Düğün olayları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk

defa yazıyrm zaten iki konum var sadece bakabılırsınız

öyle diyorsanız öyledir de .. o diğer konuda da görümcenin kızı tutmuştu tepsiyi..
her neyse.. bu kadar dert edinilcek durum değil bu kendinizi boşuna yıpratmayın 3 sene önce olmuş şeylerle..
ben hatırlamıyorum bile nişan tepsimi kim tuttu.. kim tuttuysa tuttu ne önemi var ki..

ben okuyamadım konuyu yorumlara baktım sadece ..
kabul etmese de dünya üzerinde nişan tepsisini kimin tuttuğunu bu kadar dert edinebilecek kimse yoktur ..
Ama eskiler onemsiyor sanirim. Benim annem epey yas aldi. Simdi kizkardesim nisanlanacak neymis tepsiyi diger kardesim tutacakmis. Bunu soylerkenki tavri gorsen kara haber veriyor sanki

Wvet sizinde hatalarınoz var çok basit şeyleri abartmışsınız bahşiş falan hiç büyütülecek şeyler değil bizimkiler bi kuruş bahşiş dahi vermediler zoruma gitmişdi ama hiç uzatmadım eşime dahi söylemedim

Nisan tepsisini senin kardeşin tutmaliydi evet ama olan olmuş bu kadar büyütecek bişey yok baştan sona sen hatalisin en güzel günlerini kendi ellerinle rezil etmişsin kesinlikle tek hatalı sensin
Onun dışında kaynin karını bosamazsan serefsizsin diyemez tek orda hatalı karsi taraf

Benım derdım yanı 3 senedır bu paralarmıs bahsısmiş tepsıymıs dil guzel yazamadım galiba cok karısık oldu arka tarafta dönen kulisler grmcelerın kaynımı doldurması oda fevrı bi insan onunda herseyı anlatıp esıme ortalıgın karısması dugunun reZıl olması onların benım hatalarımı görmezden gelmeyıp alttan almamaşarı kardeslerı hatrına benım için dıl.dugundur görmeyelım duymayalım demedıler bu para mevzuları bu olayları atesledı sadece bahanesi oldu.ben grmcemi cok severdım arkamdan konusması saygısızsın demesi benı soguttu ablam gıbıydı.bilmem inş anlatabılmısımdır.

Üşenmedim okudum.Ya düğün stresiyle ya da şımarıklıktan ufak tefek şeyleri kavgaya çevirmişsin.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayatta daha büyük dertler var ve bu olanları unutmaya bak..Kin tutmak sadece kendine zarar verir..

Seni neden alttan alsınlar ki ? Kimsenin öyle bir mecburiyeti yok.Ben gelinim bu benim günüm herkes bana iyi davranacak herkes benimle ilgilenecek ne dersem tamam diyecekler gibi bir durum istemişsin bencillik değil mi ?

Bu berbat yazina ragmen anlamaya calisarak okudum. Ama hepiniz fesat ve kavgadan zevk alan ruhu hasta insanlarsiniz bence. Sulale terapistine gidin

Tanımadığım bir insanın derdi, gözlerimden daha önemli olamaz.
Paragrafa ayırmayı kaç yaşında öğretiyorlar.
Okuyanları tebrik ederim.

Tera

pıste gıtmek ayıp dıl gunah dıl psıkologlar bunun için var hatırlatrm ayrıca ruhum hasta dıl sızınkı hastaysa o sızın sorununuz
Ayip mi dedim gunah mi dedim?! Sorun esinle sen degilsin . Sorun sulalesi ve sensin o yuzden sizi ancak sulale terapisti paklar. Yalan mi

Tepsiyi kiz kardesiniz tutsa.ne olur baska birisi tutsa ne olur..
Ordan gerisini okumadim
bir ise girin, biraz sosyallesin.3 sene onceki sacma sapan seyleri dert ediyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…