Nur tüm açtığın konulara vakıfım o yüzden seni birebir tanıyor gibiyim. Yaşadıkların kolay değil üzülüyorsun anlıyoruz biz seni ama bir yerde artık sağlığın için dur de farkında mısın bilmiyorum fakat üzüntü artık takıntı yapmış durumda sürekli geçmişe takılıp kalmışsın. Gelin arabası tutsaydı tutmasaydı onu yapmadı yapsaydı şöyle olacaktı bunu yapmasaydı öyle olmazdı böyle olurdu böyle yapsaydı şöyle olurdu yok yok böyle olurdu o öyle oldu buda böyle oldu neden oldu ne için oldu neden yaptı neden yapmadı gibi gibi...... Bırak artık bunları Bitti artık geçmişsi kurcalama kısmet değilmiş. Bir tek ayrılan sen değilsin. Benim tanıdığım bir kız nikah günü ayrıldı. Bir komsumuzun kızı senin gibi düğünden önce nikahlandı kına gecesi olacağı gün düğünden Birgün önce ayrıldı. Bu verdiğim 2 örnekte şimdi başkalarıyla evliler ve çocukları var gayetle mutlular. Ayrılık dünyanın sonu değil
Burada sana yazan herkes bir uzaman tarafından psikolojik destek almalısın diye sana defalarca yazdılar. Sende artık cidden gidip biran önce psikolojik destek al artık ya. Senin iyiliğin için diyoruz biz bunu. İşi naptın bildiğim kadarıyla işede gitmiyorsun. Mesleğin var mı bilmiyorum. Fakat biran önce iyi kötü deme işe başla bildiğim kadarıyla bu aralar kiloda aldın (bu arada seni baya tanımışım
) Çalışınca bir diyetisyene git kilo vermek sana iyi gelecek. Hatta kilo verme bahanesiyle spor salonuna git yada dans kursuna hem zayıflarsın hemde çevre edinirsin kendi çevrenden biraz uzaklaşmış olursun. Yeni insanlar tanımak sana iyi gelir. Kısaca özetliyim. Çalışmaya başla, psikolojik destek almak için düzenli terapiye git , Diyetisyene git zayıfla Saç rengini değiştir bakım yap kendine. Çalışmak dışında muhakkak bir hobi kursuna git bir hobi edin Sana iyi gelecek bir spor aktivitesine git ,Düzenli kitap oku , Yoga yap , meditasyon yap , Maaşınla çok uzak olmasa da tek başına yakın yerlere gezi turlarına katıl. Zamanla gezdikçe turlarda çevre edinirsin başka şehir turlarına gidersin hatta belki yurt dışı turlarına katılırsın. Bu saydıklarım senin ufkunu açacak. Ben bunları yazdım fakat hiçbirini yapmayacağını biliyorum. Neden sürekli sana bunları yapmanı söylüyorum onu da bilmiyorum. Beklide dedim ya seni artık tanıyor gibiyim ondan olabilir