Lütfen yardım Boşandıktan sonra bebekli tek yaşam .

Küçük kreşlerde yardımcı ablalık vs yemek personeli falan oluyor mahalle kreşlerinde kabul ederler sanmıyırum bu konuda mesleğinizin önemini. İyi bir bölümden mezunsunuz matematik ne durumda? Özel dersler çok iyi günde 2-3 saat özel ders verseniz süper olur

Matematiğim iyi. Online verebilirsem vermek isterim aslında iyi fikir. Ama bendeki şansla online öğrenci nasıl bulabilirim. O var :KK43: Eğitimci eğitimlerim de var zaten başka dersler de veriyordum yüz yüze.

Bir de fizyoterapi ve rehabilitasyon okuyordum. Devam edebilir miyim bilmiyorum bu sene ama..

Böyle bir şey mümkün mü ? Yapılan örnekler var mı yani
Yanlış anlamayın lütfen ama durumu iyi olmayanlara maddi yardım bebek yardımı yakacak ve hatta aylık belli bi et parası bile veriyolar. Hatta fatura bile ödemiyordu biri. Yakın bi tanıdığım değil yoksa sorardım sizin için. Kaymakamlığa gidip durumunuzu açıklayın. Üzerinize mal mülk yoksa sigorta vs yoksa çıkar. Prosedürü bilmiyorum ama gidince yardımcı olacaklardır.

Belediyeye de gidin sahi. Ben durumunuza çok üzüldüm. İnsanız hepimizin başına her şey gelebilir. Rabbim size bebeğinizle çok güzel günler nasip etsin. Bebek biraz toparlayana kadar böyle yardımlarla idare edin sonra güzel bi iş bulursunuz inşallah. İş-Kur’a başvurun işsizlik aylığı falan olur. Dediğim gibi işleyiş nasıl bilmiyorum ama her yere saldırın kaba tabirle. Sizin hakkınız bu.

Ailem dediğin zaten babam vefat, annem evli. Annemin Eşinin çocuğu olmadığı için biraz karşı bu durumlara. Annem ablamın çocuklarına bakıp büyüttüğü için adamın sabrı kalmamış. Anne desteğim o sebeple yok... Bir şey demiyorum ona da. Mutlu olsun yeterli. Bakmak zorunda değil çünkü.

Ben ne eski eşten ne annemden. Kimseden maddi manevi bir şey istemiyorum. Tek yapmam gerekiyor. Maalesef
Siz boşandınız mı ?

Evde bebekle yalnızken hiçbir iş yapamazsınız doğru düzgün.
Şimdi çok minik bundan 1-2 ay sonra dönmeye başladığında tuvalete dahi gidemez olacaksınız. Size yapışık olacak. Ki 5.6. Aylar başladığında hiç değinmiyorum bile şimdi ki gibi gündüz uykuları olmayacak bir yere bağlı çalışamazsınız.
Bebeğinize anneniz bakacak ve siz ancak öyle çalışabilirsiniz , daha gerçekçi çözümler düşünülmeli bebeğe muhakkak biri bakması şart şart

Selam kızlar.
Bir önceki konumu okuyanlar bilir. Hamileyken bir ayrılık süreci olmuştu.
Normalde mesleği olan çalışmaya çok düşkün bir kadındım...
Neyse laf kalabalığına girmeyeceğim...

Kendim ve bebeğim için malum yaşam devam edebilmesi için iş arayışındayım. Ama bebikoma bakacak kimsem yok. Bakıcıya da Güvenemiyorum. Hele ki bu zamanda haberlerin durumu malum. Kime güveneceksin ki.

Acil olarak şu dertteyim ki: evden yapabilecegim işler var mıdır? Benim gibi olan anneler geçimlerini nasıl sağlarlar ? Bebeğim 1,5 aylık.
Birikimim param hiç yok. Ama çok çalışkanım. Yeter ki işim olsun.

