- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
- 248
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Aman tanrım o neydi gız
Bence prenses kırılmıyor? O kadar hakaret yağdıran insan arasında bana mı kırılacak gerçekten?İşte bu iğneleme yöntemi biraz kırıcı olmaya başladı bence.
Bende dost acı söyler diyerekten sana yazdım
ay ama sinirlendim. tüm konular da var bunlardan ,kendilerine asla bakmadan yardiriyorlar bazen aman diyip geçiyorum bazen konu sahibini kolumun altına alıp sevmek istediğim icin müdahil oluyorum
İnsanların içini bilemeyiz değil mi?Bence prenses kırılmıyor? O kadar hakaret yağdıran insan arasında bana mı kırılacak gerçekten?
Kişiliğine hakaret etmiyorum. Düşüncelerine hakaret etmiyorum sonuçta.
Gel gelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz.İnsanların içini bilemeyiz değil mi?
isim falan vermicem su an,sadece şöyle soyliyim yorumlardaki ahkam kesmelere cok bakmaAynen "konu sahibini kolumun altına alıp koruma" hissi gelişiyor bazı konularda
Çok eskilerde bir üye vardı, kocasından dayak yiyordu, Allah Allah bi konulardaki yorumlarına bakıyorum bi özelden yazdıklarına, diyorum aynı insan mı
Bu kadar kızın olayını iddiaya dönüştürmeye, ben haklıyım, görcenis bundan sonra vb muhabbetlerine lüzum yok
Kapatırız sayfayı mevzu da kapanır yani
Böyle bi' adamla evlenen kendine eder çünkü.
O kadar derine inmeye gerek yok aslında. Demek istediğim kırıldığı ama yapısı gereğiyle sert yorum yapmadığıydı :)Gel gelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz.
isim falan vermicem su an,sadece şöyle soyliyim yorumlardaki ahkam kesmelere cok bakma
Bi üye kısa sürede evlenmekle ilgili konu açmıştı yıllar once,bi üye de yorum yapmisti atesiniz mi var gibisinden. Uyeyi tanıyorum halbuki 2 ay da evlenmisti jdhdhdjd
Burda herkes terapist,herkes harika,herkes müthiş akıllar veriyor tek sıkıntıları kendi hayatlarına uygulayamamak6 7 senedir su forumdayim,üyeleri hayatlarını ve de yazdiklarini yazsam herkes olur
Bu duyguyu biliyorum. Bende de sana(ve birkaç üyeye) karşı nedenini bilmediğim bir sempati var. Nickini görünce bile beğenesim geliyorAynen "konu sahibini kolumun altına alıp koruma" hissi gelişiyor bazı konularda
Çok eskilerde bir üye vardı, kocasından dayak yiyordu, Allah Allah bi konulardaki yorumlarına bakıyorum bi özelden yazdıklarına, diyorum aynı insan mı
Bu kadar kızın olayını iddiaya dönüştürmeye, ben haklıyım, görcenis bundan sonra vb muhabbetlerine lüzum yok
Kapatırız sayfayı mevzu da kapanır yani
Böyle bi' adamla evlenen kendine eder çünkü.
Bazı üyeler,buralar bizden sorulur tavrında.isim falan vermicem su an,sadece şöyle soyliyim yorumlardaki ahkam kesmelere cok bakma
Bi üye kısa sürede evlenmekle ilgili konu açmıştı yıllar once,bi üye de yorum yapmisti atesiniz mi var gibisinden. Uyeyi tanıyorum halbuki 2 ay da evlenmisti jdhdhdjd
Burda herkes terapist,herkes harika,herkes müthiş akıllar veriyor tek sıkıntıları kendi hayatlarına uygulayamamak6 7 senedir su forumdayim,üyeleri hayatlarını ve de yazdiklarini yazsam herkes olur
Sevgili arkadaşlar, konu sahibi arkadaşımızın barışıp barışmaması tamamamiyle onun kendi kararıdır.Bizim yapmamız gereken, doğru olarak inandığımız fikri söyleyip geçmektir. "Kesin barışacak" ya da "Sakın barışma" gibi cümleler psikolojik baskıdır. Barışsa da barışmasa da bizleri ilgilendiren bir konu olmadığını düşünüyorum.
Bu duyguyu biliyorum. Bende de sana(ve birkaç üyeye) karşı nedenini bilmediğim bir sempati var. Nickini görünce bile beğenesim geliyor
Aynen bende ilk başta öyle zannetmiştim ama şuan destekçisiyim. Özür dileriz prensesPrensesin eski konularını okudugum da cok kaprisli şımarık oldugunu düşünmüştüm, yanılmışım. Ama yorumlara verdigi cevaplar da kaliteli bi insan olduğunun göstergesi benim için. Sadece Biraz daha olgunlaşması gerekiyor. Sabrına hayran kaldım
Keşke burada asıp kesip gülme krizine girenler yorum yapmadan önce bi kendi konularına baksa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?