mutlu ol inşallah

bu sefer beni yanılttın prenses usuyenprenses usuyenprenses ama iyiki yanılttın
sakın barışma, babanı da duyma görme, aynı evin içinde zor ama başka şeylere yoğunlaş madem tatile izin vermiyor sevdiğin başka şeyler yap ne biliyim kitap oku resim yap
mesela şu sıralar ben de bunalımlardan girip bunalımlara çıkıyorum bi yere de gidemiyorum o yüzden çok sevdiğim için kitap okuyorum iyi geliyor güven bana

Back