• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Valla benim aklım basından beri almıyor.
Annesine babasına hakaretler bilmem neler edilip de barışan insan paragöz dedin diye ayrılmaz bence.
Benim de umrumda değil barışıp barışmamaları. Fakat bunca olay yaşanıyor tekrar gidip adamın ağzına bakıyor.
Aklımın almadığı da bu.
Haklısnız benim de aklım almıyor ya nasıl kabullendim aileme hakaretleri ah salak kafam ah çok şükür bitti

Vala prenses ben seni basta cok kaprisli buluyodum ama onca sayfadir ne cok dalga gectik gecildi kimseye tutup laf yetistirmedin. En ufak kotu bisey demedin içinde hic bi artizlik yokmus. Meger sabırlı ve sakin biriymissin. Taleplerin olduysa da usulünce soylemissindir diye dusunuyorum. Enisteye iyice bilendim :D

Vala prenses ben seni basta cok kaprisli buluyodum ama onca sayfadir ne cok dalga gectik gecildi kimseye tutup laf yetistirmedin. En ufak kotu bisey demedin içinde hic bi artizlik yokmus. Meger sabırlı ve sakin biriymissin. Taleplerin olduysa da usulünce soylemissindir diye dusunuyorum. Enisteye iyice bilendim :KK70:
Vallahi hiç kötü bir şekilde talepte bulunmadım asla illa alacaksın demedim adam yatak odamıza alalım dediğim şeyi bile ki hayal kurarken söylenen bir şeu gidip babasına yetiştirmiş ya

Bence barıştılar. Kendine yol yapıyor. Bak görürsünüz
6. Hissim beni hiç yanıltmadı bu zamana kadar :p
en en en nefret ettigim seyi yapacagim su an
uyeler kendi hayatlarina bakmadan ne de guzel baskalarini yargilayip giydiriyorlar di mi ama? mesela siz kocanızı koca diye koynunuzda eviniz de hala tutuyorsunuz bosamiyorsunuz siniyor pisiyorsunuz ya heh iste istiyorsunuz ki herkeste sizin gibi olsun,istemedigi hayati istiyormus gibi yasasin. o yüzden sayfalardir prensese giydirmeniz aslında,psikolojik baskiniz hep bu yuzden. kendiniz cesaret edebildiginiz dik durabildiginiz gun prenseste yapar bunu insallah. önce kendimize bakalım.

uyeler kendi hayatlarina bakmadan ne de guzel baskalarini yargilayip giydiriyorlar di mi ama? mesela siz kocanızı koca diye koynunuzda eviniz de hala tutuyorsunuz bosamiyorsunuz siniyor pisiyorsunuz ya heh iste istiyorsunuz ki herkeste sizin gibi olsun,istemedigi hayati istiyormus gibi yasasin. o yüzden sayfalardir prensese giydirmeniz aslında,psikolojik baskiniz hep bu yuzden. kendiniz cesaret edebildiginiz dik durabildiginiz gun prenseste yapar bunu insallah. önce kendimize bakalım.
Allah Razı olsun bekara koca boşamak kolay dedikleri gibi kendi hayatında sus pus olan ezik kişilerin çoğu burda özgüven sahibi atıp tutuyor ben düğüne günler kala ayrılabiliyorum ve 6 hissi kuvvetliymişte barışacqjmışım da bilmem ne

Prenses soyleki her konuna rastgelince seni cok kinadim bayada simarik kaprisli bulurdum ama hic bir konuna yazdigida hatirlamiyorum. Bu olay buyuk travma bazen insanlarin basireti baglanir ya seninkide o sekil olmus nisanlini hep konularinda kusursuzlastirmissin kendini kotulestirmissin. Bu senin yeterli sevgiyi ilgiyi alamadigini bir bosluktan oturu bu kisiye baglanip gonul gozun kor olduguna inandirdi. Karsindaki insan hepimiz gibi iyi yada kotu bilemiycem. Onunda hatalari olabilir ikinizde birbirinize uygun karakterler olmayabilirsiniz. Sana verecegim tek tavsiye dik durman bazwn insan onunugoremez sen gormeye baslamisken o gozleri kapatma. Benim tek diyecegim insallah bile bile atese atlamazsin.

Sen bu kıza neden bu kadar taktın ki:KK64::stop:
Takma değil. Neden takayım canım.
Sadece kamçılama yöntemi. Dost acı söyler cinsinden..
Yüz göz olduğu adamla evlilik düşünmesinin tehlikeli olduğunu anlaması bâbında nacizane bir ığneleme yöntemi.

Ay bu ara kelimeleri bir araya getirip doğru dürüst cümle kuramıyorum ya :deli: :KK8:

Aman tanrım o neydi gız :KK45:

giphy.gif

Takma değil. Neden takayım canım.
Sadece kamçılama yöntemi. Dost acı söyler cinsinden..
Yüz göz olduğu adamla evlilik düşünmesinin tehlikeli olduğunu anlaması bâbında nacizane bir ığneleme yöntemi.

Ay bu ara kelimeleri bir araya getirip doğru dürüst cümle kuramıyorum ya :deli: :KK8:
İşte bu iğneleme yöntemi biraz kırıcı olmaya başladı bence.
Bende dost acı söyler diyerekten sana yazdım:KK66:

Back