Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim burada düğünden sonra bir gelenek var. düğünden sonra eve geldiğimizde damadın arkadaşları kapıya dayanıp "Benim karnım aç bana pilav pişir," "Benim canım baklava istedi bana baklava ver," "bana yumurta kır," tarzı şeylerle damadı 2-3 saat oyalıyorlarmış. o açıdan rahatım ben. o mutfakta arkadaşlarına pilav pişirirken ben de yatak odamda kendimi soyar banyomu falan yaparım sonra da uyurum
Halaya devam :)
siz yeni evlisiniz ve ilk gecenizde eşiniz bekar arkadaşlarımı olcak çok saçma :/
bekar olduklarını söylemedim :) ama bekar olsalardı da yıllardır süregelen bir geleneğe ben saçma demezdim, benim düşüncem tabii ki bu :)
Haha :) bilmem birileri yazmisti ben de tarihe bakmadim bilecanim 8 senelik konuyu nerden buldun :)
Kpnu sahibi torun sahibi olmustur
Valla gelinliği attığım gibi dışarıya yemeğe gittik arkadaşlarla toplucapawlover naptın kıız doğruyu söyle
Valla gelinliği attığım gibi dışarıya yemeğe gittik arkadaşlarla topluca
Tabiki aç ayı oynamazCan boğazdan geçerdi
Tabiki aç ayı oynamaz
Biz de kurt gibi acıkmıştık
Eşim salçalı makarna yaptı onu yedik
Sonra günün tahlilini yaptık konuştuk gülüştük filan güzeldi
oo çokta severim iyi pişmesini bekleyebilmişsiniz
Okurken güldüm çok sacimdan çıkartmaya çalıştığım firketeler geldi gözümün önünetam aradığım başlıkmış bu benim ya en merak ettiğim sorulardan biridir bu benim:)şöyle açayım şimdi eve akşam düğünüyse 23.30 yarım gibi anca evde olunur zaten e sonradiyelimki o gün istiyo çiftlerin ikiside ama burda gelinin saçındaki firketeler ve yüzündeki makyajın temizlenmesi nerden baksan 1 saati bulur çıkartıp temizlenmeden de olmaz yani bu durumda damat bey bi uyuyup uyanıyo mu acabave de gelini malum ilk nasıl görüyor yani gelinliği çıkarırken mi yoksa gecelikle mi
Benim annem yemek koymuş götürün kızın dolaba koyun diye ama unutmuşlar bütün gün bizimle gelin arabasında gezmiş leş gibi kokmuştu ağustos sıcağında güzelim yemekÖnceden dolaba iki kap yemek koymayı akıl edememişiz yaa evleneceklere tavsiyem olsun yemek koyun dolaba bizimki nikahı ama yemekli düğün bile olsa kimse yiyemiyor heyecandan o yemekleri
Bizde kız evinden sarma kızarmış tavuk koyulur bizde de vardı :)) oğlan evi buzdolabını doldurur eee zaten düğün günü pastasının en üstü de veriliyor yemek aramadık doğrusuÖnceden dolaba iki kap yemek koymayı akıl edememişiz yaa evleneceklere tavsiyem olsun yemek koyun dolaba bizimki nikahı ama yemekli düğün bile olsa kimse yiyemiyor heyecandan o yemekleri
Bizde kız evinden sarma kızarmış tavuk koyulur bizde de vardı :)) oğlan evi buzdolabını doldurur eee zaten düğün günü pastasının en üstü de veriliyor yemek aramadık doğrusu
Konu eskiymis bu arada yeni farkettim