Piercing, Hızma Dudağımı evde kendim deleceğim. Yardım lütfen kızlar

Delersın beee nocakkkkk

Hatta bı surede bısey takmana gerek yok

oradakı ıltıhabı durum nasılsa aksesuar gıbı dorunecekk:S:S

Benim lisede bi arkadaşım kendi dudağını kendi delmişti :1ninca:
Sonra ne oldu bilmiyorum ama bence sen deneme lmaz:
Git 20-25 milyon para ver deldir profesyonel birine
Hem miden nasıl kaldıracak allasen CADIARZU

yapmmmaaaaaaaa!!!!!delikafadulden
vallaaahhh masallardakii dev gibinene olursunnn!
bi dudağıı yerde bi dudağııı gökteeee!...kafamçokkarıştı

Benim kikirdakta 1 yildan iyilesti ara sira iltihap alsada

enfeksiyon kaparsın kutu kutu antibiotik içmek zorunda kalırsın..dudağın şişer dışarı bile çıkamazsın..bir iki kişi yaptı diye seninde yapman gerekmez...onlar camdan atlasa sendemi atlıycaksın..illa delicem diyorsan profesyonel birine deldir..

Kafan karismasin canim cok istiyosan git hijyenik bi yerde deldir ama sakin kendin delme,
bende cok istedim bi ara al sol ust dudagimin kenarina ama tirstim yaptiramadim:asigim:

ben de kulağımı deldim ama dudağımı asla cesaret edemem...yapma sakın.

çok gereksiz geliyo bana orda delik olsa nolur olmasa nolur benim düşüncem tabi bide evde delicen Allah korusun:)

çıldırmış olmalısın :1shok:
ne kadar tehlikeli bi iş yapmaya kalkıyorsun, hata yaparsın
hemde yüzünde bir ömür izini taşıyacağın bir hata! lmaz:
git profesyonel bi yerde deldir nereni deldireceksen
sonra onun acısını bi ömür yaşama, bu işi yapan insanlara gitmeyi dene
daha başarılı bir şey olacaktır

delmek birsey dil gibi de..bi arkdaşımız sey yazmış..deldiğinde acımamış ama piercing takarken vidalı olduğu için etin içinden geçerken gırc gırc die ses çıkmış o içimi bi tuhaf etti...fena karıştım şimdimafoldumben gidip bi yerde deldirim bari

[ı]amannn arkdasım bısı olmaz yaa al ısnegı guvaldıfa olur hatta :)) bıraz ocakda ucunu tut ısın sın sonra yerı beırle bı anda deıl ama yavas yavas kızgın ıgnegı batr del gıtsın ole :) kuzum sen cıldırdınmı yaaaa allanı seversenn yapma ugrasma bosseyleerlee[/ı]

ayy sakın yapma kendm delicem derken enfeksyon fLn kapar dudağın şiser fLn profesyonele yaptr sakın yapma kendn kulak deil bu dudaklmaz:

evet kendi kendine delebilirsin canım iğneyi soktun mu delinir biraz kanar ama olsun basit bi delik sonuçta ne var ki delmekte.
ama o deliğe piercing takamazsın taksan da yara olur kabuk bağlar, kabuk bağlamış piercing de dudağının her hareketinde canını yakar, çıkarmak istesen yine kanar yara olur kötü bi görüntü oluşur.
bence git yerinde bilen kişilere yaptır zaten yaptırdıktan sonra sana kullanman için krem verecekler mikrop kapmaması için. bence riske atma çok pişman olursun. kulak gibi saçınla örtünce saklanacak bi şey de değil ki dudak. o kötü görüntüyü saklayamazsın bi müddet. pişman olmanı istemem. sevgiler. a.s.

çok saol cnmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…