Düğün olmadan boşanabilir ilk gelin

Bana boyle is basına gelse kızın olsalı cumle kurmazsan sevinirim.
Kocan leş biri. Bu gelinlikten daha onemlı
Asıl olaya odaklan
Zaten olay gelinlik değil. Olay evliliği nasıl devam ettirebilirim ile alakalı. Ama siz sanırım gelinlik konusunda takılı kaldınız.

Bana boyle is basına gelse kızın olsalı cumle kurmazsan sevinirim.
Kocan leş biri. Bu gelinlikten daha onemlı
Asıl olaya odaklan
Yani artık 2 sene geçmiş bu sürede hamile de olabilirsiniz çocuğunuza olmuş olabilirdi? Bilmiyorum değişik geldi
Bencede düğünden önce ki meseleniz eşiniz yaptığı şeyler hoş değil ve bence dert etmeniz düğün değil eşiniz olmalı, size 30 liranın çantanın lafını 1 sene yaptıysa o düğünün lafını kaç sene yapar düşündünüz mü?

İki sene sonra düğün mü? Niye ki? Yani gelinlik demişsiniz ama ben nikah yaptım düğün istemedim. Aile hatrı için gelinlik giydim bana kalsa giymezdim. Bunun neden bu kadar önemli olduğunu anlamıyorum. Zaten bu adam düğüne de masraf gözüyle bakıyordur.
Neyse onu bir kenara bırakalım da neden böyle bir insanla evli kalasınız? Daha çok sorun yaşamadan, birikip şiddete dönüşmeden yetişkince ayrılın derim. Kadınım kuaföre gidemiyorum diyorsunuz. Bu muameleyi haketmiyorsunuz. Kendinize zulmetmeyin.

Bazı insanlar yaşayarak öğrenmek ister.
Siz de onlardansınız. Buradakilere verdiğiniz cevaplardan belli.
Belki düzelir demenizden belli.
Kadınlarımızın adam etme sevdası başlarına iş açıyor.
Düzelmesi değil düzgün olması gerekiyordu zaten.
Üzgünüm ama bataklık bataklıktır. Henüz ayak bileklerinizdesiniz.
Ötesine değer mi siz düşünün.

Bazı insanlar yaşayarak öğrenmek ister.
Siz de onlardansınız. Buradakilere verdiğiniz cevaplardan belli.
Belki düzelir demenizden belli.
Kadınlarımızın adam etme sevdası başlarına iş açıyor.
Düzelmesi değil düzgün olması gerekiyordu zaten.
Üzgünüm ama bataklık bataklıktır. Henüz ayak bileklerinizdesiniz.
Ötesine değer mi siz düşünün.
O kadar çok güzel ifade etmişsiniz ki teşekkür ederim..

Bence dugun yapmak istemedigi icin de huysuzluk cikariyor olabilir. Siz, sevdiginizi belirtmissiniz ama o sizi seviyor mu acaba? Bunu soruyorum cunku size olan davranislardan hic belli olmuyor da.
Sevdiğini söylüyor. Gerçekten bazen diyorum ki evet beni sevdiğini belli ediyor. Fakat bu yaptıkları tam tersini gösteriyor. Kafam allak bullak

Sevdiğini söylüyor. Gerçekten bazen diyorum ki evet beni sevdiğini belli ediyor. Fakat bu yaptıkları tam tersini gösteriyor. Kafam allak bullak
Gercekten deger veren es, size karisik sinyaller vermezdi. Aklinizin karismasina, mutsuz olmaniza razi olmazdi. Siz sevdiginiz icin o da seviyor sanabilir misiniz? Bu hissi ben de yasadim.

X