• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünden sonra eve gidince ne yapılır

Bende ilk gece balayına gitmek istiyordum ama araçla gitme kararı aldığımız için bizide kimsenin götüremeyeceği için düğün akşamı evde kalıp ertesi akşam yola çıkma kararı aldık.

Bence en önemlilerinden biri kesinlikle bornoz havlu oteldekilerini kullanma taraftarı degılım açıkcası heleki balayında :/

Kesinlikle.

Valla o yorgunlukla once guzel bi dus alinip yemek yenir. Sonrasi olursa olur olmazsa gunler cuvala girmedi ya.

Bende ilk gece otele gidecekler kervanında olanlardanım daha bavula neler koyacağımı bile bilmiyorum. :KK47:

bizim de düğünden sonra gideceğimiz yer otel olacak...
evimiz başka şehirde...

bende bavul konusunda kararsızım, nasıl bir çanta olmalı.. içine neler koymalıyım...
o an neler lazım olabilir...
hepsi birer soru işareti.. :KK64:

Valla ilk gün ne yapılacağı okadarda önemli değil ya... duygusuzmuyum neyim bilemedim :) biz 6 yıl beraberdik İstanbuldan Ankaraya gelin geldim... İnsan eşinden hiç çekinmiyor sanki bizim ilk günümüz değildi hep birlikte yaşamış gibiydik
yani kafanda buyutmen dusunmen gereken bı konu degıl akısına gore gıdıo biz başımı çözmüştük hasta oldugum için pijamalarımı giydim tv karsısına oturduk oyle bi yorulmusuz kiii yatak odasına gitmedik salonda tv karsısında koltugu acıp uyudukkk obur gunde kahvaltıııı ardından balayı valızını hazırladık cıkıp avm den eksikleri aldık öyle böyle 5 ay oldu :)
Hasta olmak cumlesi gecince yazmak istedim ya bende dugun gunu adet olucam merak ediyorum gelinlikle zor olmadi mi o gun niye geciktirici vs kullanmadn ?????

Hasta olmak cumlesi gecince yazmak istedim ya bende dugun gunu adet olucam merak ediyorum gelinlikle zor olmadi mi o gun niye geciktirici vs kullanmadn ?????
Ben de düğün günümde regl idim.
Geciktirici kullanan birçok arkadaşımdan duyduğum tavsiye ile almadım.
Karın-bel ağrısı, vücut şişliği gibi birçok şikayet yaşanırken bir tek kanama olmuyormuş.
Bu sebeple kullanmadım.
İyiki de kullanmamışım, zaten son günleriydi.
Yorgunluğum, şişliğim ve ağrım hiç olmadı düğün günümü etkileyen.
Gelinliğimin altına da gayet güzel puantiyeli şort çamaşırlardan giydim.
Öyle rahattım ki anlat anlat bitiremem.:KK45:

Butun gun ikimizde birsey yememistik ve actik ve yorgun terlemis dus aldik yemek yedik yani hop yataga degildi sakindik yani ve guzeldi herşeyiyle kafamdaki tel tokalari esim cikardi falan gulustuk bol bol kasmayin hic akisina birakin

Süpersiniz kızlar Rabbim sizleri de güldürsün msjlara bayıldım..

Öncelikle ne yapmak istediğiniz size kalmış. Bence açık olun ve konuşun..
Ben çok açıkmıştim mesela, yemek yedik tatlı yedik ara da yakınlaştık tabi ilk defa baş başa kaldık:KK74: okadar da olsun .. sonra gelinliğimi çıkarmama yardimci oldu duşa girdim .. sonra eşim duşa girdi namaz kıldık sonra olan oldu:KK23:.. herkesin ilk günü özel ne yaşanırsa yaşasın :KK66:

canım benim adet gunlerım hiç şaşmaz.. Düğünde 4. günündeydim yani bitmek üzereydi ama 2. gününe gelecek olsa çok zorlanırdım cok yogun oluo ve istanbuldan gelınlıkle cıkıp ankaraya geldım mahfolurdum... eger son gunlerıne denk gelırse agrın olmayacaksa ılac ıcme derım bıkac pet koyarsın boxer falan gıyersın ama agrın oluncaksa sen bılırsın tabı...

