- 28 Aralık 2015
- 382
- 907
- Konu Sahibi duvarsaatii
Yukarida Akbankin evden calisabilme imkani sunan birkac ilanini gonderdim, baska bankalara da bakabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefon operatorlerinin cagri merkezleri var ama kalkipta internette falan reklamli basvurulara linklere tiklamayin. T.rkcll falan var tam yazamiyorum belki yasaktir. Kariyer.net ordan basvurabilirsinizBilindik firma göremedim de. Bildiğiniz ilan varsa özelden gönderebilir misiiniz
doğumdan önce çalışıyorduysanız doğum izni 16 hafta, sizin normalde doğum izninde olmanız gerekmez mi?daha önce alanınızda çalıştınız mı?
önceki konularınızı bilmiyorum mesleğinizi okudum KPSS düşünmediniz mi hiç? -biliyorum biyoloji çok yüksek puanla atanıyor- ama perfüzyon ve elektronörofizyoloji sertifikası olanlara kimi zaman ayrı kontenjan oluyor diye biliyorum. nafaka bağlandı mı çocuk için?
değilse -bilmeyenler için -konu sahibinin çalışabileceği yer özel hastane/görüntüleme merkezi -1. olarak bu direkt belirli bir cihazın kullanımı (beyinle ilgili çekim yapılıyor) uzmanlığı bu. veya özel hastanelere satış/cihaz tedariki filan yapan medikal sektör.
bulunduğunuz yerde bu tür bir iş bulma şansınız var mı? neredesiniz?
bulunduğunuz yere bağlı olarak aklıma şu da geldi eliniz yatkınsa evde yemek yapabilirsiniz. evlere yemek pasta tatlı filan yaparsanız (becerebiliyorsanız tabi) evde çocuğunuzla çalışma imkanınız olabilir, değilse çocuk çok küçük gerçekten onunla nasıl çalışacaksınız ki?
Evden pasta börek gibi şeyler satabilirsiniz, bebekle de çok zorlayıcı olmaz hem. Hatta video reel çekip ins... You... Gibi platformlarda da aktif olabilirsiniz.
Allah hayırlı kapılar açsın.
Evden çağrı merkezi denmiş üzgünüm ama bebekle çağrı merkezi imkansız bence işin doğasına ters. Anneniz gün içinde bir kaç saat baksa ya da bir kaç saat bakacak birini bulsanız en iyidi özel ders olur. Sitelerde hep ilanlar var. Geti. Sitesinde bile bu tarz çok ilan var. Bir kaç öğrenciye düzenli derd verseniz bir süre idare edersiniz.
Eşinizden bosandiniz mi şuan peki babanız vefat ettiyse emekli maaşı bağlanır size maaş oranı bağlı olduğu kuruma ve aldığı maaşa göre değişir.Aile evimizde. Kira derdim yok. İyi olan tek şey bu :)
Yani annemin evlenmeden önce olan bizim de çocuklugumuzdaki olan evimizde.
Bebeğinle mutluluklar diliyorum.. ailen yakınında değil mi acaba? Kardeşin yok mu hani daha kolay olurdu senin için.Selam kızlar.
Bir önceki konumu okuyanlar bilir. Hamileyken bir ayrılık süreci olmuştu.
Normalde mesleği olan çalışmaya çok düşkün bir kadındım...
Neyse laf kalabalığına girmeyeceğim...
Kendim ve bebeğim için malum yaşam devam edebilmesi için iş arayışındayım. Ama bebikoma bakacak kimsem yok. Bakıcıya da Güvenemiyorum. Hele ki bu zamanda haberlerin durumu malum. Kime güveneceksin ki.
Acil olarak şu dertteyim ki: evden yapabilecegim işler var mıdır? Benim gibi olan anneler geçimlerini nasıl sağlarlar ? Bebeğim 1,5 aylık.
Birikimim param hiç yok. Ama çok çalışkanım. Yeter ki işim olsun.
Lütfen fikren yardımlarınızı bekliyorum.
Kalbim acıyor ruhum acıyor bu konu ile ilgili boşanmayı takmadım bile. Ama kendime ve Oğluma çok iyi bakmak istiyorum.
Selam kızlar.
Kendim ve bebeğim için malum yaşam devam edebilmesi için iş arayışındayım. Ama bebikoma bakacak kimsem yok. Bakıcıya da Güvenemiyorum. Hele ki bu zamanda haberlerin durumu malum. Kime güveneceksin ki.
Acil olarak şu dertteyim ki: evden yapabilecegim işler var mıdır? Benim gibi olan anneler geçimlerini nasıl sağlarlar ? Bebeğim 1,5 aylık.
Kalbim acıyor ruhum acıyor bu konu ile ilgili boşanmayı takmadım bile. Ama kendime ve Oğluma çok iyi bakmak istiyorum.
Eşinizden bosandiniz mi şuan peki babanız vefat ettiyse emekli maaşı bağlanır size maaş oranı bağlı olduğu kuruma ve aldığı maaşa göre değişir.
1.5 aylık bebekle çağrı merkezi işi çok zor olur.
En azından emekli maaşı+nafaka ihtiyaçlarinizi karsilarsiniz.
çok üzüldüm durumunuza. evden paketleme işi yapabilirsiniz en az 20 bin geliri olan yerler var. komşum yapıyordu yanlış hatırlamıyırsam güzel geliri var en azından çocuğunuzu kreşe yazdırabilecek kıvama gelene kadar. sonra düzgün bir iş bulup çalışırsınız
Hayır başvurmadim. Teşekkür ederim benimle birlikte üzüldüğünüz içinNakafa için başvurmadınız mı ? Çok üzülüyorum sizin için.
link bilmiyorum ama internetten araştırabilirsiniz. komşum geçen yaz yapıyordu görürsem sorarım. devlet desteği de alın güzel destekler veriyor devlet. e devlet üzerinden sosyal yardım talep edinLink gonderebilir misiniz. Bunda da çok dolandırıcılar var. Komşunuza sorabilir misiniz?
Yahu bu devlet neci yaa. Valla sizin durumda çok insan var. Normali nedir devlet en azından geçinecek kadra maaş bağlar ilk etapta , yin ekresler olur bebek çocuk vs bırakılacak . Çocuk iraya baslay8nca iş arama süresi verilir işe yönlendirilir. Mesleği yoksa meslek edindirilir. Sonra da maaş kesilir kadın kendi geçinir. Valla bu uygulama Avrupa'da var . Daha fazlası da var da neyse. Bizim devlet anca yesin kendisiSelam kızlar.
Tek başınıza olsanız veya halihazırda düzenli ve yeterli bir gelire sahip olsaydınız gurur yapabilme hakkınız olurdu ama şu anda maalesef böyle bir lüksünüz yok...Resmiyette boşanma olmadı henüz. O nedenle alamam. Ama teşekkür ederim böyle bir şey olabileceği aklıma gelmemişti. Ama doğru arkadaşım da boşandı. O babasından maaş alıyor. 2bin kusur sanırım. Bana çok iyi gelir. Nafaka almayı düşünmüyorum bu arada. Gurur... Yapıyorum. Kendi ayaklarımın üstünde duran bir kadındım çünkü. Yine öyle yapabilmek istiyorum.