Lütfen fikren yardımlarınızı bekliyorum.
Kalbim acıyor ruhum acıyor bu konu ile ilgili boşanmayı takmadım bile. Ama kendime ve Oğluma çok iyi bakmak istiyorum.

:KK43:
memurhanim memurhanim konuyu görüp yazdı mı bilmiyorum da o evde güzel şeyler yapıyordu

Selam kızlar.

Kendim ve bebeğim için malum yaşam devam edebilmesi için iş arayışındayım. Ama bebikoma bakacak kimsem yok. Bakıcıya da Güvenemiyorum. Hele ki bu zamanda haberlerin durumu malum. Kime güveneceksin ki.

Acil olarak şu dertteyim ki: evden yapabilecegim işler var mıdır? Benim gibi olan anneler geçimlerini nasıl sağlarlar ? Bebeğim 1,5 aylık.

Kalbim acıyor ruhum acıyor bu konu ile ilgili boşanmayı takmadım bile. Ama kendime ve Oğluma çok iyi bakmak istiyorum.

1,5 aylık bebekle boşsnırken hiç planlama yapmadınız mı,el becerisi bir meslek yoksa evde çok zor iş bulabilmek.Aileniz destekse çocukla işi biraz erteleyebilirsiniz.Kolaylıklar diliyorum

Bide çok araştırmanız lazım kimse demez size şu. Bu var diye . Mahalle muhtarına gidin , kaymakama gidin haklarım neler diye sorun . Kreş anaokul gidin anlatın durumunuzu . İş kura gidin size özel iş imkanı var mı diye sorun

Matematiğim iyi. Online verebilirsem vermek isterim aslında iyi fikir. Ama bendeki şansla online öğrenci nasıl bulabilirim. O var :KK43: Eğitimci eğitimlerim de var zaten başka dersler de veriyordum yüz yüze.

Bir de fizyoterapi ve rehabilitasyon okuyordum. Devam edebilir miyim bilmiyorum bu sene ama..
Online verirsiniz bakın şu sarı site ilanlarından çocuklarıma öğretmen oyun ablası vs buluyorum, online ders ilanı o kadar çok ki. Bence her yere ilan oluşturun. Daha makul fiyat tutup tercih edilebilirsiniz.

İnşallah her zorlukla beraber bir kolaylık vardır... :KK43: ümit kesmek istemiyorum hayattan. Bana nankörlük yapan adamla boşanmamak da olmazdı bu sebeple sırf şu zorluklari yaşamamak için. Bilmiyorum. Ama inşallah her şey çok guzel olur
Kira derdiniz yok, meslek sahibisiniz, çalışma azminiz de var, mutlaka atlatırsınız bu dar zamanı, hiç moralinizi bozmayın

Selam kızlar.

doğumdan önce çalışıyorduysanız doğum izni 16 hafta, sizin normalde doğum izninde olmanız gerekmez mi?daha önce alanınızda çalıştınız mı?

önceki konularınızı bilmiyorum mesleğinizi okudum KPSS düşünmediniz mi hiç? -biliyorum biyoloji çok yüksek puanla atanıyor- ama perfüzyon ve elektronörofizyoloji sertifikası olanlara kimi zaman ayrı kontenjan oluyor diye biliyorum. nafaka bağlandı mı çocuk için?

değilse -bilmeyenler için -konu sahibinin çalışabileceği yer özel hastane/görüntüleme merkezi -1. olarak bu direkt belirli bir cihazın kullanımı (beyinle ilgili çekim yapılıyor) uzmanlığı bu. veya özel hastanelere satış/cihaz tedariki filan yapan medikal sektör.

bulunduğunuz yerde bu tür bir iş bulma şansınız var mı? neredesiniz?

bulunduğunuz yere bağlı olarak aklıma şu da geldi eliniz yatkınsa evde yemek yapabilirsiniz. evlere yemek pasta tatlı filan yaparsanız (becerebiliyorsanız tabi) evde çocuğunuzla çalışma imkanınız olabilir, değilse çocuk çok küçük gerçekten onunla nasıl çalışacaksınız ki?

X