Düğün

Yok ama daha ayrılalı bir ay olmadan evime yerlesmisler.
Yahu git esyalarini alsana ne bekliyorsun?
Anasinin sozunden cikmayan adamin nesini ozluyorsun anlamadim? Kv kotu kocan da kotu
Ama ikisini yanyana koyunca kocani melek goruyorsun sanirim
Ayni evde yasasan adamdan da nefret edersin
Al esyalarini bak yoluna
Daha genceciksin kimler kimler cikar karsina
Yazik ediyorsun kendine haberin yok

Senin kurban modundan derhal cıkman lazım.
Zaten ayrısın aranızda bir şey kalmadı.
Geçmiş olarak bak, kurtuldun.
Kendini daha değerli hissedeceğin biri elbet olacaktır hayatında
Geçmişi bırak artık kurban rolünden çıkmazsan sürekli kendini değersizleştirirsin
Sonuçta değersiz biri değilsin bitirdin o kişiyle olan her şeyi katlanmadın, devam etmedin bu açıdan düşün

Farkında mısın çevrende kimin düğünü varsa onunla ilgili konu açıyorsun. Sanane milletin düğününden. Kem gözlerini çek insanların üzerinden. Kıskançlıkta bir yere kadar Nuran. Git profesyonel yardım al bu ne ya

Koca koca diye iyice devreleri yaktin nuran. Bak ankara gibi yerde yasiyorsun bul iyi bir psikiatrist devlette git tedavini ol. Evde kurula kurula kafan gitti. Bu arada kocan berbat bir insan. Yok seviyorum yok ozluyorum demen sadece senin koca koca diye delirmenden geliyor yoksa konularindan hakimim kocan gercekten berbat.

Ayrıldın ya sen bir süre önce niye hala şu adama kocam kocam diyip duruyorsun? Barışmak istiyorsan git konuş görüş barış biz de rahatlayalım şu konularını okumayalım. Ama barışsan da sonun yok bu adamla bunu da bil. Artık kafanda şu adamı bitirip önüne bakmalısın. Yerinde sayıyorsun ve resmen saplantı oldu bu adam sende. Adamla ilgili bir tane olumlu özellik söyleyemiyorsun ama halen derdin gücün bu adam

Sen zaten ayrılmıyor musun aklına getirip niye uzuyorsun kurtuldum diye oh çek.

Nur tüm açtığın konulara vakıfım o yüzden seni birebir tanıyor gibiyim. Yaşadıkların kolay değil üzülüyorsun anlıyoruz biz seni ama bir yerde artık sağlığın için dur de farkında mısın bilmiyorum fakat üzüntü artık takıntı yapmış durumda sürekli geçmişe takılıp kalmışsın. Gelin arabası tutsaydı tutmasaydı onu yapmadı yapsaydı şöyle olacaktı bunu yapmasaydı öyle olmazdı böyle olurdu böyle yapsaydı şöyle olurdu yok yok böyle olurdu o öyle oldu buda böyle oldu neden oldu ne için oldu neden yaptı neden yapmadı gibi gibi...... Bırak artık bunları Bitti artık geçmişsi kurcalama kısmet değilmiş. Bir tek ayrılan sen değilsin. Benim tanıdığım bir kız nikah günü ayrıldı. Bir komsumuzun kızı senin gibi düğünden önce nikahlandı kına gecesi olacağı gün düğünden Birgün önce ayrıldı. Bu verdiğim 2 örnekte şimdi başkalarıyla evliler ve çocukları var gayetle mutlular. Ayrılık dünyanın sonu değil

Burada sana yazan herkes bir uzaman tarafından psikolojik destek almalısın diye sana defalarca yazdılar. Sende artık cidden gidip biran önce psikolojik destek al artık ya. Senin iyiliğin için diyoruz biz bunu. İşi naptın bildiğim kadarıyla işede gitmiyorsun. Mesleğin var mı bilmiyorum. Fakat biran önce iyi kötü deme işe başla bildiğim kadarıyla bu aralar kiloda aldın (bu arada seni baya tanımışım ) Çalışınca bir diyetisyene git kilo vermek sana iyi gelecek. Hatta kilo verme bahanesiyle spor salonuna git yada dans kursuna hem zayıflarsın hemde çevre edinirsin kendi çevrenden biraz uzaklaşmış olursun. Yeni insanlar tanımak sana iyi gelir. Kısaca özetliyim. Çalışmaya başla, psikolojik destek almak için düzenli terapiye git , Diyetisyene git zayıfla Saç rengini değiştir bakım yap kendine. Çalışmak dışında muhakkak bir hobi kursuna git bir hobi edin Sana iyi gelecek bir spor aktivitesine git ,Düzenli kitap oku , Yoga yap , meditasyon yap , Maaşınla çok uzak olmasa da tek başına yakın yerlere gezi turlarına katıl. Zamanla gezdikçe turlarda çevre edinirsin başka şehir turlarına gidersin hatta belki yurt dışı turlarına katılırsın. Bu saydıklarım senin ufkunu açacak. Ben bunları yazdım fakat hiçbirini yapmayacağını biliyorum. Neden sürekli sana bunları yapmanı söylüyorum onu da bilmiyorum. Beklide dedim ya seni artık tanıyor gibiyim ondan olabilir

Yeni kilo almadım ben hemen hemen birkaç senedir kiloluyum.Bir an boşalmak istedim.

Konu çok uzun ve okuduğuma yazık olmasın diye yazıyorum. Komşunun gelin arabası ne alaka zaten herkes dügünlerde gelin arabası tutulduğunu biliyor gereksizce yazmışsınız ki bence kıskanma var orda size yapılmadığı için.
Kocanız mi nişanlınız mı boşanacak mısınız nişan mı atacaksınız anlamadım bile. İki aile birbirine denk gelmiş geçim olmaz.

Ay milletin parası yok hala daha araba diye tutturmussunuz yaa. Ben de farklı şehirde evlendim, otobüs biletimi aldım gittim düğüne ya bu nasıl bir şeydir anlamadım. Bu kadar dram yapacak ne vardı? Düğün günü hazırlık evinden düğün salonuna da bir tanıdığın arabasını ayarlarlardi yani biz de öyle yaptık. Durumumuz da olmadığından değil yani aklıma bile gelmedi böyle bir talep.

Sen bi de öyle dene.
Eşin dediğin kişiyi tanıdığını düşünmüyorum. İlişki yürütmeyi bildiğinizi de düşünmüyorum (ne sen ne karşıdaki) Saygılı ya da inat değil bağımlı kişilik. Yanınıza çekince size göre davranır.
Sen o şekilde mutlu olursun, idare edersiniz. Sağlıklı bir ilişki değil zaten ama benim hayata bakış açımla seninki bir değil.
O onu dedi bu bunu dedi beynin vıdı vıdı susmayacak senin kendini yedin bitirdin, bari evli kal da ilişki içindeyken kocana kaynanana çemkirir rahatlarsın.
Ya da bi iş bulup onunla vakit geçir yoksa gidişin gidiş değil. Çevrende de anlatıp rahatlayacağın kafanı dağıtacak biri yok, yani senin gibi düşünenler var o düşünce de seni rahatlatmıyor batağa gömüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…