canım benim adet gunlerım hiç şaşmaz.. Düğünde 4. günündeydim yani bitmek üzereydi ama 2. gününe gelecek olsa çok zorlanırdım cok yogun oluo ve istanbuldan gelınlıkle cıkıp ankaraya geldım mahfolurdum... eger son gunlerıne denk gelırse agrın olmayacaksa ılac ıcme derım bıkac pet koyarsın boxer falan gıyersın ama agrın oluncaksa sen bılırsın tabı...
canım benım 2.gününe denk gelio ve galiba kullanıcam :(

Eve geldik ,yanina ya açtık ,:)esim büyük boy pizza ısmarladı ,yanina da kola,ohhh miss ,sonra dışarı çıktık evin çevresini bu turladik ;)bime gittikkahvaltilik bikac set aldık ,:)sonra eve geri döndük :)sarılıp yattık okadar yorgun oluyorsun ki ,ertesi gün balayına gittik

Hayalim şu : Eve gidip üzerimi hemeeen çıkarmak duş almak tabi ilk girdiğimde bi öper koklarımm azcık :)

sonra duş alıp namaz kılıp, oynaşmalar ve hasta olacağım için uyumak , sonra ki gün ise balayı... Amiinnnnn

Hiç bilmiyorum ki
Ama biz yorgunluğa hiç dayanamayan bi çiftiz, eve gider koltuğa yığılıp kalırız diye düşünüyorum :)

Eşimin ailesi bizi evimize bıraktı, içeri girip biraz oturduk sohbet ettik sonra gittiler. Eşim gelinliğimin arka ipini soktu ve çoook ağır bir gelinligim vardı, tesetturluydu gelinligim, türbanim dikilmişti ve onu makasla kesti. Ondan sonra o misafir banyosunda ben ebeveyn banyosuna. Güzel bi yıkandik, ayrı odalarda namazimizi kilip dualarimizi ettik, ben geceligimi giydim ve kırmızı posuyu başıma atıp eşimi çağırdım. Geldi, çekmeceden bi kutu çıkardı, yüzümü açmadan yüz gorumlulugumu taktı, sonra açtı alnimi öpüp Allah bana senden başkasını nasip etmesin dedi ve sarıldı. AMIN..
Konuştuk, muhabbet ettik, sonra hemen olsun bitsin kurtulayim dedim :-) zar zor da olsa derin çabalar sonucu oldu :-) 1 hafta yapmadık, denemeye kalktik ama acı duyuyordum. Daha sonra yavaş yavaş oldu. Böyle oldu bizimki de ;-)
yüz görümlüğü ne taktııı :KK68:

Hayalim şu : Eve gidip üzerimi hemeeen çıkarmak duş almak tabi ilk girdiğimde bi öper koklarımm azcık :)

sonra duş alıp namaz kılıp, oynaşmalar ve hasta olacağım için uyumak , sonra ki gün ise balayı... Amiinnnnn
hastaysan nasıl namaz kılcaksın??:KK64:

1 haftalık evliyim inan olaylarin nasil geliştigini anlamiyorsun bile :KK52:kasma kendini oluruna birakk

Allah bir yastıkta kocatsın canım. Plan ne dir :oops: Yüz görümlüğünden bahsetti mi hiç?

yüz görümlüğünden bahsetmedi.. :63::63:

Plansa bu haftasonu bi icraat olmaması, çünkü 10 mayısta da samsunda olacak düğünüm sonrasında aksiyonlar :KK22::KK22::KK22:

Yani esasen yorgunluk olur diye dusunuyorum, ama yine de herkes ilk gece bişeyler olacagı gözuyle baktıgı için olmayıp da utanacagıma, olsun da utanayım modundayım. cok da korkmuyorum acıkcası.. yani umuyorum :KK24::KK24::KK23::KK23::KK23:

Back