• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Kendim dugunume aylar kala bitirmistim esimde dugune 4 gun kala bitirmis. Bence bu nisan olayi dedikleri gibi tanima evresi he ben simdi ki esimle 50 gunde evlendim ama keske onu da yapmasaydim. Bejim gibi keskr dememek icin kendinize daha fazla deger veren birini bekleyin. Su an ki aklim olsa 40 kadar beklerdim nolcak sonunda ölüm yok ya ? Kizim var bitane onunda gunahina girmezdim. Yapma bu evliliği isterse saatler kalsin yapma .
30dan sonra evlilik olmazmış aman banane olmazsa olmasın dmei ama

Ne kadar tripli olsan da ben sana üzüldüm prenses, kimse düğüne bu kadar kısa zaman kalmışken ayrılmak istemez.
Hakkında hayırlısı olsun.
Üzülme; evlenip ayrılmaktansa, nişan atmak daha iyidir.
Ben dünden beri uyumadım yemedim içmedim adam gülüp eğleniyormuş ya

Niye evlenilmesin? Gayet evlenilir. Çok önyargılısın.beni yanlış anlama ama bir an önce pskiloga git. Terapi al. Çünkü senin kişiliğinke ilgili de sorunların var prenses. derdini paylaşmak içini dökmek iyi gelecektir

Niye evlenilmesin? Gayet evlenilir. Çok önyargılısın.beni yanlış anlama ama bir an önce pskiloga git. Terapi al. Çünkü senin kişiliğinke ilgili de sorunların var prenses. derdini paylaşmak içini dökmek iyi gelecektir
Evet gidicem mutlaka artık kendime bakıcam

Bu arada sen paragöz değilsin saçmalamışlar, ama kabul edersen fazlaca tripliydin. Erkeklerin neredeyse tamamı sıkıntıya gelemiyor. Benim eskilerimle karşılaştırırsak aslında bu çocuk bayağı da çaba sarfetti ve sabretti. Bence 28 yaşına göre tepkilerin olgun değil. Bu kötü bir şey diye demiyorum. Ama evlenmek için de yeterli olgunluğa sahip olmak gerekiyor. Acele etme, artık herkes geç evleniyor ki ne 28 ne 30 geç değil.

Sana tavsiyem şu. Bu çocuğun defterini kapat. Yeni biriyle tanışmaya hazır olduğun zaman kendi i biraz frenle. Bu ilişkide olduğu gibi çok naz kapris olursa daha evlenmeden sabır tükenir. Çoğu şeyi yutmak gerekiyor uzatmamak gerekiyor. Bur dahaki ilişkinde daha özenli olursan mutlu bir yuvan olacağını düşünüyorum. Küçük şeyler ile birbirinizi yıpratmayacağın bir ilişki diliyorum

Çok çok çok özür dileyerek sadece bu konu için değil, tüm konularınıza istinaden söylüyorum ve söylemek zorundayım ki hayatımda sizin ilişkiniz kadar dandik bir ilişki daha görmedim. Sırf seti yok demesinler diye çakmasının gerçek gibi duranını isteyen bakış açısını nereye koysam bilemedim. Annem beni de kız kardeşi mi de 'bir çeyrek altın dahi istemeyiz sadece kızıma değer verin' diyerek verdi. Ben beklemedim, onlar yapabildiklerini yaptılar, yapamadıkları (ya da yapabilecekken yapmadıkları) kaldı umrumda değil. Benim de setim yoktu. Kesinlikle aklımdan bari çakmasını takayım da takmış gibi dursun diye birşey geçmedi bunlar nasıl düşünceler. Varsa vardır. Yoksa yoktur. Benim ederim yok, ben bir insanım. Kendime eder biçerek beklentilerle yapacağım evlilik bana sadece utanç verirdi. Benim evlenirken yemek takımım bile yoktu bir yakınımın takımını kullanarak aylar geçirdim. Zamanla herşeyim oldu çok şükür. Bir set, daha evlenmeden sizi boşamaya yetmiş. Allah sizin bakış açınıza, kalbinize bereket versin. Keşke siz ikiniz evlenmeseniz.

