• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar üzgünüm ki.. Kaçtığım her şeye çekiliyorum resmen!

Merhaba yeni bebeginiz olmus. Butun hormonlariniz su anda vucudunuzda cirit atiyor. Verdiginiz tepkiler gayet normal. Ozellikle bebegin ilk dogdugu aylarda kadinlarda - hatta erkeklerde- ilkel insanlik icgudeleri agir basar. Korkmak ve korumakta bunlardan birisi.Ailenizin evine gidin yanliz kendinize icin degil bebeginiz en cokta esiniz icin. Cunku oda yeni baba. Eminimki evde sizi yanliz biraktiginda oda endise ediyordur. Bu arada ordayken kendiniz ve korkulariniz uzerinde biraz calisa bilirsiniz. Eger bu korku ve endiseler gecmiyorsa yada kontrol atina alamiyorsaniz 7 -8 ay sonra bir uzmanla-mutlaka- konusun. Ancak benim tahminime gore hormanlariniz duzenlestiginde korku ve endiselerinizde zamanla kontrol attina girecek.

Bu konu saka amacli mi acildi? Bu kadar prenses olamazsiniz ya oturun evinizde bi de abi 700 km yol geliyor esi bisey demiyor mu bu duruma?
Ya eşi bir şey demiyor olabilir mi😅 Var mı öyle salak bi kadın ben bilmiyorum. Kendisi de eşini gece gece yollamaz o yola eşinin kardeşi korktu diye. 30 yaşında bi kadın olarak, abisinin eşiyle ilişkisinin dibini oyduğunun gayet farkında. Kadın eşinin korkusuna ya da kibarligindan lafını etmiyor yüzüne diye arkasından da etmiyor sanıyor.

Ya eşi bir şey demiyor olabilir mi😅 Var mı öyle salak bi kadın ben bilmiyorum. Kendisi de eşini gece gece yollamaz o yola eşinin kardeşi korktu diye. 30 yaşında bi kadın olarak, abisinin eşiyle ilişkisinin dibini oyduğunun gayet farkında. Kadın eşinin korkusuna ya da kibarligindan lafını etmiyor yüzüne diye arkasından da etmiyor sanıyor.

Konu sahibi bu kadar saf olabilir mi bunu anlamayacak kadar? Sanki abisi yan mahalleden almaya geliyor gibi anlatmis😂 bilerek herkesi oynatiyor kadin dusman basina valla

Ablasının isteme töreninde de kocasıyla bir olup rezil etmişti kızcağızı, ablası tepki gösterince konu açmıştı yine buraya...

Biz burda ayıp etmişsin, yanlış yapmışsın dediğimizde de "ablam beni cekemiyor, o yüzden alınganlık yapıyor, büyütüyor" demişti.

Ben en çok ablaya üzülüyorum, düğün üstü yine gidip kabus gibi cokecek üstlerine.
Aaaaa Konu sahibesi aşırı narsist geldi bana tüm bunları bilmiyordum , abisinin karısı boşansa yeridir valla , resmen görümce terörü buuuu 😅

Valla sövmüştür kesin , abisini boşasa gelin haklı yani , ben asla razı olmazdım açıkçası...

abim evli de yengemle neden kavga etsin ki bu sebepten? hatta gece yengeme geldik gayet de aramız iyidir yani.. benim abim sadece yemek yemek için bile sehir değiştiren biri.. o yüzden ben takılmıyorum bu kadar.. bana düskün tamam ama ben gel demedim ki o gelmek istedi
Yengenin hakkına giriyorsun belli ki abin de aile bağımlısı, bak ilerde çıkar bunların acısı, yapma etme, yazık kadına...

