Çok çok çok özür dileyerek sadece bu konu için değil, tüm konularınıza istinaden söylüyorum ve söylemek zorundayım ki hayatımda sizin ilişkiniz kadar dandik bir ilişki daha görmedim. Sırf seti yok demesinler diye çakmasının gerçek gibi duranını isteyen bakış açısını nereye koysam bilemedim. Annem beni de kız kardeşi mi de 'bir çeyrek altın dahi istemeyiz sadece kızıma değer verin' diyerek verdi. Ben beklemedim, onlar yapabildiklerini yaptılar, yapamadıkları (ya da yapabilecekken yapmadıkları) kaldı umrumda değil. Benim de setim yoktu. Kesinlikle aklımdan bari çakmasını takayım da takmış gibi dursun diye birşey geçmedi bunlar nasıl düşünceler. Varsa vardır. Yoksa yoktur. Benim ederim yok, ben bir insanım. Kendime eder biçerek beklentilerle yapacağım evlilik bana sadece utanç verirdi. Benim evlenirken yemek takımım bile yoktu bir yakınımın takımını kullanarak aylar geçirdim. Zamanla herşeyim oldu çok şükür. Bir set, daha evlenmeden sizi boşamaya yetmiş. Allah sizin bakış açınıza, kalbinize bereket versin. Keşke siz ikiniz evlenmeseniz.