Düğün olayları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Offff bir paragraf yapin, aralara boşluk koyun. Bu ne ya o onu yapti bu bunu dedi. Zaten birilerine bir sey aldirmaya sinir oluyorum, kimse sana bir sey almak zorunda degil. Hala adetlerle yasayan, adet yuzunden boyle kavga gurultu yasayan insanlara sasiyorum. Ne yasamişsan kendi aklindan yaşamişsin. Don kendine bak bence.

3 yıl önceki şeyleri düşünüp nasıl kim tutabiliyosunuz ben 1 gün önce kavga ettiğim insanı kendim için affederim ki içimde onun sıkıntısı olmasın kin tutmak sadece sana zarar verir

Ayyy saçma sapan şeyler. Sende çok haklı değilsin ve biraz da kindarsin 3 yıldır takmissin bu mevzuları

Benim Anladığım herşeyi olaylar sicakken halletmeye kalkmaniz.Tabi ki yanlış düğün günü kavga etmek ne biraz sabredemiyor musun,yoksa iş bozulsun diye mi uğraşıyordun?Eşiniz de Maşallah kim ne dese gaza gelen biri.Madem barismissiniz seviyeli bir aile hayatına devam edin derim.Gorumce ve elti ile dost olunmaz boşa cabalamayin,o evin gelini gibi devam edin.Nacizane tavsiyem güler yüzlere aldanıp derdinizi, sevincinizi, ozelinizi kimseye anlatmayin.Elbette esinizden bir şey saklamayin. Ama onu yumuşatmayı da öğrenin.Zaten ayrı sehirdesiniz keyfinize bakın.Sizinde kabahatli olduğunuz bu geçmiş olayları unutup,aile saadetiniz için yaşamaya devam edin.Huzur ve sağlık diliyorum

Allahım yaaa 3 senedir bunları mı takıyorsun kaç yaşındasın sen yaa. Unutamadığın şeylerde konu olsa yani yok kına tepsisini nedne kardeşin tutmamış, yok pahalı yere götürmüşsün alışveriş için laf etmişler ederler tabi o kadarcık şeye 2 bin para vermişler yazık değil mi. Yok kapı tutulmuş bahşiş herşey maddiyat üzerine yok kapıyı hızlı çarpmışlar herşey size inat yapılmış gibi gelmiş size. Herşeyi geçin 3 sene önce olan şeyler eften püften konular yani eee şimdiyi hiç söylememişsiniz.

ayyy vallahi okuyamadım konunuzu kusura bakmayın.Bazı arkadaşların dediği gibi nokta yok paragraf falan yok aynı zamanda bazı harfleri de yemişsiniz ben anlamadım yani hiç bir şey.

Kım
kımsenin kv ilişkısı benı ılgılendırmez yazdıgı usluptan dolayı öle yazdım

maalesef konu sahibi herkesi kendi gibi zannetmiş
canım benim sana cahil dememe bile gerek yok zaten yazdiklarinla sen ne kadar kulturlu oldugunu hepimize gosterdin. pardon yazamadiklarinla desem daha doğru olacakti sanirim
bunların kulturle bi alakası oldunu dusunmuyrm dugun stresınden hata yapmısınız deseniz anlrm ayrıca bunlar benım fıkrım dıldı herkesın bana söledıgı cevremde grdum seylerdı.ayrıca heo 2binlira konuslmus yanı tek o kendılerının taktıgı altınlar bide erkek tarafı hıc esya almadı cıkan foto gelınlık vs herseyi esım yaptı kınım yok sınırım senden gwcmiyor demiş herkes cunku hala öleler ve ogunlerı hatırlatıyolar yani cimriler .bilmyrm bizde aile arası farklılıklar sorun oldu belkıde elalemın sızın ailenıze göre dıl doldurusları.maddı durumları bize göre ii dıldı cunku bi ark koc sabancı falan yazmıstı dıl tabıkı ama babamım maddı dırumu iyi o yuzden böyle seyler onların eksıklerı akrabalara batmasın diye ustunu örtmeye calıstım örterkwn elıme yuzume bulastırdım

Dügününüzü alışverişinizi eşinizle kendiniz yapsaydiniz 3yildir kendinizi yemek yerine mutlu mesut yaşardiniz.sırf adet gelenek diye insanlara bişeyleri dayatarak aldırmak cok yanlış.herkes kesesine göre bişeyler yapar yada yapmayadabilir gayette normal.ben eşimle herseyimixi kendimiz yaptik.eşimin ailesini cok seviyorum.gayette mutluyuz.kendi emegimizle sevgimizle kurduk yuvamizi.o onu dedi bu bunu yaptilari yaşamiyoruz.size tavsiyem gecmisi birakin ileriye bakin böyle gereksiz seylerle kinleneceginize kalbinize sevgi tohumlari ekin..

Büyük işsizlik..
3 sene bunların kini tutulmaz. Anne baba baş tacı Allah başımızdan eksik etmesin. Benim annem sağolsun babamın ailesiyle arasını açmış evlenirken. Yıllarca görüşmedik inanın yıllar sonra ben gittin buldum, sizinde evladınız olacak. Görüşmek istemiyorsan görüşme eşinide bunaltma bence. Genelde erkekler bu mevzulardan çok bunalırlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…