Yengem de ruh hastası. Kardesinin ocakta yenin töreni varmış (bedelli yapacak neyin töreniyse artık) bana diyor ki abinle yemin törenine gitcez biz sen ocağın 15inden sonra doğur. Dedim emrin olur ruh hastası. Aksama kadar uyumus yemek yapmamış abime kalkıp diyor ki lady’nin canı balık cekmis o yüzden yemek yapmadım bizi balık yemeye götür. kötü olmasın diye gittim. Abim rahat edeyim diye ön koltuğa oturmamı istedi. Yol boyu surat yaptı. Petrolde durduk baktım abimle tartışıyorlar. Balık yemeye gittik tartıştılar.. Bağrış, çağrış gerim gerim gerildim. Bi de bana diyor ki alınma tepkim sana değil. Dedim bir daha beni hiçbir seye dahil etmeyin. O gün, bu gün arayıp sormuyoruz, görüşmüyoruz.
Yenge de bu arada buymuş arkadaşlar ben de hatırlamıyordum abinin evli olduğunu 😂 Kendisi asssla kocasini yollamazdı ama ruh hastası dediği, kendisi yüzünden eşiyle kavga ettiğini bildiği, işi düşmeyince görüşmüyorum dediği yenge bu konuda birden melek olmuş. Milletin arabasında hamile de olsan öne oturma aslı ayıptır. Kendi kocasi olsa orda da asla izin vermezdi kocam da kocam diye.

Yenge de bu arada buymuş arkadaşlar ben de hatırlamıyordum abinin evli olduğunu 😂 Kendisi asssla kocasini yollamazdı ama ruh hastası dediği, kendisi yüzünden eşiyle kavga ettiğini bildiği, işi düşmeyince görüşmüyorum dediği yenge bu konuda birden melek olmuş. Milletin arabasında hamile de olsan öne oturma aslı ayıptır. Kendi kocasi olsa orda da asla izin vermezdi kocam da kocam diye.
Kafası çok bencil çalışan bir kadın. Her konuda şok oluyorum ben.
Mesela kardeşin nişanlanıyorsa oturul mesajlaşmazsın kocanla. Öyle günlerde eline telefonu almak aklına bile gelmez. Ben böyle nişan düğün işlerinde herkes gidince ay telefonum da neredeydi diye otururum.
Kadın ablasının nişanlısında ergen gibi mesajlaşıyor. Ablası sitem edince kıskanç oluyor.
Yine hamile gitmiş aile evinde kalıyor. Kocasının üstü çıplak görüntülü görüşüyor. O kadar kocam da kocam insansan da ayrılmayacaksın kocandan. Hem aile evine gidip bir de şov yapmayacaksın.

Mesela kardeşin nişanlanıyorsa oturul mesajlaşmazsın kocanla. Öyle günlerde eline telefonu almak aklına bile gelmez. Ben böyle nişan düğün işlerinde herkes gidince ay telefonum da neredeydi diye otururum.
Kadın ablasının nişanlısında ergen gibi mesajlaşıyor. Ablası sitem edince kıskanç oluyor.
Yine hamile gitmiş aile evinde kalıyor. Kocasının üstü çıplak görüntülü görüşüyor. O kadar kocam da kocam insansan da ayrılmayacaksın kocandan. Hem aile evine gidip bir de şov yapmayacaksın.
Arkadaş ben arkadaşlarım için neler yapıyorum kendisi ablası onu kırmıyorlar diye birşeyler istiyor diye triplere giriyor ablan o senin onun için birşey yapmicaksın konuşacaksın ama abin seni almaya gelecek neden o onun abisiymiş 🤦🏼‍♀️

Hep böyle tutarsız ve şikayetçi misin? Senle hayat zor gerçekten. Bence aileni de eşini de bezdirmişsin. Onlar evine getiriyor eşin git aklım sende kalır! Diyor.
Neyse ben büyük depremi yaşamış biriyim. Hem de 2 küçük çocuğum ve engelli annemle. Sonra kardeşimin yanına gittik. Canımı sıkacak tek bir cümlesiyle topladım çocukları geldim. Önce araçta kaldım sonra elektrik verilince eve geçtim daha da gitmedim. İnsanları oyuncak ettin. Bari kardeşinin düğününü burunlarından getirme

Sadece kenarda oturup aynı odadaki kocasıyla ergen gibi mesajlaşsa yine iyi, mesajlasirken damada bakıp bakıp gülüsmüslerdi karı koca herkesin içinde...

Ablası da tepki göstermişti doğal olarak senin derdin ne, beni rezil ettin diye.

