Piercing, Hızma Dudağımı evde kendim deleceğim. Yardım lütfen kızlar

sakın kendin delme, benim bi arkadaşım buzla dudağını iyice uyuşturup kendi delmiş bişey olmadı ama bu sana da bişey olmayacağı anlamına gelmez :) dil, dudak fln mikrop kapma iltihaplanma açısından en tehlikeli yerler. temiz bi yere yaptırmanı tavsiye ederim canım

Ben kursa giderken bi kız arkadaş vardı
bi hafta çıktı geldi dudağı delik birde normal küpe takmış
Ede abisi kızıyor diye çıkarıyormuş
Ama nasıl deldiyse çok saçma bi yerde delik ve çok çirkindi

Nasıl deldiğini anlattı ama söylemiyim hiç buradan kötü şeylere örnek ve sebeb olmak istemem

Bence deneme bile....

deldim kızlar deldim..ama çenemi..orda istemiodum zaten..üst tarafta dudakta istiodum..nasıl yaptım çakmak gazıyla uyuşturdum...toplu iğneyle ısıtıp deldim...yavaş yavaş girdi ztn..acımadı..ama üst tarafı tam dudamın ortasını piercing ci de deldiricem..

kızlar yapmayın mikrop kaparsınız bişeolur ya çok deldirmek istiyorsanız işi uzmanına bırakın:)))

ya kalın yere cesaret edemedim zaten bnde çenemin tam ortasını deldim en ince kısmı yani...iğneyi çevire çevire soktum toplu iğneydi..çakmak gazı uyuşturdu baya delerken acımadı..piercing i takarken çok kanadı..3 gün falan beklettim...ama çıkardıktan sonra delik kabuk bağladığı için takmaya cesaret edemedim..piercing ci de deldiricem alt dudamın ortasını

tövbe tövbe yaaa napıyosunuz sizzz.birde kendiniz deliyosunuz.yapmayın ya hem yakışmıyor hemde canınıza zarar vermeye kalkışıyosunuz.
Ben ortaokul çaglarında kulagıma 2.bir delik deldirdim ama pişmanımm.hadi o çaglarda oluyo bişelerde sonra pişmanlık kafaya tak ediyo.birde dudak yani.kaşda deldirirsinizlmaz:yerimseniben kızmayın he sert eleştirmedimm.ama gercekden hoş gözükmüyorr.hep entel dantek acayipmi takılıcaksınız?düşünsenize agır bir ortamda nabilim klasikleşmiş ortamlarda bi acayip görünceniz hanımhanımlıkdan çıkarsınız mazallahhhnaniknanik

iğrenç ya insan bedenine bilerek işkence yaparmı. canınıza yazık dudağında delik olmasa olmuyomu yada illa olacaksa git profesyonel bi yerde deldir kendini.

Sanırım coğunluğun hemfikir olduğu konu buna tek başına kalkışmaman.Benimde 5-6 arkadaşım kendileri deldiler dudaklarını.Uyuşturuyoruz,hissetmiyoruz deselerde ne cıkar yani bundan.Hem acemi oldukları hemde malzeme yetersiz olduğundan kötü bir görüntü oluyo.Söylenenler gibi iltihap kapabiliyo,etrafında yara görünümü oluşuyrdaki deri kurumuş gibi gözüküyo falan filan.Sağlığınla oynama tatlım.İşi ustasına bırakyerimseniben

bence öyle bir şeye kalkışma deldinmi şimdi bilmiyorum ama arkadaşım başka bi yere deldirdiği halde yemek yeme konusunda ilk günler rahatsız oldu sivilce gibi oldu o delik kocaman şimdide kapattı zaten

cnm 4-5 yıl önce ben delmiştim dudgımı.birşeye moralim bozulmustu.sinirimi kendimden almıstım.hemde uyusturmadan küpemin ucuyla delmiştim.ama iç kısımı delememiştim.bir kaç gün Aileme sivilce diye yutturdum.hatta küpemin ucunu kırdım öyle kullndım.ama etrafımdaki bkıslardan cok rahatsız olmustum.üstelik iltihap topladı ve cidden kötü bi görüntü oluyordu.sonra kapndı kendiliginden.şimdi aklım geliyorda utanıyorum o hallerimden.cılgın tshrtler siyah aslan yelesi gibi sacım vrdı.cocukluk işte diyorum şimdi.şu an tm istedigim gibiyim.sende ileride pişman olacağın şeyler yapma cnm

ayyy arkadaşım delimisiniz siz yaaa okurken bile içim bir hoş oldu nasıl kendınıze acı cektırebılıyorsunuz yaw:bbo: bu arada hepsinide okuyamadım sayfaların konuyu açan arkadaş deldımı acep bak merak ettım ama okuyamıcam ya dayanamıom bılgısı olan varsa sölesin delmişmi delmemişmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…