Piercing, Hızma Dudağımı evde kendim deleceğim. Yardım lütfen kızlar

kulak delinir de dudak bu ya... yapmamışsındır inşallah!!! :/

kızlar öncelikle lütfn lütfen dilinizi kendiniz delmeyin! ben bu güne kadar hem bu alanda çalıştım hemde yaptırdım lütfen dil çok önemli. en zor yerdir. dilinizi yanlış yerden delerseniz hastaneye yetiştirilemeden ölme şnsınız var ve boğularak. lütfen profesyonel yardım alınız.lmaz:

çene konusuna gelince; bende çenemi kendim deldim. serum iğnesi ile delmek mümkün. fakat kiş kendi deldiğinde kendi perspektifinde deldiğinden yamuk olarak delmek %80 ihtimal olur biz bunu yapmıştık çünkü 3 kız ve üçümüzünkide yamuk olmuştu. :kedi: çeneyi delerken sadece dikkat edilmesi gereken damarlar. kalem ışıklar var hani onlarla dış taraftan derinizi aydınlatın ve iç taraftan damarın en az olduğu bölgeyi belirleyin. dıştan veya içten delmek size kalmış fakat biraz becerikliyseniz farketmiyor :) öncesinde temizlemeyi unutmayın derinizi :)

Hayır yani delince noluyor anlamıyorumsengözlerimebaksanab

Hayır yani delince noluyor anlamıyorumsengözlerimebaksanab

bunun sebepleri var tabiki. ben bugüne kadar yaptırdığıma hiç pişman olmadım mesela. deliverdim gitti aslında özentilik olan değerlendiren çok insan var ve inanın özendiği için yapanda çok çok fazla. eh şimdiki günümüz gençliği emo oluyor tbi. bizim zamanımızda satanist diye dayak yemek vardı alsanaalsanasmile bence akıllıca piercing yaptıran gencin aklında yatan sebep ve bilinçaltında tabiki; kendini gerçekleştirmektir. aile baskısı toplum baskısı umursamadan kendini ifade eder insan ve kendine güveni artar. belki piercing kimilerine göre saçma kimilerine göre estetiktir ama aptırınca kişiye mutluluk veriyorsa ve kişiye zarar veren birşey değilse(özellikle manen) yaptırmalı naniknaniknaniknanikhihoyyytnaniknanik

psikopatmısın sen bee.
ben toplu iğne batıramam parmagıma.
bence dudaklarındaan olmadan
vazgec bu sevdadan.

Anaaaaam ne diosunuz yahu siz kendiniz delmek mi sakın ha sakın zarar verirsiniz kendinize bu işi bilen tecrübeli steril yerlere gidin ayyy duymamış olayım çok cahilce bir düşünce.lmaz:

benim erk ark.mda kendisi deliodu dudagının 2 alt tarafı kaşı fln eczaneden bişey alınıomş onla deliyodu temizliginede önem gösteriodu ama egitiminide almştı bi doktordan..bilmeden kalkışılmaz bu işe yinede :S riskli bişey bence

evde delmek nedir yaaa bu işi yapan bi ton insan varken.. benim bi arkdaş çok kez uyarmama karşın gitti kendi deldi evde dudağnı baya şişlik ve acı oldu. piercing yapan birine gitmek zorunda kaldı tekrar. ne luzumu var yani anlamıorum. ben bu işi ii yapan bi yere gittim kaşımı ve dudağmı deldirdim 3-4 senedir hiç bi sorunla karşılaşmadım yerimseniben

Bence burda şununla deliceksin ben şöle deldim die anlatılması bile çok zararlı. Çünkü bu forumlara küçük çocuklarda girio ve onlar bu tür şeylere çok özeniyorlar yanlış şeyler yapmalarına sebep olursunuz o yüzden ben eczaneden şunu aldım, iğneyi şöle soktum böle deldim gibi şeyler lütfen paylaşmayın. Herkes işini yapmalı...!

:) bende aynı şeyi yazmışım zaten
delmesine deliniyo ben dudağımın hemen altından kalın yerden delmiştim kaba et zaten acımıyo
ama o piercingi geçirmesi tam bi ölüm o piercingi geçirirken terlediğim kadar hayatımın hiç bi evresinde terlememiştimkaydirigubbakcemile3
şuan cesaret edemem mesela ama küçükken amma cesurmuşum hee:hulya:bişeyi yapmaya cesaret edemediğimde onu mu getirsem aklıma napsamsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…