• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Ya alınsa nolcak bak bana ne altın alındı ne set valla biyerim de eksik değil napalim ben öleyim o zaman bu zamana kadar sen herşeyi tukettin çünkü kaprisinle triplerinle adam da noluyoruz dedi terslenmeye başladı bilerek yapiyor bence ayrılmaya bahanen olsun diye koz veriyor ki sana sen onu bırak o seni yarı yolda bırakmış gibi gözükmesin diye
olabilir tamam bıraktım işte bitti mutlu olsun

artık ne yaparım bilmiyorum hadi hayırlısı bakalım bundan sonrası için
Düğün tarihi geçene kadar kesin ayrıldığınıza ben inanmam şahsen.

Ailenize hakaret edip size "tekmeyi basıcam" dediğinde de çok kararlıydınız ayrılmıştınız. Sonra noldu yelkenler suya iniverdi.

2 gün daha var barışırsınız.

ben artık düğün tarihi gecene kadar sizin' tekmeyibasıcam' lafına ınanmam herhalde..

yüksek ihtimal düğün olur baalyında şunun şunun ıcın tartıstık diye konu acarsnız.

Ne yaptınız merak ettim
kendisine sabah ailenle gelin demiştim yok siz gelin dedi babama anlattım babam onu aradı açmadı o açmayınca babamda babasını aradı kendisi ablasını aramış
babası ve ablası beni aradı
öyle bi anlatmış ki ben suçluyum gibi isteklerim bitmiyormuş falan neyse ben babasına istemiyorum dedi babası zaten baştan beri istemiyor tamam dedi

ben artık düğün tarihi gecene kadar sizin' tekmeyibasıcam' lafına ınanmam herhalde..

yüksek ihtimal düğün olur baalyında şunun şunun ıcın tartıstık diye konu acarsnız.
onun ailesine de söyledim kendi aileme de söyledim bittiğini

yok canım böyle bir şey ya hiç set almadılar

Set alacağız deyip almamaları sinir bozucu. Nişanlınızın 450 TL’lik set için bunları yapması çok acayip. Bir çeyrek altın o kadar neredeyse. Belki başta iyi biriymiş, belki sonra çıldırmış bilmiyorum. Ama şu anda evlenilecek adam değil. Benim gördüğüm kadarıyla gittikçe kötüleşen bir kişiliğe sahip.

kendisine sabah ailenle gelin demiştim yok siz gelin dedi babama anlattım babam onu aradı açmadı o açmayınca babamda babasını aradı kendisi ablasını aramış
babası ve ablası beni aradı
öyle bi anlatmış ki ben suçluyum gibi isteklerim bitmiyormuş falan neyse ben babasına istemiyorum dedi babası zaten baştan beri istemiyor tamam dedi
Hayirlisi artık, herşeyiz hazirmiydi gelinlik falan

Evet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?
Siz de maddiyati problem edip onu bunaltmisa benziyorsunuz

Güzel kardeşim bence sen herşeyden kendını soyutlayarak bıraz bazı seylerı asmalısın.
Dışardan konusana kolay gelıyor gıbı olabılır ama bu sekılde kımseyle mutlu olamazsın.

Maddiyatı sorun eden erkek işine gelmiyorsa bu iş bana uymadı der ayrılır. Konu sahibinin sürekli manipülasyona maruz kaldığını 4düşünüyorum.

Zor durumdaki biriyle zevk alarak dalga geçilmesini çok abes buldum. Kendince sebepleri olabilir, iradesiz hatta kendisine gereken saygıyı göstermeyen bir kadın bile olabilir ama kadın kaprisi sizce erkeğin psikolojik teröründen, saygisizligindan daha mi korkunç bir şey. Allah sabır versinmiş adama!

Normal orfumuze uygun hepimize bir şeyler takılıyor. Takıdır settir elbet konuşup kararlastiriliyor bunu istemek neden paragozluk oluyor. Burda kimse paraya pula değer vermiyormuş hayattan huzur dışında beklentisi yokmuş gibi konuşuyor herkes peki maddiyata dayalı yüzde 90 konular burda
kim açıyor? Konu sahibi siz de tekrar tekrar aynı konuları açmasanız burda madara olmak yerine hayatınızda artık sağlıklı mantıklı kararlar alsanız keşke.

Ayrıca şu anan babamı arasın, babam babanı arasın şu şöyle bu böyle uzatmaya hic gerek yok siz bitirdikten sonra biter. Size mutad disi altın taki vs hediyelerini de iade edersiniz olur biter. Nisan atma işini boşanmadan daha da karmaşık hale getirmeyin niyetiniz varsa.

Bu cocuk sizinle ayni isyerinde maasli calisan degil mi? Maasi bellidir. Bir de uvey anneyle yasamiyor mu? Anladigim kadariyla ailesi dugun masraflari yapmaya gonulsuz. Uvey annesiyle sorun cikiyordur. Tek maasla maddi olarak zorlaniyordur. Kavgalariniz hep para sebebiyle. Ailesi destek degilse ne yapabilir ki yani. Ben 30 yasindayim 6 senedir calisiyorum ben de su an hadi dugun yap bohca yap set Al bilezik Al desen yapamam. Ailem de destek olmaz. Evlenirken kadin erkek esittir erkekler ev isi yapmalidir cocuga dogru duzgun bakmalidir diyoruz ama genc bir adamdan da bu kadar sey almasini bekliyoruz. Ailesi Tam destek olsa tamam ama burda uvey anneyle yasayan birinden bahsediyoruz. Seven insan bence daha anlayisli olur sevdigini bu duruma sokmaz diye dusunuyorum. Sizi anlayissiz ve bazi konularda baskici buldum nolur alinmayin. Ha bu Adam nasil biridir hoduk mudur Hanzo mudur onu tabi ki bilemem ben sizin icin konusuyorum.

Back