Güvenim zedelendi içimden atamıyorum…

Neden tamir ettirmek yerine bozdurmuşlar peki bişey demediler mi? Daha fazla zarar etmesin kısmı çok saçma, altın sürekli artıyor niye zarar etsin. Alırken gönülsüz mü almışlardı?
Hayır hiçbir şey demediler demedikleri gibi öğrendiğimden itibaren kv bana soğuk yapıyor, fazla konuşmak istemediğini belli eder gibi yapmam gereken kişi ben olmalıyken…

Hayır hiçbir şey demediler demedikleri gibi öğrendiğimden itibaren kv bana soğuk yapıyor, fazla konuşmak istemediğini belli eder gibi yapmam gereken kişi ben olmalıyken…
Hem suçlu hem güçlü... Siz o altınları verip yerine kolye alın. Onlar muhtemelen takıyı gereksiz gördüler, yatırımlık altın olsun istediler akıllarınca.

En azından geri vermişler. Benim düğünde takılan paralar hiç bana gelmedi düğünde yapılan harcamalara saydılar.
Kolyemin zincirini de önce 22 ayar demişlerdi ne olduysa 14 ayara düştü takılınca 😂

Gelen tam ve yarım altının onlardan geldiğinden (kolye yerine) emin misiniz? Eşiniz olay büyümesin diye kendi alıp gelmesin? ( Çok mu fesatım neyim 🙃🙃 )

Böyle şeylere eşinizi aracı kılmayın. Çok can sıkıcı bir durum olmuş. Bunu en güzel üslupla kayinvalideyle konuşun

Şöyle olabilir mesela
Çok güzel bir düğün geçirdik, herşey gönlüme göre oldu. Siz de benim ailem de çok emek verdinz yoruldunuz, herşey için çok teşekkür ediyorum. Yalnız şöyle bir durum var, ben setimi çok beğenerek almıştım. Takmak yıllarca da kullanmak niyetindeydim. Siz güzel niyetlerle bozdurup bana geri getirdiniz. (buna inanmıyorum bu arada sayın konu sahibi. Var işin için de bir iş. Fena hinlik dönüyor gibi ama sen edebini bozma, kocanla kötü olma belli olmaz kayinaile çirkef çıkarsa ağzının tadi bozulur) ama şimdi benim bu set bozulmuş oldu. Ne önerirsiniz, gidip tekrar almak isterim ya da seti mi değiştirelim, sonuçta bizim ailemizde geleneklerde, yeni gelinin altinlarini takması ve eş ailesini bu şekilde gururlandirmasi da güzeldir ya hani (burada biraz gülücükler de bulun espiri gerçek arasında bırak) nasıl yapsak şimdi, sizi de yormak istemezdim aslında bu güzel düğünün ardına ama olmuş işte bir kez böyle bir bozdurma durumu.

Bence sen konuş. Kocanı katma. Konuşurken ses kaydı al. Olurda kocana abuk birşey derse kendinden emin şekilde öyle demedim dersin. (Ses kaydı aldığını kocana bile dememeye çalış, ben konuşmaları unuttuğum için alıyorum ses kaydı, sonra konuşma sürecini daha rahat anlatıyorum, eşine dersen sonra adam hep ses kaydı aldığını düşünür, rahatsız olur)

Ben de bu işten çok rahatsız oldum. Ama böyle durumları guzel yonetin. Kocanizi aradan çıkartın kaynana meselelerinde. Ben 11 yıllık evliyim. Kayinvalidemle her konuşmayı kendim yapıyorum ama uslubuma çok dikkat ediyorum. Gelip çok kaldığı zaman artık git demisligim bile var ama üslubuna uygun şekilde. O beni çok sever ben de onu çok severim.

Siz de güzelce kayinvalidenizle konuşun. Hem böylece ne olduğunu görmüş olursunuz.

Çok uzun yazdım çünkü canım sıkıldı bu duruma ya. Hayırlı olsun evliliğiniz de.
Çok kaldığında gitmesini nasıl söylediniz? Belki bı gün lazım olur 😂

Çok kaldığında gitmesini nasıl söylediniz? Belki bı gün lazım olur 😂

Siz geldiğinizde çok mutlu oluyorum. Hepimiz için çok keyifli oluyor çocuklar için de bizim için de mutluluk verici. Çok teşekkür ediyorum. Ama ben biraz bireysel olmayı seviyorum. Kendi ailemle de bir arada olmak ihtiyaç duyduğum birşey. Geldiğiniz zaman kalma sürenizi bilmek daha rahat plan yapmamı sağlıyor. Ama bu şekilde ne zaman doneceginizi bilmeyince plan yapmam zor oluyor. Buluşmalarını, görüşmelerimi netleştiremiyorum. Bu kalisiniz da biraz uzun oldu. Neye göre plan yapabilirim siz netlestirirseniz gidisinizi ben de planlarımi ayarlayacagim dedim. Bundan sonrasında da sizin kalma surenizi de bildikce sizle çok daha güzel vakit geçirebiliriz hem dedim... Sonrasında korona olup 15 gün daha beraber kaldık 🤣🤣 kızım kusura bakma gidemedik dedi 🤣
Benim kayinailem anlayislidir da şükür. Seviyorum. Açık konusuyorum. Bir konu hariç hep açık oldum. O konuda da tekrar yaşanırsa açık açık konuscam.

Siz geldiğinizde çok mutlu oluyorum. Hepimiz için çok keyifli oluyor çocuklar için de bizim için de mutluluk verici. Çok teşekkür ediyorum. Ama ben biraz bireysel olmayı seviyorum. Kendi ailemle de bir arada olmak ihtiyaç duyduğum birşey. Geldiğiniz zaman kalma sürenizi bilmek daha rahat plan yapmamı sağlıyor. Ama bu şekilde ne zaman doneceginizi bilmeyince plan yapmam zor oluyor. Buluşmalarını, görüşmelerimi netleştiremiyorum. Bu kalisiniz da biraz uzun oldu. Neye göre plan yapabilirim siz netlestirirseniz gidisinizi ben de planlarımi ayarlayacagim dedim. Bundan sonrasında da sizin kalma surenizi de bildikce sizle çok daha güzel vakit geçirebiliriz hem dedim... Sonrasında korona olup 15 gün daha beraber kaldık 🤣🤣 kızım kusura bakma gidemedik dedi 🤣
Benim kayinailem anlayislidir da şükür. Seviyorum. Açık konusuyorum. Bir konu hariç hep açık oldum. O konuda da tekrar yaşanırsa açık açık konuscam.
Ben bu kadar düzgün konuşsam hicbi şey anlamazlar muhtemelen 😂😂😂

Back
X