• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Daha önceki mevzularinizi bilmiyorum ama anlattiklariniza göre bu tarz seylerle birbirinizi yipratmayin evlenince sadece huzurum olsun hicbir seyim olmasin diyeceksiniz ben esimden hicbirsey istemedim cünkü ailesi destek cikmadi herseyi birlikte yaptik ama cok sükür suan her istedigimi aliyor durumumuz cok iyi bunlar bosanilacak ayrilacak sebepler degil ileride anlarsiniz zaten umarim sizin icin hayirlisi olur

Ayrıldık diyorum
hah ıste sımdı hakkınızda hayırlısı olmus gercekten
ınsanlar 40 yıllık eslerınden senı hıc tanımamısım dıye bosanıyorlar gercekten takma kafanı dengınde uyumlu oldugun bırı muhakkak olacaktır

Daha önceki mevzularinizi bilmiyorum ama anlattiklariniza göre bu tarz seylerle birbirinizi yipratmayin evlenince sadece huzurum olsun hicbir seyim olmasin diyeceksiniz ben esimden hicbirsey istemedim cünkü ailesi destek cikmadi herseyi birlikte yaptik ama cok sükür suan her istedigimi aliyor durumumuz cok iyi bunlar bosanilacak ayrilacak sebepler degil ileride anlarsiniz zaten umarim sizin icin hayirlisi olur
Hayır sorun maddi değildi aslında bunlar olayı patlatan sebepler oldu çok şey yaşattı bana ama maddi konular ortaya çıkınca by iyice cozuttu sağlığımız var para kazanırız dert etme dedim beni dinlemedi yazıklar olsun yarı yolda bıraktı

Prenses soyleki her konuna rastgelince seni cok kinadim bayada simarik kaprisli bulurdum ama hic bir konuna yazdigida hatirlamiyorum. Bu olay buyuk travma bazen insanlarin basireti baglanir ya seninkide o sekil olmus nisanlini hep konularinda kusursuzlastirmissin kendini kotulestirmissin. Bu senin yeterli sevgiyi ilgiyi alamadigini bir bosluktan oturu bu kisiye baglanip gonul gozun kor olduguna inandirdi. Karsindaki insan hepimiz gibi iyi yada kotu bilemiycem. Onunda hatalari olabilir ikinizde birbirinize uygun karakterler olmayabilirsiniz. Sana verecegim tek tavsiye dik durman bazwn insan onunugoremez sen gormeye baslamisken o gozleri kapatma. Benim tek diyecegim insallah bile bile atese atlamazsin.
Evet çoğu şeyi görmedim aşktan gözüm kör oldu çok şükür gözüm açıldı

Prensesin eski konularını okudugum da cok kaprisli şımarık oldugunu düşünmüştüm, yanılmışım. Ama yorumlara verdigi cevaplar da kaliteli bi insan olduğunun göstergesi benim için. Sadece Biraz daha olgunlaşması gerekiyor. Sabrına hayran kaldım
👌🏻
Keşke burada asıp kesip gülme krizine girenler yorum yapmadan önce bi kendi konularına baksa :))
Sana sarılıp öpesim geldi teşekkürler daha da düzeltmek için kendimi psikoloğa başlıyorum

Büyük ihtimal sizi barıştırmaya çalışacaklar, sizin aileniz de dahil. Nişanlınız geri adım atacak büyük ihtimal çünkü sizden bu duruşu beklemiyordu. İş sizde bitiyor. Umarım hakkınızda hayırlı olan her neyse o yönde karar verirsiniz. Yaşanılanlarda sizinde bir sürü hatanız olsa da kimse böyle şeyleri yaşamayı hak etmez.
Evet o nişanlım bile demek istemiyorum şahsiyet önce babam onlara bitmesin bu iş dedi bitti dediler istemiyoruz dediler biz herkese düğün iptal dedik açıklamalar yaptık adamlar şimdi eve gelmek istiyor ben de kabul etmedim ben çoktan kaldırdım hala inst fotoğraflar duruyor amaçları ne bilmiyorum her ayrılıkta ayağına ben gittim yalvardım bunu beklemiyordu

Geçmişten günümüze hatırladığım konularında gereksiz kıskançlıklarında, triplerinde
sen haksızdın hep. İyi dayanıyor çocuk sana diyordum.

Bunun dışında son iki konunda karşımızda tamamen edepsiz bir adam görüyoruz.
Ne kadar sabrı taşarsa taşsın, kaliteli insan bu derece çirkinleşmez.

Çok iyiysen, sen bana yakışmıyorsun canım der yol verirsin.
Ortada nikah yok bir şey yok.

Dansöz gibi bir öyle bir böyle manyak etti seni.

Sabırlı hatun olduğun burada üstüne gelenlere karşı kendini bozmayışından belli.

