- 6 Temmuz 2023
- 4.893
- 17.282
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Niye kedi derdine düşmüyor başkasının düğününü dert ediyor pekiNikahı var ama düğün olmadı. Yani evli ama değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kedi derdine düşmüyor başkasının düğününü dert ediyor pekiNikahı var ama düğün olmadı. Yani evli ama değil
Nişanlı iken nikah oldu beraber yaşamadan ayrıldık.Konu çok uzun ve okuduğuma yazık olmasın diye yazıyorum. Komşunun gelin arabası ne alaka zaten herkes dügünlerde gelin arabası tutulduğunu biliyor gereksizce yazmışsınız ki bence kıskanma var orda size yapılmadığı için.
Kocanız mi nişanlınız mı boşanacak mısınız nişan mı atacaksınız anlamadım bile. İki aile birbirine denk gelmiş geçim olmaz.
Niye kedi derdine düşmüyor başkasının düğününü dert ediyor peki
Tövbe tövbe millete gözü değecek, kız Nuran bırak milletin düğününü.Çünkü düğün yapma mevzusundan ayrıldı eşinden. KV düğün için gelin arabası bile yapmak istememiş. Şimdi kim düğün yapsa kıskançlıktan çatlıyor
Sizin sıkıntılarınızı okuyorum.Dort dörtlük kimse yok.Çünkü düğün yapma mevzusundan ayrıldı eşinden. KV düğün için gelin arabası bile yapmak istememiş. Şimdi kim düğün yapsa kıskançlıktan çatlıyor
Cano herkesin sıkıntısı var zaten. Kim dört dörtlük. Ama sen artık yoluna bakmalısın farkında mısın. Boşver ya gencecik kızsın şunlarla uğraşmaya değer mi?Sizin sıkıntılarınızı okuyorum.Dort dörtlük kimse yok.
Evli ama basbakireeeeeeeeee.İki haftadır sitedeyim seni çözemedim Nuran sen evli misin boşandın mı n’oluyo
Değmiyor.Cano herkesin sıkıntısı var zaten. Kim dört dörtlük. Ama sen artık yoluna bakmalısın farkında mısın. Boşver ya gencecik kızsın şunlarla uğraşmaya değer mi?
O zaman harekete geç ve kendin için bir şeyler yap artıkDeğmiyor.
Durmuyor maalesef. Okusun gene anlamaz o kalın kafalı.Ben dedikoducu olurum onlar bunları yapmamış gibi davranır.Nur sen de benim teyze oğlu ve karısı gibi çocuk yapmadan, boşanıp tekrar evlenmeden rahat etmeyeceksin heralde, ne yangınınız var sizin kızım, biri kk yı okur irkek haliyle öbürü okusun diye döşer durur. Eliniz dursa g.tünüz durmuyor be.
Durmuyor maalesef. Okusun gene anlamaz o kalın kafalı.Ben dedikoducu olurum onlar bunları yapmamış gibi davranır.
Herkesin kendi tercihi. Bana gore oyle sana gore farkli.Sıkıyorsa onlara da gösteriş yapıyorsunuz desin.
Konuşmuyoruz.Eşinle hiç konuşuyor musun? Yoksa hiiç mi konuşmuyorsunuz?
Sana dönse kabul eder misin?
O ne iş yapıyor şuan? Çalışıyor mu?Konuşmuyoruz.
Kabul etmem için çok değişmesi lazım.Annecilikten çıkamaz.Takintilarindan kurtulması lazım.
İyi bir firmada çalışıyor.Maasi asgariden biraz yüksek ama.Yasadigi yere göre o para onu rahat ettirir normalde.O ne iş yapıyor şuan? Çalışıyor mu?
Belirsizlik yormuyor mu seni, beni mahvettiİyi bir firmada çalışıyor.Maasi asgariden biraz yüksek ama.Yasadigi yere göre o para onu rahat ettirir normalde.
Senin evine yerleştiklerinde, kaynananın kendi evini naptılar? O evi kapatıp sizin eve mi geçmişlerİyi bir firmada çalışıyor.Maasi asgariden biraz yüksek ama.Yasadigi yere göre o para onu rahat ettirir normalde.