Piercing, Hızma Dudağımı evde kendim deleceğim. Yardım lütfen kızlar

emo mu olcan kızz afferin bravo delmiş bilee helal olsun-tatlicadiarzu-

Evde deldirmeye nasil cesaret ediyorsun?
Dudak cok tehlikeli bir bölge yüz sinirleri ordan geciyor sakin evde yapma

bence hiç delme ben de senin gibiydim burnumu deldirdim, göbeğimi dudağımı bile deldirebilirdim iyiki yapmamışım şimdi çok gereksiz geliyo bu bi süreç bi süre sonra geçicek delikler sana kalacak ayrıca bence erkekler böyle şeylerden hoşlanmıyo boşver gitsin (şimdi 26 yaşındayım 18 yaşımdaki halimi tanıyamıyorum saçlar pembe kısa bazen mor üstümde tuhaf giysiler çok gülüyorum )

gün geçmiyor ki burda canını sağlığını hiçe sayan hatunlar olmasın dün biri dudak dolgusunu kendi enjekte etmiş bugün bir başkası dudağını kendi delmeye kalkıyor.arkadaşlar siz canınıza mı susadınız.tamam istiyorsanız yaptırın eleştirdiğim bu değil ama ne kadar cesaretlisiniz cesaretinize hayranım yakında siz estetik ameliyatta yaparsınız kendinize.ya hiç mi düşünmüyorsunuz yanlış bir şey yaparım enfekte olur sonrasında çekerim diye.bırakın uzmanlara yapsın, işi bilenler yapsın illada yaptıracaksanız.evde kendi kendinize evcilik oynamaya kalkmayın.

akannehir :bbo:
sonra dudağın davul gibi olursa enfeksiyondan ne yapıcaksın
böyle şeyleri steril ortamlarda steril aletlerle işin ehli yapmalı bence.:mymeka:

çok saolun kızlar deldim bi sorun olmadı ama kullanamadım işte..kadıköy de deldircem inşş..daha kendim delmem ztn kaydirigubbakcemile3

deldiiimmm..deneyimimi de anlattım arkdaşlarr..okursanız anlicaksınız

çok saolun kızlar deldim bi sorun olmadı ama kullanamadım işte..kadıköy de deldircem inşş..daha kendim delmem ztn kaydirigubbakcemile3

sen benim kızımdan yaşça küçükmüşsün
ama benim kızım olsaydın seni bir temiz döverdim kötükedihüso
hngi akla hizmet böle bişey yapıon sen :1no2:
sırada göbek varmı acaba lmaz:

Tabi yapabilirsin hic bir sakincasi yok. Hatta akabinde verev kesik actigin gogus altina, babanin silikon tabancasini kullanmak sureti ile protez meme yapabilirsin. OOO boylece bedavadan piercingin ve silikon goguslerin olur. Ben destekliyorum!

Böyle orasını burasını delik deşik edenler hiç güzel ve estetik görünmüyorlar.Çok itici ve çirkin bir görüntü oluyor..İnsan bakarken ıyyyyyyyyyyyyyyyyy diye düşünüyor...:dilcikar:

Tabi yapabilirsin hic bir sakincasi yok. Hatta akabinde verev kesik actigin gogus altina, babanin silikon tabancasini kullanmak sureti ile protez meme yapabilirsin. OOO boylece bedavadan piercingin ve silikon goguslerin olur. Ben destekliyorum!

hahahahha koptum yaa ilahi delikafadulden

yetmezzzzzzzzzz bir de kaşların ortasından iğneyle yukarı çekilip alına dikilirse daha kavisli kaşlar da elde edilir böylece..-tatlicadiarzu-:roflol:

ay sakın yapma, ben burnumu delmiştim kendim, şişiyo bişeyler oluyo, git bir bilene deldir derim. Sonra pişman oluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…