- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Evet o ailen beni yolmaya mı çalışıyor demiştiSen hani şu nişan alışverişinde 500 TL lik alışverişte nişanlısı ne çok aldın başka ihtiyacın varsa onları da al diyen kişi miydin eski konularını göremiyoruz herkes bırak pinti dediydi
Allah Razu olsun bi bakayım o siteyeSakin ol, şu an ayrılık anksiyetesi yaşıyorsun.
Ayrılmanız gerektiğinin sen de farkındaydın ama şimdi iş ciddiye binince nasıl yapar diyorsun. İkiniz de yürümeyeceğini biliyorsunuz, nasıl sen mantıklı bulup ayrıldıysan o da öyle düşünüyordur. Mutluluktan göbek atmıyordur merak etme. Ama bunalmış ve üzerinden bir yük kalkmış gibi hissediyor olabilir.
Onu bırak, sen kendine bak. Bir psikolog bulana kadar önce psikiyatriste de gidip durumu anlatabilirsin. Sonrasında psikolog arayışına girersin ki kesinlikle girmelisin. İstanbul olsa kolaydı da Antalya’da bilmiyorum, tavsiye ediyorum.com sitesinden bak bence.
Ne yapabiliriz ki? Daha once bu benzeri binlerce konunuz var. onlarda ne yaptik da simdi ne yapalim?Evet haklısınız şuan bok gibi hissediyorum tam olarak bok gibi birisi bana yardımcı olsun
Gerçek misin bilemiyorum ama riske atmamak lazım. Hayatta hiçbir şey ölmek istemeye değmez. Çünkü bu dünyadaki her kişi, eşya, varlık, herşey bir gün ölecek. Bunlar için canından, en önemlisi Allah rızasından olmaya değer mi.. Önüne daha ne imtihanlar çıkacak. Güçlü duracaksın. Hatalı da olsan oturup vicdan azabından ölmene gerek yok. Herşey bir tecrübe deyip önüne bakmak zorundasın. Sadece sen değil, hepimiz.. Herkes anlatmıyor, anlatamıyor ama ne imtihanlar varSiz iyi misiniz dün hiç ama hiç uyumadım nasıl ölebilirim diye düşündüm durdum sonra ailemi düşündüm şuan bu şehirde yaşamak istemiyorum
Neden kabul etmesin?Biz burda bile anormal buluyoruz TR standartlarında hiçbir erkek tahammül etmez çoktan biterdi bu iş hemde topuklayarak kaçardı. Oğlanın ailesi de çok pasif sanki sadece ayrılırlarken ortaya çıkıyorlar onun dışında yoklar. Altı gün kala damatlık alınmadı davetiye dağıtılmadı diyor e kızın ailesi hiç sorgulamadı mı bu durumu? En çok da yapılan yorumlara verdiği tek kelimelik tek cümlelik cevaplar garip geliyor. Ben çok kötüyüm siz ne diyorsunuz yaa saçmalamayın yaa tarzında hep.
Evet o ailen beni yolmaya mı çalışıyor demişti
Ablacım sen iyi bi koca bulmuşsun değer verdikçe değer görüyorsun. Fakat Etrafımda ve bu sitede kocasına kök söktüren kim varsa daha değerli. Adaletli değil nazlı kim varsa el üstünde. Kendimden biliyorum iyiniyetli ne zaman olsam o zaman hep suistimal ediliyorum. Bu yüzden üslubu korumak suretiyle erkekleri süründürmenin mübah olduğunu düşünüyorum (Konu sahibi biraz abartmış o ayrı tabi)Kırmak istemem ama sağlam bir evlilik, birlik olmak sizin bakış açınızda mümkün değil.
