Piercing, Hızma Dudağımı evde kendim deleceğim. Yardım lütfen kızlar

boomba58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
290
1
34
kızlar düşündüm evde kendim delerim ben yaa..alt dudağımın hemen dibinden dlmek istiyorum...orası kalın ya daha mı fazla acır sizce...evde deldirenler yardımlarınızı bekliyorum..hangi bölgeyi deldiniz??? neyle deldiniz??? sprey vs.kullandınız mı?? hadi bi el atın banadelikafadulden

Haydaaaa ay kendin delemezsinnnn sakın deneme bence..

Evde kendi delenler var mı?

bence bu işi profesyonel yapan yerlerden birine gidip deldir, heryerde piercing yaptırmayın deniyor, sen evde delecem diyorsun, sağlık bu, tehlikeye atma durduk yerde.

yok artık daha neler
bi tarafına streil olmayan kesici bir aletle delmekten bahsediyorsun bilmem farkında mısın
mikrop kapar bişey olur
şaşırdın iyice yaniii
dışarıda deldirmek bile tehlikeliyken sen bu işlemi evde yapayım diyosun
git deldir deldir al makası bıcağı sok bi tarafına sonra felllik fellik doktor ara
acısıda cabası olsun
şaşırma arkadaşım ya yapma öyle şeyler sakın

ben kulağımı delmiştim ama dudağıma filan cesarte edemem yaw..enfeksiyon kapabilir bence riskli...

hoppaalaaaaa bunda ilk defa duydum :1shok:

kendin nasıl deliceksinkii CADIARZU

Dudaginin sismesini, daha cok acimasini ve iltihap kapmasini istiyorsan del kendin....

yok yaa sen yapamazsın bence bunu :umursamaz:
hem steril degil mikrop kaparsın yapma lmaz:

Evde kendi delenler var evet, videolarini gorunce gozum fal ta$i gibi acilmisti,
sakin deneme ha dudagini yirtarsin parcalarsin filan sakin yapma
madem istiyosun git yerinde deldir..

ya yapan arkdaşlarımız vardı burda yazmışlar..hatta biri bnm gibi lise yıllarında delmiş..kulağını da dudağını da hiç acımamış bizim arkdaşlar toplu iğneyle deliodu..ucundaki top gsl duruo die=)

şaşırmışsın sen
madem deldirmek istiyosun git adam gibi bi yere hijyenik hijyenik deldir

bi arkadaşımız da üç kez kaşını delmiş..bildiğimiz iğneyle ya dikiş iğnesi..bn kendim yaparsam tırsmam gibi gelio ondan..

onların yapmış olması
bu işlemin riskli bir işlem olmadığını göstermez küçük hanım
herkesi bünyesi bir değil
onlarda mikrop kapmamış belki sende kapacak ne biliyosun
bi işlem bi kişi üzerinde başarılı oldu diye herkes üzerinde uygulanacak değil
o zaman ilaç firmaları batardı tek tip ilaç üretilirdi değil mi
biraz mantıklı ol lütfenn

benim sol kulağımda 7 tane delik var, kıkırdakta olanlar hala acıyor üzerine yatınca ya da küpe değiştirince, oysa 1-2 ayda tamamen iyileşir demişlerdi, yıllar oldu mafoldumben birileri yaptı acımadı diye herkeste aynı olmaz ki, dudaktan bahsediyoruz canım, yapma bak yüzün gözün şişer lmaz:

çok şaşırdım valla:1shok: benim burnum delik onu bile deldirirken mikrop kaparmı?birşey olurmu diye çok düşündüm...bence sende işi bilen birine git yada çokmu şart dudağını deldirmek...bence doğru düşün öyle karar ver arkadaşım:1no2:

bak tecrübe konuşuyo
bu ses kulak ver derim benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…