Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Hele şu cümle toplumdaki sıradan erkeklerin çoğu için yanlış. Ancak ve ancak çok vicdan sahibi bir koca karşılık verir bu iyiniyete

Konuyu dağıtmak istemiyorum, bir kaç cümle yazacağım sadece.
Bu konuyla ilgili saatlerce konuşabilirim aslında, insan psikolojisine ilgim var okurum, dinlerim ve gözlemlerim. Tabi ki yapılanların karşılığını alabilmek için, karşındakinin de muhakeme yeteneği olması gerekli ama senin anladığın gibi vur kafasına al ekmeğini bir eş değil tarif etmek istediğim.

Süründürmeyi düşünmekte benim içinde olmak istediğim sağlıklı bir ilişkide olamaz mesela . Süründürmeyi düşünecek kadar nefret ettiğim bir adam hayatımda da olmasın zaten. Bunları düşünüp en büyük kötülüğü kendime, psikolojime yapmış olurum. Tüm iyiniyetime ve çabama karşılık alamıyorsam kendime bir iyilik yapıp çıkarırım hayatımdan.

Lütfen burdaki yorumlara çok takılma. Uzuleceksin ama geçecek inşallah kendini eve kapatma ve unutma sen utanacak birsey yapmadın

Zor durumda olan acı çeken bi insanla bu kadar da dalga gecilmez ama ayıptır.
Gerçek olamayacagını dusundurecek kadar abes konuları da yok bence. Burada neler neler okuyoruz. Kök söktüren kadınlar ve buna sesini çıkarmayan adamlar var bu üyeninkinden cok daha abartılı davranıslar okudum ama bi tek bu fake öyle mi?

Üzülmeyin hersey geçecek

Geçecek ama nasıl geçecek yemiyor içmiyor uyumuyorum

Bu kızın tepkileri saygı boyutunu aşmadıgı için, kırıcı cevaplar vermediği için mi bu kadar geyik konusu oluyor ?
Hay ağzına sağlık ya ben dün gece ölmeyi çok düşündüm bunlar hala gülüp eğlenme peşinde kim ayrılmak ister kim elleriyle hazırladığı yuvayı yıkmak ister ben de çok faxla şey yaptım çok fedakarlık yaptım bunları hak etmedim

Canım çok yanıyor
elbette yanacak bak konularıma neler cektim boşandım 10 yılım gitti 5 ay oldu ve hiç bir acı geçmiyor diye bişey yokmuş.ya 10 yılını verseydin çok ama çok şanslısın ki başta bitmiş benimde düğünden 1 ay önce kopma noktasına gelmişti ama inat ettim evlendim sonucu gördük

Evet ayrıldık karşı tarafta istemiyoruz dedi
Zaman zaman sana kizsamda konularindan alingan ve sorunlari kendi icinde cok icsellestiren biri oldugunun farkina vardim. Kaldi ki sen ufak durumlari bile buyutuyorsun ama nisanlin seni begenmeyip akilliyim diye geciniyor ya hani o tam bir aptal kusura bakma evlenecekse elini tasin altinada koyacak gumus isteyipde tartisacagina altin yada pirlanta alsaymis sana o zaman hic bisey begenmiyorsun ya da paragozsun demesine belki hak verirdim ama yapmak zorunda dandik bi gumus set icin bunu yapan evlenince neler yapmazdi. Umarim degerini anlayan senin gibi narin dusunen birini bulursun uzulme gececek

2 hafta yıllık izin var onu kullanucaktım zaten düğün için onu kullanırım antalya da psikolog varsa lütfen bana yardımcı olsun
Kuzum ne intiharı ya Allah aşkına hemen izne ayrıl tatil yap ve psikologa git...
Neden nasılı düşünme kafanı karıştırma işe de başın dik git....
Hayatta senden değerlisi yok hele bir erkek için intiharı düşünmek değmez...

Evet ayrıldık karşı tarafta istemiyoruz dedi

İstemezlerse istemesinler.
En önemlisi bu mu şimdi?
Bir de bunu mu kafana takıp ta depresyonun dibine vuracaksın?
Sen şu anda dünya üzerindeki en büyük dert kendi derdin sanıyorsun ya, yapmaaa..
Neler, neler çekenler var burada, etrafında..

Premses, sen ne kadar güçlü durursan o, o kadar pişman olacak. (Barış diye demiyorum, bence barışma da yani pişman olması seni mutlu edecektir, ondan diyorum. ) İşe gitmek istemiyorsan yıllık iznini kullan, kafanı dinle, gerekirse balayına gider gibi yakın bir arkadaşınla tatile git, kendine gel bir. Sonra güçlü hissedip işe dön. Tamam hepimiz söyledik, kaprislerin, gereksiz triplerin oluyordu ama kaçacak, işi bırakacak bir şeyin yok. Bir de tavsiyem devlette bir psikoloğa gitmen değil, yarım saat konuşup ilaç alıp dönme. Gerçek anlamda nitelikli bir psikoterapi sana daha iyi gelecektir. İstersen özel muayenehaneleri olan doktorları bir araştır. Google'a yaz, doktor tavsiye sitelerinden yorumlara vs. bak. En ivedi şekilde bunu yap, emin ol daha iyi hissedeceksin. Burada dalga geçenlere de aldırma. Hiçbirimiz mükemmel değiliz ama mükemmel olmamamız başımıza gelen kötü şeyleri hak ettiğimiz anlamına gelmez. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah. Güçlü ol!

Hiç mi aramadı sormadı nasıl içten pazarlıklı bir adammış bu ya . Bol bol dua et Allah kurtarmış seni . Ben hep seni geyik yapıyorsun diye düşünüyordum bu sayfada ama bu konun beni üzdü hakkını helal et .umarım bir an önce gerçek mutluluğa kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…