- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi usuyenprenses
Cevap vermemen iyi olmuş dalga geçsin aklı estiginde sana yazsın yok yaSadece adımı yazmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap vermemen iyi olmuş dalga geçsin aklı estiginde sana yazsın yok yaSadece adımı yazmış
Ben yaşadığım şehrin önemli yerlerini gezmek isterimYok değilim
Bunu sana yetistiren yilanla da iliskini bitir, hazir baslamisken.Siz ne tatlı bi insansınız ya ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim bugün duydum ben işe gitmedim o gülüp eğleniyormuş ben de atlatıcam bunları
Ablanın önerilerini dinleBunu sana yetistiren yilanla da iliskini bitir, hazir baslamisken.
Bence kendine yeni bir sayfa ac.
Filmler de genelde boyle düğün olacakken ayrilik sahnesiyle baslar ya...
Tek bu cocugu degil. Bir suru seyi hayatindan cikar.
Babanin otoritesinden siyril mesela. Kendi ozgurlugunu eline al. Hazir zor bir donem geçiriyorsun, avantaja cevir:) tatile falan cik... ailen 'elalem' falan derse onlari psikolojinin bozulduguyla-intihara meyilli oldugunla korkut.
"Aman deliye bulasmayalim' modunda olsunlar biraz (bence hayata negatif bakisinin ve sacma triplerinin arkasında sadece cocuklugun var. Ailen rest çekilmeyi hakeden bir aile. Yine arani iyi tut ama eline 5 gram ozgurluk almak icin en dogru zamanlama)
Hatta istanbula gel, bisiklete bineriz:)
Askolsun yasitiz usuyenprensesleAblanın önerilerini dinle
Yok arıyor açmadım aç telefonu yazmışEnişte mesaj atmış, prensesten ses kesildi. Bi barışıp gelir şimdi :))
Terbiyesiz herifYok arıyor açmadım aç telefonu yazmış
Evraklar istedi gel al dedim ayağına götürecekmişim sen bitirdin sen al diyorum yılanın başısın sinsi yazıklar olsun haram zıkkım olsun demişTerbiyesiz herif
İnsan acar mısın yazar
Açar mısın bugüne kadar demedi ki hep aç dedi aç lan telefonu dediği de olduTerbiyesiz herif
İnsan acar mısın yazar
nisanlin en bastan beri bu tarzmi konuşuyordu nesini sevdin bununEvraklar istedi gel al dedim ayağına götürecekmişim sen bitirdin sen al diyorum yılanın başısın sinsi yazıklar olsun haram zıkkım olsun demiş
Sen de hala bu adamdan ayrıldığın için üzülüyor musun?Açar mısın bugüne kadar demedi ki hep aç dedi aç lan telefonu dediği de oldu
Canım ama o laf beni yataktan kaldırdı dicem zaten ayrı eve çıkmayı teklif edeceğimBunu sana yetistiren yilanla da iliskini bitir, hazir baslamisken.
Bence kendine yeni bir sayfa ac.
Filmler de genelde boyle düğün olacakken ayrilik sahnesiyle baslar ya...
Tek bu cocugu degil. Bir suru seyi hayatindan cikar.
Babanin otoritesinden siyril mesela. Kendi ozgurlugunu eline al. Hazir zor bir donem geçiriyorsun, avantaja cevir:) tatile falan cik... ailen 'elalem' falan derse onlari psikolojinin bozulduguyla-intihara meyilli oldugunla korkut.
"Aman deliye bulasmayalim' modunda olsunlar biraz (bence hayata negatif bakisinin ve sacma triplerinin arkasında sadece cocuklugun var. Ailen rest çekilmeyi hakeden bir aile. Yine arani iyi tut ama eline 5 gram ozgurluk almak icin en dogru zamanlama)
Hatta istanbula gel, bisiklete bineriz:)
Yok şuan daha iyiyim rezil herif neler dedi geneSen de hala bu adamda ayrıldığın için üzülüyor musun?
Aferin sana.
Ben de daha yeni yeni idrak ediyorum bir şeyleri fark ediyorumnisanlin en bastan beri bu tarzmi konuşuyordu nesini sevdin bunun
Sakin yuz verme daha beter baski kurar uzerine. Bak ailende der bir adini iki mi edeceksin.evlilik gelmis catmis vs diye bu hayati sen yasayacaksin erkekler evlenince daha bi rahatlar ne trip.dinler ne kotu soz yap dedigini yaptiramazsin asla barisacagin varsada iyice ez kafasini kendini ezdirmeBen de daha yeni yeni idrak ediyorum bir şeyleri fark ediyorum
Çok haklısın neyse konuşurlarsa konuşsunlar ne yapılacak diye sormayan akrabalar niye ayrıldı diye sormaya gelmiş yazık ya iyiki evde değilimKiz prenses
Bekarlik vallahi cok guzel, hele de bu yaslarda :)
Ayrica insanlar seni konusacaklar diye korkuyorsun ama soyle dusun.
Cocuklari evlendigi gibi ilk seneden- ya da birkac sene sonra coluk cocukla bosanan insanlar diyecekler ki "ne bok oldugu belliydi bunun ilk gunden. Ah bizimki de usuyen prenses gibi farkedip biraksaydi yol yakinken"
Cunku herkes bilir kii
Zararin neresinden donersen kardir