Bana neler neler yapmış ben hepsini anlatmamıştım burada demişsin.
Keşke anlatsaydın. Belki bu kadar ileriye gitmeden görmüş olurdun bir şeyleri.

Şu saatten sonra barışsan da kimseye verecek hesabın yok.
Hepimiz tercihlerimizin sonuçlarıyla kendimiz mücadele halindeyiz değil mi?

Ne karakteri bozuklar gördüm ben mutlu oldular, baş tacı edildiler.

Sana mı çok görülecek mutluluk?

İnşallah çok mutlu olacaksın bir gün.
Geçer gider bu günler çok üzülme..

Geçmişten günümüze hatırladığım konularında gereksiz kıskançlıklarında, triplerinde
sen haksızdın hep. İyi dayanıyor çocuk sana diyordum.

Bunun dışında son iki konunda karşımızda tamamen edepsiz bir adam görüyoruz.
Ne kadar sabrı taşarsa taşsın, kaliteli insan bu derece çirkinleşmez.

Çok iyiysen, sen bana yakışmıyorsun canım der yol verirsin.
Ortada nikah yok bir şey yok.

Dansöz gibi bir öyle bir böyle manyak etti seni.

Sabırlı hatun olduğun burada üstüne gelenlere karşı kendini bozmayışından belli.

Bana neler neler yapmış ben hepsini anlatmamıştım burada demişsin.
Keşke anlatsaydın. Belki bu kadar ileriye gitmeden görmüş olurdun bir şeyleri.

Şu saatten sonra barışsan da kimseye verecek hesabın yok.
Hepimiz tercihlerimizin sonuçlarıyla kendimiz mücadele halindeyiz değil mi?

Ne karakteri bozuklar gördüm ben mutlu oldular, baş tacı edildiler.

Sana mı çok görülecek mutluluk?

İnşallah çok mutlu olacaksın bir gün.
Geçer gider bu günler çok üzülme..
Evet gereksiz kıskançlıklarım ve triplerim oldu çok ama çok haklısınız ama ben bu adama baştan dedim ki ben aşık olunca aşırı derecede boğucu kıskanç olurum trip atarım sinirli olurum kaldırabilir misin dedim tabiki her şeye varım dedi elimde olmadan yaptım bunları ama o bana hep trip atınca kızdı bağırdı uğraşamam senle dedi uzak dur benden dedi evdeyim dedi dışarıda oldu yalanlar söyledi neden yalan söylüyorsun dediğimde sana açıklama yapmakla uğraşamam dedi daha neler dedi neler

Benim kuzenim ayni sizin gibi kina gecesi bozuldu isleri ama 1 ay sonra tekrar konusmaya basladilar suan olayin üstünde 7 sene gecti hala evlenemediler evlenemezlerde bazi seyler olmuyorsa zorlamanin alemi yok daha iyi kismetlerle karsilasirsiniz insallah
Allah razı olsun tekrar birleşmeyi istemiyorum Rabbim nasip etmesin

Mune hanım ben ifşa olmamak için sadece birkaç gün düğün günümü eksik söyledim bunun için yalan söylüyor diyorlar ifşa olmamak için herkes birkaç şeyi farklı söyleyebilir düğünüme 6 gün kalmıştı 6 gün kala ayrılan kaç kişi olabilir ki antalyada olduğumu söyledim ya inanamıyorum kim ister ki düğüne 6 gün kala ayrılmak neler yaşıyorum kimse bilmiyor gene de kalp kırmamaya çalışıyorum burada beni merak eden gelsin ev adresimi vereyim görsün halimi ona tek tek anlatayım akrabalarıma sorsun benim hayallerim her şey bitti tek tek elimle kurduğum evim çeyizim için ettiğim masraflar her şey elimde kaldı maddi manevi yıprandım dün evden bir eşya almaya gittim onun eşyalarını gördüm ağlaya ağlaya kaldım öyle nasıl beni buraya kadar gelmişken bir çırpıda silip attı ya da ben nasıl onun bana yaptıklarını hiç görmedim günlüğümü okuyorum neler neler yapmış bana sinirlenince kolumu sıkması, herkesin içinde deli gibi bağırması, aileme ve bana hakaretler kaç kere eski sevgilisinin ismi ile beni çağırması daha neler neler inanamıyorum ve insanların içinde peşimden ayrılmaz gözümün içine bakardı ama dışarıda bakmadı bile hepsi yalanmış
Canım verilmiş sadakan varmış öyle düşün .iyi ki gerçek yüzünü göstermiş .sen çok naif,kırılgan bir yapıdasın ,bu hassasiyetinin de sana zararı var .ayrıca şuan kafandaki en büyük düşünce rezil oldum ,etraf ne düşünüyor şeklindedir ,buna eminim çünkü benzerini ben de yaşadım .zamanla hepsi geçecek hiç korkma .ve Eger durumun varsa ufak bir destek al.

Back