• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Çok özverili olma, isteyeceksin ve alacak, anasından babasından kız alıyor evine hanım yapıyor, ayrılmazsan pişman olursun, ben evliyim herşeyin ikimiz yaptık yine de hiçbirşeyi esirgemedi eşim benden,, niyet önemlidir, bu adam değil daha çocuk.. Yol yakınken kaç kurtar kendini kuzuö

Kıza doğru düzgün altın takmadılar ki ya ben bilerek. Bide telaş yapmışlar. Vericem be senin altınına mı kaldım deseydin. Valla böylesine ders olsun işte. Yok o masraf olmasın bu olmasın diye diye çıldırtıyorlar güzelim insanları. Elimizden geleni yaparız ama elimizdeki bu kadar makul bişeyler yapalım diyen yok. Önce sanki Karun gibi havalar sonra bi bakmışsın züğürt aga. Herkes prensesi suçlamış ama ben kadının beklentisini erkeğin yükseltip sonra o beklentiye göre hareket etmediğini düşünüyorum.
Evet sevgiliyken ben evlilik istemedim benim her şeyim hazır hadi evlenelim sana şunu alıcam şurda düğün yapıcam sana bunu da alıcam yeterki evlenelim şöyle böyle şuraya gideriz şunu yaparız diye diye diye kandırdı sonra hepsi yalanmış

Prenses nasılsın?
İyi hissetmiyorum kendimi Dün çok kötü rüyalar gördüm bugün de düğün günüydü adam özür dilerim sana bunları yaşatmamalıydım demiyorda altınların üstüne mi yatacaksın diyor

İyi hissetmiyorum kendimi Dün çok kötü rüyalar gördüm bugün de düğün günüydü adam özür dilerim sana bunları yaşatmamalıydım demiyorda altınların üstüne mi yatacaksın diyor
Neden dedirtiyorsun kendine bu lafları ver gitsin gerçekten vermemek neden?
Dişlerin ücretini de istiyor mu bu arada?

Neden dedirtiyorsun kendine bu lafları ver gitsin gerçekten vermemek neden?
Dişlerin ücretini de istiyor mu bu arada?
Çünkü evden eşyalarımı almadım onları götürebilirler dişlerimin parasını kendim ödücem diye yalvardım resmen dişçixe benle kavga etti ödedi ve bana helali hoş olsun ayrılsakta dedi o gün dün de mesaj atmış dişlerini bile yaptırdım doymadın diye

Çünkü evden eşyalarımı almadım onları götürebilirler dişlerimin parasını kendim ödücem diye yalvardım resmen dişçixe benle kavga etti ödedi ve bana helali hoş olsun ayrılsakta dedi o gün dün de mesaj atmış dişlerini bile yaptırdım doymadın diye
Dişlerin için şimdi de öyle mi diyor.
Prenses sen hiç kafana takma şu herifi
Hatta bekle biraz verme altınları kudursun
Biz yanındayız

Hayır aramıyor mesaj atıyor eşyalarını al artık evden ev sahibi öyle söylüyor falan diye altınları ver bunlar yani
Anlamadığınız ben altınları vericem zaten ama eşyalarımı almış olabilirler kontrol ettikten sonra vericem kimsenin malı ben de kalmaz gün veriyorum şu gün vericem diye adamlar ısrarla arıyorlar altınları ver bilmem ne diye

Adam eşyalarını al altınlarımı ver diyor, eşyalarımı kontrol etmeliyim diyeceğin bir şey yok burada.
Niye oyalanıyorsun anlamadım.

Ayrıca evet biraz paragözdün ve sanırım yasal hakkım vs diyerek altınları vermemeyi düşünüyorsun içten içe, adam da huyunu iyi biliyor cidden.
Ama altınları vermemek çok gurursuzca olur çünkü adam istiyor.
Valla iyi ki isttiyor, al hakkım helal olsun dese eskisi gibi, sen yüksek ihtimal vermezdin.
Çünkü sen biraz yapılan iyiliği görmeyen hatta görev sanan birisin.

Ve lütfen bu sana ders olsun.
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Bir ara öyle söylüyordun ya, öyle değil işte vazgeçilebiliyormuşsun, yüksek egonu, sivri yerlerini törpülersin bu vesileyle umarım.

Bence o parayı da ödemelisin ki ağzı kapansın

Nişanı erkek tarafı attıysa kanunen altınları vermek zorunda değilseniz eğer öyle bir şey varsa altınları vermeyin. Bir hayır kurumuna bağışlayın. Yaptığı iyiliği başa kakan birine ders olur. Dişlerini bile yaptım doymadın demek çok aşağılık bir şey. Ayrıca numarasını engelleyin o mesaj attıkça psikolojiniz bozuluyor size şiddet uyguluyor

Adam eşyalarını al altınlarımı ver diyor, eşyalarımı kontrol etmeliyim diyeceğin bir şey yok burada.
Niye oyalanıyorsun anlamadım.

Ayrıca evet biraz paragözdün ve sanırım yasal hakkım vs diyerek altınları vermemeyi düşünüyorsun içten içe, adam da huyunu iyi biliyor cidden.
Ama altınları vermemek çok gurursuzca olur çünkü adam istiyor.
Valla iyi ki isttiyor, al hakkım helal olsun dese eskisi gibi, sen yüksek ihtimal vermezdin.
Çünkü sen biraz yapılan iyiliği görmeyen hatta görev sanan birisin.

Ve lütfen bu sana ders olsun.
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Bir ara öyle söylüyordun ya, öyle değil işte vazgeçilebiliyormuşsun, yüksek egonu, sivri yerlerini törpülersin bu vesileyle umarım.
Eşyalarını al öyle ver demiyor hemen ver diyor anlamadınız ki asla altınlarını istemiyorum zaten vericem siz kimsiniz ne hakla benimle böyle konuşuyorsunuz beni tanımadan ben kimsenin 1 lirasına göz dikmedim by zamana kadar Allaha şükür ayrıca şu saatten sonra görüşmek istemeyen benim

Nişanı erkek tarafı attıysa kanunen altınları vermek zorunda değilseniz eğer öyle bir şey varsa altınları vermeyin. Bir hayır kurumuna bağışlayın. Yaptığı iyiliği başa kakan birine ders olur. Dişlerini bile yaptım doymadın demek çok aşağılık bir şey. Ayrıca numarasını engelleyin o mesaj attıkça psikolojiniz bozuluyor size şiddet uyguluyor
Hayır hayır hiçbir şeyini istemiyorum ramazanda koli verdi iş yeri bana onu bile aileme vermek istemedi vermiceksin dedi e noldu ayrıldık gittim onu bağışladım birisine görgüsüz

Gidip eşyalarını almıyorsun, altınları da vermiyorsun, hikayelerime bakıyor diyip engellemiyorsun, mesaj atıp rahatsız ediyor diyip ordan da engellemiyorsun. Neden işi sürekli yokuşa sürme peşindesin anlamadım. Adam ayrılmış, kafasında bitirmiş, parasının peşine bile düşmüş. Sen de artık kabullensen kendine çok büyük bir iyilik yapmış olursun prenses.
Bu çocuk dön bana tamam dese sen barışırsın böyle giderse, buraya da yazıyorum.(İnşallah yanılırım)

Back