Çok çok çok özür dileyerek sadece bu konu için değil, tüm konularınıza istinaden söylüyorum ve söylemek zorundayım ki hayatımda sizin ilişkiniz kadar dandik bir ilişki daha görmedim. Sırf seti yok demesinler diye çakmasının gerçek gibi duranını isteyen bakış açısını nereye koysam bilemedim. Annem beni de kız kardeşi mi de 'bir çeyrek altın dahi istemeyiz sadece kızıma değer verin' diyerek verdi. Ben beklemedim, onlar yapabildiklerini yaptılar, yapamadıkları (ya da yapabilecekken yapmadıkları) kaldı umrumda değil. Benim de setim yoktu. Kesinlikle aklımdan bari çakmasını takayım da takmış gibi dursun diye birşey geçmedi bunlar nasıl düşünceler. Varsa vardır. Yoksa yoktur. Benim ederim yok, ben bir insanım. Kendime eder biçerek beklentilerle yapacağım evlilik bana sadece utanç verirdi. Benim evlenirken yemek takımım bile yoktu bir yakınımın takımını kullanarak aylar geçirdim. Zamanla herşeyim oldu çok şükür. Bir set, daha evlenmeden sizi boşamaya yetmiş. Allah sizin bakış açınıza, kalbinize bereket versin. Keşke siz ikiniz evlenmeseniz.
Biz zaten ayrıldık altın set istemedim bir şey istemedim bu ne ya

Niye olmasın 35te evlendim. 40 beklesem de olurmuş. Şaka maka sana çok takıldım ettim ama... Biriyle yaşamak zorunda değilsin hayatı. Önce kendini tanı ki, daha sağlam yere basabilesin. Nişanlın yokken de sen vardın. Onsuz zamanlarını düşün. Eminim daha mutluydun. sen önce kendini toparla, tanı, keşfet. Koca illa ki bulunur. Ama gerçekten eş olacak biri olmalı.

Herkes herşeyi konuşur zaten, milleti boşver. Kendini dinle biraz.

Ben dünden beri uyumadım yemedim içmedim adam gülüp eğleniyormuş ya
Yorumlarıma cevap vermiyorsun pek ama yine de dayanamadım yazmak istedim
Erkekler böyledir ki bizim gibi ağlayıp sızlamazlar bir başlarına kaldıklarında üzüntüleri çıkar ortaya
Ama ne olursa olsun üzüntüsünden kahrolsa bile siz birbirinize dönmeyin artık, karşılıklı çok yıprattınız birbirinizi, saygı kalmadı aranızda daha nişanlıyken hem de

Son düzenleme:
Niye olmasın 35te evlendim. 40 beklesem de olurmuş. Şaka maka sana çok takıldım ettim ama... Biriyle yaşamak zorunda değilsin hayatı. Önce kendini tanı ki, daha sağlam yere basabilesin. Nişanlın yokken de sen vardın. Onsuz zamanlarını düşün. Eminim daha mutluydun. sen önce kendini toparla, tanı, keşfet. Koca illa ki bulunur. Ama gerçekten eş olacak biri olmalı.

Herkes herşeyi konuşur zaten, milleti boşver. Kendini dinle biraz.
Evet düşünüyorum ondan önce daha mutluydum çocuk sor olur diyorlar da

Yorumlarıma cevap vermiyorsun pek ama yine de dayanamadım yazmak istedim
Erkekler böyledir ki bizim gibi ağlayıp sızlamazlar bir başlarına kaldıklarında üzüntüleri çıkar ortaya
Ama ne olursa olsun üzüntüsünden kahrolsa bile siz birbirinize dönmeyin artık, karşılıklı çok yıprattınız birbirinizi, saygı kalmadı aranızda daha nişanlıyorum hem de
Yok kesin ayrıldık zatwn

Back