- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi midnight34
kımsenin kv ilişkısı benı ılgılendırmez yazdıgı usluptan dolayı öle yazdımŞu seni de görürüzlü cevabından sonra kötü niyetli buldum sizi.
Zevk mi alırsınız kayınvalidesiyle sorun yaşarsa...
İnsanlık hali bugün iyi yarın kötü olunabilir
Kayınvalide ve kayınpederinize üzüldüm. Allah gelinin de hayırlısı versin.
Kasıtlı insanlara hava atmak için 2000 tl yi çöpe atmışsınız, bir gece giyilecek şeye 500 lira vermişsiniz. Bir de yok görmedim de bakmadım da diyorsunuz. Burada herkes sizi hatalı buldu ve buna rağmen hala kayınvalidenle anlaşamazsan görürüm diyorsunuz.
Pes. İnsan hatasını anlamazsa, vicdanı değil kini varsa kalbinde böyle oluyor demek ki...
Ama size isterlerse dünyaları alsınlar yine mutlu olamazsınız o kalple üzgünüm. Yapı olarak yine kendinizi mutsuz edersiniz. Yazık üzüldüm size.
Asıl siz dikkat edin de olur da oğlunuz olursa sizin gibi bir gelininiz olmasın. Çünkü ben yaşattıklarını yaşatmadan ölmeyeceğine inanıyorum. Ve en güzel temenni siz nasıl bir gelinseniz öyle bir gelininiz olsun. Buna amin diyenleri biliyorum. Rahmetli anneannem inşallah senin gibi gelinin olur kızım diye elini öpmüştü yengemin ölmeden önce. Size de bu güzel temenniyi ben diliyorum...
dı ya konumdan cıkbu senin verebileceğin bir karar değil
emredersin ablacım ama senin demenle olmuyor işteHa
dı ya konumdan cık
maalesef konu sahibi herkesi kendi gibi zannetmiş
bunların kulturle bi alakası oldunu dusunmuyrm dugun stresınden hata yapmısınız deseniz anlrm ayrıca bunlar benım fıkrım dıldı herkesın bana söledıgı cevremde grdum seylerdı.ayrıca heo 2binlira konuslmus yanı tek o kendılerının taktıgı altınlar bide erkek tarafı hıc esya almadı cıkan foto gelınlık vs herseyi esım yaptı kınım yok sınırım senden gwcmiyor demiş herkes cunku hala öleler ve ogunlerı hatırlatıyolar yani cimriler .bilmyrm bizde aile arası farklılıklar sorun oldu belkıde elalemın sızın ailenıze göre dıl doldurusları.maddı durumları bize göre ii dıldı cunku bi ark koc sabancı falan yazmıstı dıl tabıkı ama babamım maddı dırumu iyi o yuzden böyle seyler onların eksıklerı akrabalara batmasın diye ustunu örtmeye calıstım örterkwn elıme yuzume bulastırdımcanım benim sana cahil dememe bile gerek yok zaten yazdiklarinla sen ne kadar kulturlu oldugunu hepimize gosterdin. pardon yazamadiklarinla desem daha doğru olacakti sanirim
aynen bence de o...ay ben sizi hatırladım hala nişan tepsisini kimin tuttuğundamısınız siz ..
aynen bence de o...
ben de söyledim aynısını kabul etmedi
defa yazıyrm zaten iki konum var sadece bakabılırsınızay ben sizi hatırladım hala nişan tepsisini kimin tuttuğundamısınız siz ..