Nişanlıma bırakın dişlerimi yaptırmayı, yemek yerken bile aşırıya kaçmamayı, hatta zaman zaman kendim ödemeyi teklif eden, tektaşımı kendim aldım kafa yapısında biri olduğum için sizin taleplerinizi ve kaprislerinizi ağzım açık okuyorum. Kendisi uzun yıllardır kocam ve 2 çocuğumun babası olduğu halde hala daha maddi konularda eyvallahım yoktur. Çünkü ben kendimin , ilişkilerimin ,eşimin değerini maddiyatla ölçen biri olmadım hiç. Tavsiye ederim çünkü, eyvallahsız ama bir o kadar da çözüm odaklı kadın, uzun vade de karşı tarafın gözünde daha itina ile yaklaşılan ve gönülbağı kurulan kişi oluyor.
Şu son probleminiz de, yaptığınız gereksiz taleplerinizin bir patlaması ve inatlaşması olmuş. Adam ilk kez evleniyor olabilir ama çevresinde evlilik hazırlıklarına tanık olduğu kişiler vardır muhakkak. Evlilik sözleşmesi yapmayı düşünmesi tamamen sizin ona hissettirdiklerinizden kaynaklı gibi gözüküyor.
Bir örnekten yola çıkarsak, gelecekler planları yada ev geçimleri yüzünden bir çift ekonomik sıkıntı çekiyorsa, normal olan gezme tozma, tatil, sosyalleşme gibi aktiviteleri, hatta gerekliyse giyim masraflarını bile bir süre ertelemeli. Ama bazı kadınlar bu süre de, bir sürü iğneleyici sözler eder, kocasını aşağılar, problem çıkartır. İkinci örnek problemi çıkartan ama farkında olmayan prensestir. Erkek olanın eşi değil sadece karısıdır.
Siz evlensenizde karı/koca olur ama hayat arkadaşı olamazsınız, yaşadığınız yer ev olur ama yuva olmaz. Bunlar tabi ki değişebilir ama önce sizin bakış açınızı değiştirmeniz lazım. Değer görmek için, değer verdiğinizi hissettirmeniz lazım. Kıyamadığı olmak için kıyamamanız lazım. Bunları bir abla tavsiyesi olarak okursan inan kazançta olacaksın. İğneyi önce kendine batırırsan karşı tarafı eleştirirken daha adaletli olacaksın.
Hele şu cümle toplumdaki sıradan erkeklerin çoğu için yanlış. Ancak ve ancak çok vicdan sahibi bir koca karşılık verir bu iyiniyeteTavsiye ederim çünkü, eyvallahsız ama bir o kadar da çözüm odaklı kadın, uzun vade de karşı tarafın gözünde daha itina ile yaklaşılan ve gönülbağı kurulan kişi oluyor.
Duygularıma tercüman olmuşsunuzYa bi git allasen.
Yapcan sey belli konularin hic degismiyo tuhaf tuhaf seyler olmuyosa zorlamayin arkadaş.
Ailenizide afedersiniz totonuzda döndürmeyin.
6 günde davetiye dağıtmak için az bir süreİfşa olmamak için tam gün vermek istememiştim 6 gün vardı ama bitti şuan ölmej istiyorum
Ablacım sen iyi bi koca bulmuşsun değer verdikçe değer görüyorsun. Fakat Etrafımda ve bu sitede kocasına kök söktüren kim varsa daha değerli. Adaletli değil nazlı kim varsa el üstünde. Kendimden biliyorum iyiniyetli ne zaman olsam o zaman hep suistimal ediliyorum. Bu yüzden üslubu korumak suretiyle erkekleri süründürmenin mübah olduğunu düşünüyorum (Konu sahibi biraz abartmış o ayrı tabi)
Sonradan çok pişman oldu, evlenmedi hatta teyzemlerin(kaynanasının) apartmanına taşındı çocuk için hepimiz sustuk ama boş yere yani ailemiz paramparça oldu, kuçuçuk çocuk annesiz kaldıKocası olacak pislik yeni kurban bulup evlenmiştir bile.
Yazık.
Allah sabır versin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?