Düğün

Nuranka bile bile lades dediğin bir konuydu. Sende bunu çok iyi biliyordun. Hayal kırıklığına uğramadın ki? Hep aynıydı. Baştan beri ufak hesaplar peşindeydi onlarda sende.

Kayınvalidene kurulmaktan, adamın ne mal olduğunu görmek istemedin. Şimdide tutmuş kayınvalideye yedirmiş parasını diyorsun. Eee oda ayrılsaymış o evden. Yaşadığı evin giderlerine tabii ki destek olacak. Bu para yedirmek değil ki? Annesi yesin parasını ama bana çok gördünüz diyorsun aynı şey mi? Asgari ücretten biraz fazla alıyor diyorsun demek ki hiçnir zaman tam bağımsız olamamış. Kazan kazan mevzusu varmış ailesiyle arasında. Belki tek bağımsız başına bir yaşam bile oluşturamazmış kendisine bu durumda da ailesine destek olması aslında çok normal. Kaç yaşına gelmiş adama annesi mi baksaydı?

Üzülmekte hak veriyorum sana ama bu şekilde sonun iyi değil. Gerçekten hep bu konuya odaklısın. Herkesin konusuna gidip kendini anlatıyorsun. Yeni yeni konular açıyorsun. Bunu neden söylüyorum kafanı boşaltamıyorsun devamlı bu düşüncedesin. Kesinlikle uzman desteği alman gerekiyor. Tek başına halledemeyeceksin belli. Ki bu çok normal.

Son olarak her işte bir hayır vardır. Bütün bunları kucağında 3 çocukla da yaşayabilirdin.

Son düzenleme:
Destan yazsaydın nur kocamla kavga edip bir daha tek kelime etmiycem dedikten sonra whatsappına yansıyan dokümanım

Haklısınız.Ama için içimi kemiriyor düşündükçe arada sokağa çıkıyorum kafa dagitayim.Ailesiyle mutlu gezenler evlenenler var Allah herkesin yuvasını mutlu kılsın gözüm yok ama gördükçe uzuluyorum 30 yaşında olmama rağmen daha birsuru benimle aynı yaşta bekar arkadaşım da var.Yasim geçti diye dovunmuyorum.

Burdan bakınca gözün yokmuş gibi durmuyor Nuranka. O yüzden herkes sana destek şart diyor.

Gözüm yok derken herkes mutlu olsun ben sadece kendi mutsuzluguma üzülüyorum demek istedim.

Gerçekten seni üzmek için söylemiyorum. Seni anlıyorum ama evlenirken inat ettin kocam da kocam dedin bak sonuç ortada. Bunca insan sana birşey diyorsa bir bildiği vardır. Bu sefer de uzman desteği konusu önemli ve bu söyleniyor. Hayat senin karar senin ama bir değerlendir. Nereye kadar böyle olacak ki elbet geçecek ama geçerken uzun sürmesin seni çok yıpratmasın diye söylüyorum.

Çoğu kişi ayrıl dedi.Cogu kişi eşin iyi konusun halledin dedi.Esimin pasifligine kızıyorum ben yoksa kötü tarafını görmedim.Hep affedici oldum.Babasini yeni kaybetmisti.Ekonomik bunalımda dedim.Annesi çok konusup bunaltiyor dedim.Telefonda kavga etsek yanyana gelince benimle hep ilgili davrandı.

Aslında bunlar hep bahaneydi. Umuyorum ki bunu anlamışsındır. Affedici olmak bir lütuf değil. Hakeden ve yaptığı hatadan pişman olan affedilir ki bir anlamı olsun. Bu adam bunu haketmiyordu. Birey olmamış annesine güvenerek yuva kurmaya çalışan birisiydi.

Sen bu kafayla daha çoooook üzülürsün

Boşver iyi olmuş böyle insanlarla ömür geçer miydi? Değersiz hissettirmisler , atamıyorsun içinden ama en doğru olanı yapmissn. Yalnız sona doğru kocamla barışsam bile evimde oturdular yazmışsın, barışma planin mi var yapma

Sen kendine deger vermemissin ,ne deseler he demissin .Esin seni ezdirmis rest cekip terketmemissin .e biz ne yapalim ?

Eski uyeliginden beri sana surekli yapma etme dedik. Bunlarla yapamazsin babana ailene sana saygisi yok bunlarin ilerletme bu isi dedik. Her konuda he he dedin bildigini okudun. Cogumuz senden buyuk evli insanlariz. Hepimizin tecrubesinin bi ucundan tutsan biraz ilerlerdin nur. Geriye donup baktiginda ayni yerde oldugunu goremiyo musun? Ayrildin bitti. Bosanma davani bekleme ac. Git esyalarini al polis esliginde. Degistir numarani bitti gitti. O senin kocan degil bu yasadigin evlilk degil

Nur artık konuya hakimiz bacım bu kadar uzun yazmaya gerek yok...sen biraz gorsteris meraklısısin herşey olacak diye birşey yok...bu adamın halini biliyordun parası olmadığını biliyordun sırf tazminat almak için evlendiğinide biliyoruz....kim ne yaparsa yapsın isterse Cumhurbaşkanı senfoni orkestrası getirsin herkesle aşık atılmaz benimde çıkarken davul zurna yoktu bende Ankaradan İzmir'e geldim gelin ne gelin arabası vardı ne bişey hiçte rahatsız olmadım çünkü uzun yolda gelin arabası yasak canım...burada oldu herşey yani sen sadece gelin arabası,gelinlik ufak tefek şeyleri sorun olarak gördün...asıl büyük sorunlarını sana anlatmamıza ragmengormek istemedin... psikolojik destek al ege yada 9eylul ünv.de var özeller pahalı

Yok ama daha ayrılalı bir ay olmadan evime yerlesmisler.

Eşyalarımı hemen gidip aldım.Kv evi bosaltiyoruz ne zaman geleceksin yaptı.Gittim anahtarı değiştirmiş kadın çilingir cagirdik polisi aradık karşılıklı.Bagirdim sen benim evimin anahtarını nasıl değiştirirsin dedim.

Anlasmali bosanmayi bekleme. Ac cekismeliyi sonra anlasirsiniz. Evlilik hayatiniz yok hic bisey istemene de gerek yok kurtul bi an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…