Düğün olayları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımda okuduğum en kötü şeydi, bu kadar cahillik pes

Ben okudum hepsini arkadaşlar konu sahibi saçma sapan adetler yüzünden surat asmis.kayinvalidenin şakasını büyütüp eşini doldurmuş Yeni gelin olduğu halde dugunune gelen koca tarafına sürat yapıp kuaföre giderken haber vermemiş ha bide diğer düğünde merdivenlerde oturup kocasını beklemiş gene sürat yapmış yani hep surat yapmış. Ama suçu kendinde görmüyor hiç ki üç senedir bunları düşünüp duruyor

Hortlatilmiş konuymus, keşke okumadan once tarihe bakma alışkanlığı edinsem
Konu sahibinin ailesi de manyak. Adamlar gönüllü değil işte bahsise, abisi, ablası,kardeşi babası yok tepsi tuttum bahşiş ver, yok elini açmıyor bahşiş ver, yok kapı kapalı bahşiş ver,yok arabadan çıkmıyor bahşiş ver. Yok yüz yetmedi elli lira daha ver.
Bu ne be, insanda bir gurur olur, yuzelli lira dediği de 2015te çeyrek parasıydı,bunu da hatırlatırım
İkibin liraya amcanın delirmesi de 2015te asgari ücretin bin liradan biraz daha düşük olması sebebiyleydi
Voh...
Bir de nasıl gelenek anlamadım..niye damadın babası gelinin fantezi çamaşırı için pazarlık yapsın ki? Ne gelenek ne gelenek,masallah

Vala bende 5 yıl önce severek evlendim eşimin ailesi Nisan kıza ait dedi çekildi bı kp salon kıralı küçük 3000 ozamanlar başkada bişey görmedim kv 7gram görümcem 11 kp 25 gram taktı bilezik ben nikah elbisemi bile kendim aldım nikah günü foto çekilecek kuaföre gidermisin bile diyen olmadı kendi turbanimi kendim yaptım kp gelinlik kiralama parası vermiş eşim eşya taksitini yatırmış gelinlik kinaligi bile kendi paramla çalıştığım için kiraladım bırak geceliği bı iğne bile evimde yoktur görümcem boşanıp geldiğinde küçük TV mutfağa verdi fazla yer yok diye kb yaşıyor şuan büyük eve kiraya çıktılar bize bide boşta diye bı odamız eşimin bazasini dolabını vermişlerdi onları bile evlendikten 5 ay sonra geri aldılar ben aveller grubundanim kinam annem yok diye evde kendi aramızda olsun dedik 40 kişi geldiler üstüne namaz kılınan eve ayakkabı ile girdiler ve düğün günü görümcem yüzünden eşimle kavga ettim gelin alicida oturup arabaya ağladım gece şehir dışından gelen misafirleri uyutmamis gorumcemi başı agriyormus eşimi doldurmus 4de dedikleri gelin alçı 7de oldu salona zor yetiştik herşeye valla susmusum ben senin gibiler el üstünde eşi kv kp agzina bakar gelinin gelinde yapmak zorundaymislar gibi davranır siz evleniyorsunuz kimse eşya gecelik almak zorunda değil kimse kapı vs adı altında para vermek zorunda değil durumu olmayada bilirdi iki ilde düğün yapmak kolaymi

Eski konulardaki bu cahil zihniyet beni benden alıyor gerçekten
Hepsini okuyamadım gerçi ama okuduğum kısma kadar bi yerde
Nişan alışverişinde pahalı mağazaya götürdüm, indirim yapmayan mağazaydı (ilk kez mağazaya girmiş insan heyecanı var o kısımda)
2 bin liralık alışveriş yaptırmaya utanmamış
Ayakkabı ve çanta da almaları gerekiyordu utandım isteyemedim demiş
Bayılasım geldi
Ben böyle açlık görmedim gerçekten

Tepsi tutma meselesine kadar okudum gerisini okumaya gerek görmedim saçmalık eşinize ve eşiniz ailesine Allah sabır versin

Aslında konu sahibi burada olsaydı en yakın arkadaşı sen olurdun. Aynı tarzda yazıyorsunuz hemen hemen aynı kafa yapınız var şansına küs ki senin döneme benim gibiler denk geldi djdj

Sana benden lazım hdhdh
Senle de başa çıkılmaz..sana bir laf söyleyen susman için kendini camdan aşağı atarAma kaynım 21 gr bilezik taktı kaynanam 18.5 gr taktıcılarla da zor Kayınvalide kaç patik ,kaç havlu almıştı vücutlarına dövme yaptırıyorlar bence..başka türlü tüm bunlar nasıl onca seneye rağmen hala hatırlanır

Ondan dolayı işte kimse tek laf etmiyor ??? Hahahhaha

Ayy burda neler okuyorum neler bende sıkıntı çektim ama gerçekten herkeste olabilecek seyler bunlar . Kimseden bsey beklemeyin ya bende geç anladım şunları düşünüp kafanı yorduğu zamana yazık

Yok tepsiyi başkası tuttu, yok çanta almadılar, yok bahşiş vermediler.
Ne gerek var böyle şeylere. Herkes birbiriyle yüz göz olmuş.

Özet geceydiniz bari ben sıkıldım kendimi zorlayarak tepsi meselesine kadar okudum

Özeti oğlanı bi hanım birde aile dolduruyor. Oğlan hazir kim önce davranırsa doldurmakta başarili.
Birde bahşiş olayları çok tekrarlanıyor karşı taraf istemediğini belli ettiği halde.
Kayinpeder , gorumceler , kayın, kız anası babası aboww hepsi birbirinden tuhaf davranış sergilemişler.
Kızın annesinin bayılması da mevcut, kayinpederinin tuhaf davranislarinida.
Gorumcelerden bir tanesi iyi seviliyor . Olayin ilginci elti durağan ve aktif değil Falan falan.

İşin özü bu güzel günü burunlarından getirmişler birbirlerinin. Herkes kendini fitlemis vee düğün olacak gibi değil de savaş var saldır modunda .
Velhasıl kelam konu çok eskiymişş yaaaa

Evet eski konu böyle konulara hasret Kalmışız demek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…