- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.203
- 498
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Hele şu cümle toplumdaki sıradan erkeklerin çoğu için yanlış. Ancak ve ancak çok vicdan sahibi bir koca karşılık verir bu iyiniyete
Degisir canim degisir soyle ki evlenince daha da kotu oluyorlarhayır canım bu adam değişmezzz
Geçecek ama nasıl geçecek yemiyor içmiyor uyumuyorumZor durumda olan acı çeken bi insanla bu kadar da dalga gecilmez ama ayıptır.
Gerçek olamayacagını dusundurecek kadar abes konuları da yok bence. Burada neler neler okuyoruz. Kök söktüren kadınlar ve buna sesini çıkarmayan adamlar var bu üyeninkinden cok daha abartılı davranıslar okudum ama bi tek bu fake öyle mi?
Üzülmeyin hersey geçecek
Butun mesajlari okuyamadim ayrildin mi gercektenGeçecek ama nasıl geçecek yemiyor içmiyor uyumuyorum
sen o aşamadan döndün ya biz çocukla boşandık birde her zaman daha kötüsü vardır üzülme bu da geçecek geömese benim ki geçmezdi hoş 5 aydır hala arada vuruyorGeçecek ama nasıl geçecek yemiyor içmiyor uyumuyorum
Hay ağzına sağlık ya ben dün gece ölmeyi çok düşündüm bunlar hala gülüp eğlenme peşinde kim ayrılmak ister kim elleriyle hazırladığı yuvayı yıkmak ister ben de çok faxla şey yaptım çok fedakarlık yaptım bunları hak etmedimBu kızın tepkileri saygı boyutunu aşmadıgı için, kırıcı cevaplar vermediği için mi bu kadar geyik konusu oluyor ?
Evet ayrıldık karşı tarafta istemiyoruz dediButun mesajlari okuyamadim ayrildin mi gercekten
kurtulmuşsunEvet ayrıldık karşı tarafta istemiyoruz dedi
Canım çok yanıyorkurtulmuşsun
geçecekCanım çok yanıyor
elbette yanacak bak konularıma neler cektim boşandım 10 yılım gitti 5 ay oldu ve hiç bir acı geçmiyor diye bişey yokmuş.ya 10 yılını verseydin çok ama çok şanslısın ki başta bitmiş benimde düğünden 1 ay önce kopma noktasına gelmişti ama inat ettim evlendim sonucu gördükCanım çok yanıyor
Zaman zaman sana kizsamda konularindan alingan ve sorunlari kendi icinde cok icsellestiren biri oldugunun farkina vardim. Kaldi ki sen ufak durumlari bile buyutuyorsun ama nisanlin seni begenmeyip akilliyim diye geciniyor ya hani o tam bir aptal kusura bakma evlenecekse elini tasin altinada koyacak gumus isteyipde tartisacagina altin yada pirlanta alsaymis sana o zaman hic bisey begenmiyorsun ya da paragozsun demesine belki hak verirdim ama yapmak zorunda dandik bi gumus set icin bunu yapan evlenince neler yapmazdi. Umarim degerini anlayan senin gibi narin dusunen birini bulursun uzulme gececekEvet ayrıldık karşı tarafta istemiyoruz dedi
Kuzum ne intiharı ya Allah aşkına hemen izne ayrıl tatil yap ve psikologa git...2 hafta yıllık izin var onu kullanucaktım zaten düğün için onu kullanırım antalya da psikolog varsa lütfen bana yardımcı olsun
Eee sende istemiyormuydun, onlar istemeyince niye üzülüyorsun..Evet ayrıldık karşı tarafta istemiyoruz dedi
Beğene basılı tutYa ben begen dışında muhtesem emojisini atmak istedım ama nasıl yapıldıgını bılmıyorum agzınıza saglık
Evet ayrıldık karşı tarafta istemiyoruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?