• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Siz ne tatlı bi insansınız ya ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim bugün duydum ben işe gitmedim o gülüp eğleniyormuş ben de atlatıcam bunları
Bunu sana yetistiren yilanla da iliskini bitir, hazir baslamisken.
Bence kendine yeni bir sayfa ac.
Filmler de genelde boyle düğün olacakken ayrilik sahnesiyle baslar ya...
Tek bu cocugu degil. Bir suru seyi hayatindan cikar.
Babanin otoritesinden siyril mesela. Kendi ozgurlugunu eline al. Hazir zor bir donem geçiriyorsun, avantaja cevir:) tatile falan cik... ailen 'elalem' falan derse onlari psikolojinin bozulduguyla-intihara meyilli oldugunla korkut.
"Aman deliye bulasmayalim' modunda olsunlar biraz (bence hayata negatif bakisinin ve sacma triplerinin arkasında sadece cocuklugun var. Ailen rest çekilmeyi hakeden bir aile. Yine arani iyi tut ama eline 5 gram ozgurluk almak icin en dogru zamanlama)
Hatta istanbula gel, bisiklete bineriz:)

erkekler ayrıldıktan hemen sonra bi rahatladıklarını düşünürler sonra içlerine öküz oturmaya başlar. kadınlar tam tersi azalarak biter bu sinir sıkıntı hali o boşluğa düştüğünde sen çoktan çıkmış olursun için öyle olmayabilir ama güçlü görün servisini de değiştirme işini de o rahatsız olsun güçlü dur gül eğlen eve gidince ağlarsın ağlayacaksan

Babanin otoritesinden siyril mesela. Kendi ozgurlugunu eline al. Hazir zor bir donem geçiriyorsun, avantaja cevir:) tatile falan cik... ailen 'elalem' falan derse onlari psikolojinin bozulduguyla-intihara meyilli oldugunla korkut.
"Aman deliye bulasmayalim' modunda olsunlar biraz (bence hayata negatif bakisinin ve sacma triplerinin arkasında sadece cocuklugun var. Ailen rest çekilmeyi hakeden bir aile. Yine arani iyi tut ama eline 5 gram ozgurluk almak icin en dogru zamanlama)
Ablanın önerilerini dinle

Canım ama o laf beni yataktan kaldırdı dicem zaten ayrı eve çıkmayı teklif edeceğim

Kiz prenses
Bekarlik vallahi cok guzel, hele de bu yaslarda :)
Ayrica insanlar seni konusacaklar diye korkuyorsun ama soyle dusun.
Cocuklari evlendigi gibi ilk seneden- ya da birkac sene sonra coluk cocukla bosanan insanlar diyecekler ki "ne bok oldugu belliydi bunun ilk gunden. Ah bizimki de usuyen prenses gibi farkedip biraksaydi yol yakinken"
Cunku herkes bilir kii
Zararin neresinden donersen kardir

Ben de daha yeni yeni idrak ediyorum bir şeyleri fark ediyorum
Sakin yuz verme daha beter baski kurar uzerine. Bak ailende der bir adini iki mi edeceksin.evlilik gelmis catmis vs diye bu hayati sen yasayacaksin erkekler evlenince daha bi rahatlar ne trip.dinler ne kotu soz yap dedigini yaptiramazsin asla barisacagin varsada iyice ez kafasini kendini ezdirme

Kiz prenses
Bekarlik vallahi cok guzel, hele de bu yaslarda :)
Ayrica insanlar seni konusacaklar diye korkuyorsun ama soyle dusun.
Cocuklari evlendigi gibi ilk seneden- ya da birkac sene sonra coluk cocukla bosanan insanlar diyecekler ki "ne bok oldugu belliydi bunun ilk gunden. Ah bizimki de usuyen prenses gibi farkedip biraksaydi yol yakinken"
Cunku herkes bilir kii
Zararin neresinden donersen kardir
Çok haklısın neyse konuşurlarsa konuşsunlar ne yapılacak diye sormayan akrabalar niye ayrıldı diye sormaya gelmiş yazık ya iyiki evde değilim

Back