• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünden sonra eve gidince ne yapılır

Takma tırnaklarımı çıkarmaya çalıştım. Bir daha takma tırnak mı asla. Sonra altınları ve paraları saydık valla. Ahaha. Sabah ışımaya başlıyordu yattık uyuduk. :halay:

Benim annem yemek koymuş götürün kızın dolaba koyun diye ama unutmuşlar bütün gün bizimle gelin arabasında gezmiş leş gibi kokmuştu ağustos sıcağında güzelim yemek 😂😂
Anoomm bizim dolap bile bomboştu vallaha. Evde pişen düğün yemeklerinden koymuştu kv ertesi gün onlari yedik.

Önceden dolaba iki kap yemek koymayı akıl edememişiz yaa 😫 evleneceklere tavsiyem olsun yemek koyun dolaba :KK70: bizimki nikahı ama yemekli düğün bile olsa kimse yiyemiyor heyecandan o yemekleri 😁

aynısı bize oldu :) kayınvalidemin aklına gelmişte oda telaştan unutmuş :)

Bizde kız evinden sarma kızarmış tavuk koyulur bizde de vardı :)) oğlan evi buzdolabını doldurur eee zaten düğün günü pastasının en üstü de veriliyor yemek aramadık doğrusu

Konu eskiymis bu arada yeni farkettim :rolleyes:

bizdede aynısı olur ama kv unutmuş telaştan hatta içine dert olmuş aç kaldılar die :D ama biz yemek memek düşünemedik galiba :kk77::deli:

konuyu canlandıryım dedim değişik konu :D

:18:arkadaşlar düğünden sonra eve gidince ne yaptınız yani ilk geceyi kastetmiyorum:KK33:yani nasıl davranmam lazım şimdi benim yaaa:)
Biz çok açtık evimiz farklı şehirde olduğu için zaten kimse yoktu yolda pizza aldık eve geldik yedik.ben gelinligimi yolda arabada çıkarmıştım sadece gelin başı vardı onu çıkartıp sırayla duş aldık sonra da kardeş kardeş uyuduk 🤗 çok yorucu bir gündü düğün 12 de bitti biz 3 saat daha aracımızla yol gittik .

Duş namaz uyku 😂
Ilk gece biseyler yapmak zorunda degilsiniz. Ertesi gun romantik bir masa hazirlayin yakinlasmaya baslayin ya da cilve falan. Öpuş kokuş derken anlamassiniz.
Ama ilk gece sartlanirsa olmuyo

Bizde kız evinden sarma kızarmış tavuk koyulur bizde de vardı :)) oğlan evi buzdolabını doldurur eee zaten düğün günü pastasının en üstü de veriliyor yemek aramadık doğrusu

Bizim de öyle tavuk ve tatlı verilir,ısıttık ama boğazımdan geçmedi,yiyemediğim en güzel tavuktu:D

umarım bişey olmaz stres gerginlik can açısı.;(

Ben 5 senelik evliyim iliskiye şartlanarak baslandigi zaman olmuyor. O can acısi oluyor hep. Ama spontene gelişen durumlarda can acimasi falan olmuyor hiç. O yuzden ilk gece herkesin korkulu ruyasi oluyo bence.

Şey gibi şeker tahlili icin hemsirenin parmaginiza igne batiracagini bildiginiz icin kendinizi cok kasiyorsunuz ve o igne caninizi acitiyor. Ama normalde parmaginiz kesilse ah deyip devam edebiliyorsunuz işinize. Buda ayni o durum. Yapmak zorundayim degil, yapmak istiyeceksiniz ki caniniz acimasin

Ben 5 senelik evliyim iliskiye şartlanarak baslandigi zaman olmuyor. O can acısi oluyor hep. Ama spontene gelişen durumlarda can acimasi falan olmuyor hiç. O yuzden ilk gece herkesin korkulu ruyasi oluyo bence.

Şey gibi şeker tahlili icin hemsirenin parmaginiza igne batiracagini bildiginiz icin kendinizi cok kasiyorsunuz ve o igne caninizi acitiyor. Ama normalde parmaginiz kesilse ah deyip devam edebiliyorsunuz işinize. Buda ayni o durum. Yapmak zorundayim degil, yapmak istiyeceksiniz ki caniniz acimasin
Aynen de bilmiyorum stres heyacan maximum

Bizim de öyle tavuk ve tatlı verilir,ısıttık ama boğazımdan geçmedi,yiyemediğim en güzel
umarım bişey olmaz stres gerginlik can açısı.;(
Yok olmaz,çocukları okula başlamıştır çoktan 😂

umarım ole olur.oda bu geceyi bekliyor aylardır.

Bizde düğünümüz 5 gibi bitti önce yemek verildi misafirler vardı sonra herkes değildi biz evimize geçtik ama artık ben gelinlik ten kurtulmak istiyordum. Namazımızı kıldık. Turbanliyim esim makas getirdi. Ve 10 dk da turbqnimi çıkardı daha sonra gelinliği mi açmaya çalıştı ama biraz uğraştı açtı sonunda geceliklerimi giydirdi. Sonra kendi giyindi. Makyajımı sildi yarım saat falan eğlenerek. Sonra bişeyler içtik kuruyemis falan.sonra esim sordu bu gun istiyirmusun yoksa yorgunsun önemli değil diye bende kendi kendime dedim ha bu ha yarın olcak hayırlıca. İstiyorum ama korkuyorum dedi. Gerisi malum ve odaya girdiğimizde saat 10 Du 🤣🤣hepsi 12 gibi bitmiş ve ben uyuyakalmışım

Düğün sonrası eve geldiğimde gelinliği hemen çikarmak istemiştim.O kadar bunalmıştım ki nerdeyse ağlayacaktım.Bir kaç kişi gelmişti onlar gittikten sonra eşim gelinliğimi çıkardı yemek yedik.Sonra ikimizde ayrı ayrı duş alıp namazımızı kıldık.Sonra geceliklerimi giymiştim.Gittim tvnin karşısına oturdum.Evimizin bi keyfini çıkaralım diye.Daha sonra eşim pasta almış.Pastayı mumlarıyla yakıp getirdi yanında da kahve yapmıştı.Onları yedik içtik.Az sohbet ettik şükrettik.Ve uyumaya geçtik.
Her şey kendiliğinden gelişiyor bir şeye gerek kalmıyor.

Bizde düğünümüz 5 gibi bitti önce yemek verildi misafirler vardı sonra herkes değildi biz evimize geçtik ama artık ben gelinlik ten kurtulmak istiyordum. Namazımızı kıldık. Turbanliyim esim makas getirdi. Ve 10 dk da turbqnimi çıkardı daha sonra gelinliği mi açmaya çalıştı ama biraz uğraştı açtı sonunda geceliklerimi giydirdi. Sonra kendi giyindi. Makyajımı sildi yarım saat falan eğlenerek. Sonra bişeyler içtik kuruyemis falan.sonra esim sordu bu gun istiyirmusun yoksa yorgunsun önemli değil diye bende kendi kendime dedim ha bu ha yarın olcak hayırlıca. İstiyorum ama korkuyorum dedi. Gerisi malum ve odaya girdiğimizde saat 10 Du 🤣🤣hepsi 12 gibi bitmiş ve ben uyuyakalmışım
Ne kadar şanslısınız böylesi bir eşiniz olduğu için. Size sormuş ne güzel.

Back