- 5 Ekim 2013
- 2.278
- 6.580
- 358
- Konu Sahibi usuyenprenses
keşke bu duruma gelınmeseydı...ben ailemle konuştum ailem ailesini aradı onlar beni aradı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke bu duruma gelınmeseydı...ben ailemle konuştum ailem ailesini aradı onlar beni aradı
ben ailemle konuştum ailem ailesini aradı onlar beni aradı
Ben babama anlattım babam onu aradı açmadı bana yazmış baban beni aramasın ben de babama söyledim kızmış babasını aramış sonra ablası babası beni aradı söyledim ben de istemiyorum diyeGeldim geldim:)
Nasıl gelişti peki anlatsana
çok tatlısın valla sinirlerim çok bozuk ya
keşke beni hep kandırdı hepkeşke bu duruma gelınmeseydı...
olabilirmiş aklıma gelmemişti ama iş işten geçti artıkteşekkürler :) erkekler nişanlanınca biraz cimri gibi oluyor çünkü çok açıklayamıyorlar planlarını gurur yapıyorlar. bana sen biraz çevrenin gazına geliyorsun gibi geldi istekler konusunda karşı tarafı da anla biraz. madem çakma duruyor imitasyonları belli oluyor kuyumcudan altın kiralayın. senin de içine daha çok siner.
valla haklısın tekmeyi atıcam
Ben babama anlattım babam onu aradı açmadı bana yazmış baban beni aramasın ben de babama söyledim kızmış babasını aramış sonra ablası babası beni aradı söyledim ben de istemiyorum diye
Cesarete bak öküzdeki bide aramasın demiş hıyar,sen bir daha sakın onlrla muhattapolma,ararsada artık bitti diyeceksin.
Aradı açmadım aç aç dedi sakince konuşcam dedi açtım işte güzelce bitirelim dedi tamam dedim ben de yok ben seni seviyorum ama mutlu olcağımızı düşünmüyorum evlendikten sonra da boşancaz diye kesin br şey yok mutlu olursak niye boşanalım diyor neyse bitti dedik kapattıkCesarete bak öküzdeki bide aramasın demiş hıyar,sen bir daha sakın onlrla muhattapolma,ararsada artık bitti diyeceksin.
yok bu sefer ciddi babasına dedim istemiyorum evlenmek oğlunuzla dedim o da dedi zaten olmaz bitsin diye
Güzelce uzun bir paragraf yazarak anlatsana olayları. Parça parça yorumlara yazıyorsun. Bu kadar insan dertlenip sana yorum yazıyor. Herkes bir açıklamayı hakediyor.Aradı açmadım aç aç dedi sakince konuşcam dedi açtım işte güzelce bitirelim dedi tamam dedim ben de yok ben seni seviyorum ama mutlu olcağımızı düşünmüyorum evlendikten sonra da boşancaz diye kesin br şey yok mutlu olursak niye boşanalım diyor neyse bitti dedik kapattık
Adam konu sahibinin ailesine hakaret etmiş, konu sahibi de barışmış. Adamdaki cesaret oradan geliyor herhalde. İstediği gibi davranıyor, sonra pişman olursam nasıl olsa affeder diyordur.
Aradı açmadım aç aç dedi sakince konuşcam dedi açtım işte güzelce bitirelim dedi tamam dedim ben de yok ben seni seviyorum ama mutlu olcağımızı düşünmüyorum evlendikten sonra da boşancaz diye kesin br şey yok mutlu olursak niye boşanalım diyor neyse bitti dedik kapattık
Dügünde gümüş su yolu mu takacak yetmiyor bide imitasyonu mu alalım dedi yuh cimrilikte son nokta
Ben hic takı seti almadılar diye anlamıstımYahu adam takılacak setleri falan almış zaten.
Prenses düğün öncesi uyduruk takı takıyorlar ya kuaforden cıkınca dugune kadar onu ıstemıs.
Her sey de erkek tarafından ıstenmesıne gerek yok kı.
Aynen tahmın ettım de ondan acıklama yapayım dedım.Ben hic takı seti almadılar diye anlamıstım