Ama ablası tepki gösterdiği için yine o mağdur olup konu açmıştı, ablasından önce evlendiği ve mikkemmel bir kocası olduğu için ablasının kendisini kıskanıp herşeye aşırı tepki verdiğini iddia ediyordu .

Bütün konularını da hatırlıyorum 😂 Bende bile travma yaratmış, etrafindakilerine verdiği zararı tahayyül bile edemiyorum, evlerden ırak bir insan yemin ederim.

Son düzenleme:
Hep böyle tutarsız ve şikayetçi misin? Senle hayat zor gerçekten. Bence aileni de eşini de bezdirmişsin. Onlar evine getiriyor eşin git aklım sende kalır! Diyor.
Neyse ben büyük depremi yaşamış biriyim. Hem de 2 küçük çocuğum ve engelli annemle. Sonra kardeşimin yanına gittik. Canımı sıkacak tek bir cümlesiyle topladım çocukları geldim. Önce araçta kaldım sonra elektrik verilince eve geçtim daha da gitmedim. İnsanları oyuncak ettin. Bari kardeşinin düğününü burunlarından getirme
Konudan alakasız çok geçmiş olsun. 💐 Allah bir daha göstermesin.

Arkadaş ben arkadaşlarım için neler yapıyorum kendisi ablası onu kırmıyorlar diye birşeyler istiyor diye triplere giriyor ablan o senin onun için birşey yapmicaksın konuşacaksın ama abin seni almaya gelecek neden o onun abisiymiş 🤦🏼‍♀️
Aynen öyle.
Ben baskıcı ailesi olan arkadaşım sevgilisiyle tatile gitsin diye bendeymiş gibi sosyal medya paylaşımları yapmıştım. Benle gbi çıkar gezerdi.
Bu kadın öz be öz ablası bunu Rica etti diye öfkelenip beni kullanıyor dedi.
Korktum diye gece yarısı 700 km yola dökerken abilik kardeşlik var. Ama kendisi kardeşine bir şey yapacaksa yok.
Bir de dediği yerler Hakkari ve Trabzon. Yani komple dağlık, virajlı yollar. O yola ben abimi sokmaya korkarım benim için.
Kimse sevmiyor kendinden başka sanki.
Herkes ona yapacak edecek. O kenarda dalgasına bakacak.

Sadece kenarda oturup aynı odadaki kocasıyla ergen gibi mesajlaşsa yine iyi, mesajlasirken damada bakıp bakıp gülüsmüslerdi karı koca herkesin içinde...

Ablası da tepki göstermişti doğal olarak senin derdin ne, beni rezil ettin diye.

Ama nasılsa yine o mağdur olup konu açmıştı, ablasından önce evlendiği ve mikemmel bir kocası olduğu için ablasının kendisini kıskanıp herşeye aşırı tepki verdiğini iddia ediyordu .
o zamanda dedim ben. Amacı şovdu zaten. En aşık biziz. En biziz. Senin nişanında bile kocamla şov yaparım.
Ablası bunu söyleyince ov kıskanç.
Aslında ablasını kıskanan o. Bariz bir ilk evlenen benim egosu yapmış çok matah bir şey gibi

o zamanda dedim ben. Amacı şovdu zaten. En aşık biziz. En biziz. Senin nişanında bile kocamla şov yaparım.
Ablası bunu söyleyince ov kıskanç.
Aslında ablasını kıskanan o. Bariz bir ilk evlenen benim egosu yapmış çok matah bir şey gibi
İlk evlendi ilk çocuk yaptı ama anasının evinden çikmiyor 🤣 aynen herkes eminim onu kıskanıyordur 🤣

Ben konu sahibini çok iyi hatırlıyorum.
Ablası abisinden veya babasından bir şey isteyeceği zaman konu sahibine sen söyle diyordu. Onu bile yapmıyordu.
Heeerkes kendisine çalışsın ama kendisi ne abisinin evliliğini düşünsün ne ablasının isteklerini.
Kendi ailesine böyle davranırken eşinin dıdısının dıdısının evine hamile haliyle koştura koştura temizliğe gitmesini unutamıyorum.

Back
X