Piercing, Hızma Dudağımı evde kendim deleceğim. Yardım lütfen kızlar

bunu profesyonel yapan yerleri bile özenle seçmek gerekirken sen evde denemekten mi bahsediyorsun?

yok artık sağlığınızı sokakta mı buluyorsunuz bu kadar kolay harcayabiliyorsunuz ne kadar saçma napıcaksınız şişi alıp delicek misiniz? kulak delenini duydum ama o da çok yanlış akapunktur noktaları geçiyor kulaktan onları deldiniz mi çok fazla zararı var siz gidip bir de dudak deliyorsunuz hakkaten şaşırmış olmalısınız bunu kendinizin yapabilceğini nasıl düşünürsünüz anlam veremiyorum illa delidrcekseniz gidin en güvenli yerde sağlıklı ortamda yapın bunu başkalarının da kafasına böyle şeyler sokmayın lütfen

,asallah pek cesaretli pek gözü kara gördüm seni
öyle görünmicek yerdede diil
kas yapiim derken göz cikarmayasin allah korusun
bence proffesiyonel birileri yapsin
ileride basina daha kötü seyler gelmesinden iyidir

benim bi arkadaşım göbeğini kendi deldi ve mikrop kaptı göbeği kötü oldu tavsiye etmem

deldiriceksen yerinde deldir

bizim okulda da bi kız delmiş kendi öyle okul wcsinde gördümüştüm.. küçük delmiş iki saat delik aramıştı:)

aaaaaaaaaa tek tehlikeli olabilir
sanırım yaşın küçük canım
sonra pişman olursun
yapacaksan kendini uzmanına bırak tatlım
yazık olmasın sonra

bende lise 1 e giderken kendim delmiştim çenemi
iğneyle delerken sorun yok fazla acımıyor
ama iğnenin çapıyla piercingin çapı bir değil piercing daha kalın olduğu için iğnenin açtığı küçük delikten geçerken çok acıyor hatta piercing vidalı olduğu için vidanın her çıkıntısından geçişte etten gelecek cırt sesini duymanda mümkünkaydirigubbakcemile3
yani kısaca delmesine delersin pek acımıyor ama piercingi geçirirken sen o acıya dayanamassın

Ben kendim deldim canım hemde 3 kez ilk bi hafta banu alkan gibi dolaşıyosun ama sonraki görüntü geçen bir haftaya değer oluyo hemde dışarda yapılanların bazılarında enfeksyon olabiliyor sen kendi tedbirini alırsan hiçbir sorun olmaz istersen nasıl yaptığımıda anlatayım ..

aman ya evde mevde.. içim tuhaf oldu bea.. ben çocukken nineler kulağımı ev usulü delmişlerdi zorla, kullanmadım o deliği ama iltihaptan hala kurtulamadım hala. daha sonra eczanede o deliklerin yanına başkalarını eklettim onlarda hiç sorun yok. kimsecikler denemesin. eskide kalsın böyle şeyler

aha aramizdaki mazosistler bir bir dokuluor
melteeeem kiz delirdin mi sen yahu
nasil deldin nasil dayandin bea

valla ben piercing ve hızma yaptırdım onlar bile acıdı kendin yaparsan nasıl olur bilemem hijyen olmaz mikrop kaparsın deneme bence

bende cok istiyorum üst dudagimi deldirmeyi fakat deldiren ve SIKILIP piercingi cikaranlar kocaman bir delik kaldigini söylüyolar kapanmiyomusda o yüzden vazgecmeyi düsünüyorum ence iyi düsünmek gerek ilersi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…