Tesettürlüyüm, günlük şalımı çıkarınca saçlarım hacmini kaybetmiş oluyor ve hic havalı durmuyor. Gelin başında bu görüntü daha katlanır. Onu demek istedimBaşa yapışmış derken???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesettürlüyüm, günlük şalımı çıkarınca saçlarım hacmini kaybetmiş oluyor ve hic havalı durmuyor. Gelin başında bu görüntü daha katlanır. Onu demek istedimBaşa yapışmış derken???
Bir de başörtü yapılırken saç toplanıyor ve toplanırken saça jöle gibi birşey sürüyorlar. Başörtü açıldığında saç taş gibi oluyor. Ve duş almadan da geçmiyor.Başa yapışmış derken???
En iyisi damat görmeden duş almak lazimBir de başörtü yapılırken saç toplanıyor ve toplanırken saça jöle gibi birşey sürüyorlar. Başörtü açıldığında saç taş gibi oluyor. Ve duş almadan da geçmiyor.
Ne biliyim, damat görmeden de mümkünü yok gibi, geçen gün gelinlik almaya çıktık, bir gelinliği iki kişi giydirdi, ben onu tek başıma nasıl çıkartayım, saç daha da beter.En iyisi damat görmeden duş almak lazim
Nişan makyajı bile yarım saatte zor çıktı, düğünü düşünemiyorum.ben hatırlıyorum da saçımdaki tokaları çıkarmak için yarım saat uğraşmıştık eşimle:)makyaj da çok zor çıkıyor:/
ay biliyorum ben o oteli adam&eva cidden pozisyon yataklari varGüzelim farklı şekilde yatak olur mu hiç? Ayakta duran yatak mesela? Düşünebiliyor musun? Bence arkadasin seni birazcık kafaya almış. Ha belki duvarlarda resimler falan vardır farklı şekillerde ama yatak bir şekilden başka şekle giremez ki.. insan mı ki bu? Yatakla mi ciftlestirecekler Ayy hiç Gülesim yoktu canım kusuruma bakma..
kendin ol yeter:18:arkadaşlar düğünden sonra eve gidince ne yaptınız yani ilk geceyi kastetmiyorumyani nasıl davranmam lazım şimdi benim yaaa:)
O koltukta oturdu ben yerde basortumdeki iğneleri tektek çıkardı sonra gelinlik derken gittim bi güzel duş aldım sonrasında çerez kola tatlı biraz düğün hakkında sohbet vee malum sonTesettürlü bayanlar nasıl yapıyor bunu bende merak ediyorum yani baş örtüsünü. Bende tesettürlüyüm. Önce duş mu alınıyor tecrübeleriniz neler