Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

İş yerinde gülüp eğleniyormuş

Siz ne tatlı bi insansınız ya ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim bugün duydum ben işe gitmedim o gülüp eğleniyormuş ben de atlatıcam bunları

Arayıp sormadı arkadaşları ile dalga geçip gülüp eğleniyormuş

Dügün günü taki merasiminde ayrilan insanlar oluyor hayirli degilse bitmesi en iyisi. Ben prensesin fake olduguna inanmiyorum hatirliyorum cok önceden ilk nisanlisiyla resim koymustu. Sadece konu sahibine yüklenmek hata, dalga gecmek ise gereksiz ve sevimsiz. Prenseste kendi bastan saklamadi neyse o madem katlanamayacakti karsi taraf buralara kadar tasimayacakti.

Evlenseniz bile öyle yuzgöz olunmus ki ayni evin icinde yapilan tartismalar, küslükler evi insana dar eder.

Arada saygi kalmamis gibi

insan bazı şeylerden ders çıkarmalı balık baştan kokar lafı çok doğru bu kadar kolay evlenmeyelım kararı verebılırsanız sız zaten evlenmemelısınız ... hayat umarım senı anlayabılecek bırını çıkarır karşına ... guzel düşün güzel olsun.

İş yerinde gülüp eğleniyormuş
Karaktersizligin dibine vurmus ondan egleniyordur herhalde. Lutfen bi yikima girme boyle biriyle evlenmedigin icin sanslisin su an yolu ayirmak icin daha cok secenegin var evlenince inan bana yikim daha buyuk oluyor ve bosanmak zor oluyor isinde var paranda var ye ic gez asil sen eglen oyle birine yem olmadin

Kesinlikle saygı kalmadı evet paylaşmıştım kaldır demişlerdi ben de kaldırmıştım ayrıldık gülüp eğleniyormuş yazıklar olsun

Kendim dugunume aylar kala bitirmistim esimde dugune 4 gun kala bitirmis. Bence bu nisan olayi dedikleri gibi tanima evresi he ben simdi ki esimle 50 gunde evlendim ama keske onu da yapmasaydim. Bejim gibi keskr dememek icin kendinize daha fazla deger veren birini bekleyin. Su an ki aklim olsa 40 kadar beklerdim nolcak sonunda ölüm yok ya ? Kizim var bitane onunda gunahina girmezdim. Yapma bu evliliği isterse saatler kalsin yapma .

Kesinlikle saygı kalmadı evet paylaşmıştım kaldır demişlerdi ben de kaldırmıştım ayrıldık gülüp eğleniyormuş yazıklar olsun
Ben eski nisanlimdan zorla ayrilmistim hatta annem ve abim bunu sen istemistin neden simdi ayrilmak istiyosun demislerdi. Ama kardesim dedi ki birakin kiz onunla ne hayst yaşayacak yasayamayacagini anlamış uzatmayin he sizde mtsznn i seviyosaniz son model bi teleefon alin eline cebine psra koyun ustune de güzel giysin sacini yaptirsin ise başlasın tatile gitsin haketmedigi seyleri yasadi evlat boyle yasatilir deyin ve deger verin evladiniza demişti kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…