Piercing, Hızma Dudağımı evde kendim deleceğim. Yardım lütfen kızlar

ben kendim delmiştim
sprey falan kullanmadım
buzla uyuşturdum sonra deldim..
ama bedelini ağır ödedim iltihap kaptı ve şişti çok kötü görünüyordu
görüntüyü geç çok acı veriyordu tavsiye etmem

coook acır kesınlıkle tavsıye etmem
bıde yatarken yastıga carpıp koparsa küpe dudak komple kopar ıyyy

arkadasım kendısı deLdi yorgan iğnesiyle :KK70: bı problem yasamadı dondurdu oyle deldı tabı ama yorgan ıınesını soktuktan sona çıkartması problm oldu yapıştı kaldı iğne çunku =) bende senın gıbı dusunyordum cesaret edemeyıp bılen bırıne deldırıstım sonunda sanada tavsıyem budur

Bence evde delme.Ben can sıkıntısından evde bıldıgın ıgneyle delmıstımm.Biraz içmiştimde.Takmadım sonra 1 ay falan yarası kaldı.Studyoda deldırmenı onerırım ılla evde delcem dıosanda pıercıng ıgnesı al satılıor cogu yerde.Buzla uyusur işaretle ve del.hiç acımıyo ama tavsıye temem mıkrop kapar falan

:mymeka: örgü şişleriyle del daha iyi olur herşeyi sokarsın,
töbe estafurullah yaa kısım üç beş kuruş verde git sağlıklı biyerde deldir çok istiyorsan. :mymeka:

ben kulagimi kendim deldim iki dene:)
valla igneyi isitim mikorpu öldürdüm deldim.hic acimadi bilmiyorum unuttum acisa birini delince digerini delmezdin galiba.ama deli cagi ya ondan bir de abime falan inat olsun diye hirs etmistim ondan galiba:))
ama dudak önemli canim kendim delme.ben alkolle desenfek ilaclari ile temizledim hic birsey olmadi ama bünye meslesi.mikrop kaparsan isin zor

ben dudağımı kendim deldimm isteyen olursa resmde koyabilirim hiç ama hiç birşey oladı 2 senedir de kullanıyorum gayette memnunum :KK70:

benim bir arkım dilini deldirmişti normal piercingcide, ben her aşamasını izlemiştim.iğrenç bir şeydi bence.dili davul gibi şişmişti de restoranlardan buz almıştık.anlattığım hikaye her gün onlarca kişinin orasını burasını delen işlek bir yerde oluyor, igneyle uyuşturdular kızı zaten.evde olabileceğimi düşünemiyorum, insanlar güzellik uğruna daha neler yapacaklar bakalım?

bende dudağımı kendım delmiştim dile cesaret edemedim
ama çok zararlı olduğunu anladım butun yuzumu yaralar sarınca
bence herkesede yaptırma temiz biyer olsun .(
ilerde cıkarınca kapanmıyor zaten :KK43:

Eczanelerde satılan serum iğnesi ile bu delme işlemini yapabilirsiniz, yapılmayacak birşey değil ...

X